dm drogerie markt - cataloage, oferte actuale

dm Magazin express

dm Magazin express

02.05. – 31.05.2023

dm Magazin

dm Magazin

16.05. – 15.06.2023

dm Magazin

dm Magazin

06.04. – 09.05.2023

dm Magazin express

dm Magazin express

06.04. – 30.04.2023

dm Magazin

dm Magazin

23.02. – 04.04.2023

Catalog DM Drogeriemarkt

DM Drogeriemarkt este un retailer de încredere, cunoscut pentru gama sa variată de produse cosmetice, dedicate îngrijirii personale și sănătății dvs. și a tuturor membrilor familiei. Cu o experiență vastă în industria frumuseții și o reputație solidă ca drogherie, DM România se află în fruntea preferințelor consumatorilor din întreaga lume, datorită raportului calitate-preț expecțional pe care l-au oferit de-a lungul timpului.

Catalogul DM este o sursă excelentă de inspirație și informare, dispunând de peste 1600 de articole și DM oferte, perfecte pentru a vă forma rutina de îngrijire personală. Astfel, indiferent dacă vă doriți DM produse cosmetice, suplimente alimentare, artiocole dedicate igienei personale, produse pentru îngrijirea spațiului de acasă, sau chiar machiaje de la branduri faimoase, un catalog DM acoperă va reuși să acopere toate aceste categorii, fără ca dvs. să fiți nevoiți să accesați contul de economii.

Pentru a profita cât mai din plin de oferta DM actuală, dintr-un catalog DM, clienții au posibilitatea de a-l consulta atât în varianta tipărită, ca și DM revistă disponibilă în magazinele DM fizice, cât și în varianta electronică, pe site-ul DM online. Fiecare catalog DM online reprezintă un instrument foarte util pentru clienții ocupați sau cei care preferă să facă cumpărături din confortul propriului cămin. Acesta este accesibil 24/7 pe DM Rmânia sau chiar aici pe site și furnizează o experiență plăcută și ușoară de navigare prin palmaresul de DM oferte.

DM broșura

Pe lângă faimosul catalog DM, drogheria vă pune la dispoziție și o broșură specială cu DM oferte exclusive. Această DM broșură conține printre paginile sale reduceri atractive și promoții speciale de sezon, la o gamă variată de DM produse. Utilizând DM revista, cumpărăturile se realizează într-un mod excelent și lejer, putând economisi bani, dar și timp, fără a renunța la aspectul calității produselor pe care le achiziționezi pentru tine și familia ta. În cadrul unei DM broșură vei întâlni, așadar, articole interesante, utile pentru fiecare menbru al familiei, inclusiv prietenii necuvântători, sfaturi utile și recenzii ale produselor, care te vor ajuta să faci alegeri informate în ceea ce privește articolele pe care le folosești.

În plus, varianta virtuală a DM revista, acest catalog DM online vine la pachet cu multe alte beneficii, dincolo de opțiunea de a face cumpărături rapide din confortul canapelei. La fiecare achiziție dintr-un catalog DM online, puteți câștiga premii sub forma unor produse cunoscute marca DM Drogeriemarkt, cât și vocuhere sau discount-uri pentru următoarele cumpărături din magazinele DM. Deci, nu mai stați pe gânduri și accesați chiar acum opțiune preferată de catalog DM pentru a vă completa ritualul de wellness și înfrumusețare.

Iar dacă oferta DM actuală nu te-a convins sau nu ți-a completat întreaga listă de dorințe, portalul nostru îți pune la dispoziție multe alte magazine de specialitate și ale sale oferte similare, pentru ca tu să poți face cele mai înțelepte alegeri pentru sănătatea ta și a celor drgai. Alege să răsfoiești și catalogul nou Oriflame, pentru a descoperi produse de beauty și îngrijire personală la prețuri extrem de accesibile.

DM produse

Alege să descoperi lumea vastă a produselor DM Drogeriemarkt, iar magazinele DM vor deveni locul preferat pentru cumpărături al întregii familii. Cu o gamă variată de DM produse de cea mai înaltă calitate și prețuri dintre cele mai competitive de pe piață, DM România reprezintă alegerea primordială a clienților atunci când vine vorba de produse de încredere. Într-un catalog DM simplu, veți putea naviga printre o diversitate de branduri locale și internaționale, ce propun de la produse de îngrijire a părului, corpului sau feței, până la articole bio pentru casă și grădină, produse pentru noi născuți și bebeluși și chiar articole și accesorii dedicate animalelor de companie. Explorați, așadar, oferta DM pentru a fi în pas cu ultimile tendințe în materie de frumusețe și sănătate, și pentru a vă îmbunătăți considerabil stilul de viață. 

Magazine DM Drogeriemarkt

Multitudinea de magazine DM poate fi vizitată în cele mai mari prașe ale țării, pentru a vă putea convinge la fața locului de gamele diverse de produse cu o calitate excelentă garantată. Așadar, nu mai stați pe gânduri și mergeți la un sediu DM pentru cumpărăturile întregii familii.

  • DM Drogeriemarkt București: Bucur Obor, Șoseaua Mihai Bravu 3, București 021302,
  • DM Drogeriemarkt Constanța: VIVO! Mall, Bvd. Aurel Vlaicu 220, Constanța 900055,
  • DM Drogeriemarkt Brașov: Calea București 105, Brașov 500299,
  • DM Drogeriemarkt Cluj: Piața Mihai Viteazu 14-20, Cluj-Napoca 400151,
  • DM Drogeriemarkt Timișoara: Shopping City Timiș, Calea Şagului 100, 300516 Timişoara,
  • DM Drogeriemarkt Oradea: Lotus Center, Str. Nufărului 30, Oradea 410583.

DM program

Magazinele DM se află, în marea majoritate, în centre comerciale, ceea ce face ca DM program să fie extrem de accesibil. În cele mai multe locații, DM program funcționează de luni până duminică, în intervalul orar 10:00-21.00. Însă, recomandarea noastră este să verificați programul sediului pe care doriți să îl vizitați în prealabil, într-un catalog DM actualizat.

Contact DM

Sunteți curioși să aflați mai multe despre oferta DM prezentă într-o revistă DM recentă? Aveți nevoie de mai multe informații referitoare la anumite DM produse naturiste și cum se utilizează? Toate aceste detalii și orice altă problemă ați întâmpina în oricare dintre magazine DM sau pe site-ul DM România, pot fi soluționate de către personalul specializat la:

  • Contact DM telefonic: +40 374 774 000,
  • Contact DM pe mail: relatii.clienti@dm-drogeriemarkt.ro,
  • Contact DM online: completând formualrul pentru clienți pe de DM România,
  • Contact DM pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram sau Youtube.

Alegeți să vă abonați la newsletter-ul lunar de pe DM online, pentru a primi constant cele mai noi DM oferte și un catalog DM actualizat în exclusivitate.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului dm drogerie markt? Nu vă faceți griji, puteți să găsiți oferte speciale și de la alte magazine. Trebuie doar să dați click și veți putea vedea toate pliantele și ofertele promoționale.

Articole recente

Cele mai recente tendințe de pe scena modei europene

Cele mai recente tendințe de pe scena modei europene

Europa a fost mult timp considerată o metropolă a modei care dictează tendințele și inspiră întreaga lume. Scena modei europene este plină de…

Cum a fost creat popularul Lidl

Cum a fost creat popularul Lidl

Lidl este în prezent unul dintre cele mai cunoscute mărci de lanțuri de retail. În ultimele decenii, a câștigat popularitate și recunoaștere în…

Activități distractive de primăvară

Activități distractive de primăvară

Primăvara este un moment minunat pentru activități în aer liber de familie. După iarnă, putem în sfârșit să așteptăm cu nerăbdare soarele, verdeața…

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Oamenii au apelat dintotdeauna la lucrurile pe care le găseau în jurul lor pentru a-şi putea rezolva problemele de sănătate - fie că a fost vorba de…