Pliante | Hipermarketuri și supermarketuri | PROFI

PROFI

PROFI

15.05. – 28.05.2024

Vedeți pliantul
PROFI - Fresh

08.05. – 14.05.2024

Vedeți pliantul
Profi

18.10. – 31.10.2023

Vedeți pliantul
Profi

04.10. – 17.10.2023

Vedeți pliantul
Profi

20.09. – 03.10.2023

Vedeți pliantul

Broșuri expirate PROFI. »

Profi catalog

Profi România este un retailer de top pe piața de desfacere a magazinelor alimentare de la noi din țară, fiind prezent în multe orașe mari, dar și localități mai mici, oferind clienților produse diverse, sub sloganul „Mai ieftin, mai bun, mai aproape”. Astfel, printre rafturile multiplelor magazine Profi din apropierea dvs., veți întâlni diverse oferte Profi, dar și perioade de reduceri Profi, la o sumedienie de produse alimentare și alte articole non-alimentare. O dată la două săptămâni, Profi România vă întâmpina atât în magazine Profi, cât și în mediul virtual cu un catalog Profi actual ce conține toată gama de promoții Profi dintre cele mai recente, la prețuri extrem de avantajoase.

Astfel, nu trebuie decât să mergeți în unul dintre magazine Profi, sau să accesați orice catalog Profi actual direct pe site și să vă găsiți inspirația pentru următoarea săptămână de rețete. Într-un Profi catalog veți descoperi de la fructe, legume, produse lactate, cărnuri și articole de panificație proaspete sau congelate, până la oale și ustensile pentru gătit, articole pentru îngrijire personală sau a locuinței, cât și mâncare pentru animalele de companie. Toate nevoile familiei vor putea fi întâlnite printr-un singur drum la Profi City sau prin realizarea listei de cumpărături, folosind un catalog Profi disponibil pe site-ul nostru. În plus, printre numeroasele reduceri Profi, în cea mai recentă revista Profi, veți întâlni numeroase rețete sau artcicole inspiraționale, care vă pot veni oricând în ajutor.

Profi revista

Iar pentru a fi mai aproape de dvs., Profi România a ales să transpună fiecare Profi catalog din mediul virtual, într-o Profi revistă compactă, care se află distribuită în magazine. Aceasta are aceeași frecvență și include produse felurite pentru ca dvs. să pregătiți cele mai îmbelșugate mese alături de cei dragi. Profitați de gama de oferte Profi ale fiecărei săptămâni, luând o revistă Profi din magazinul de lângă dvs. sau așteptând-o direct în poșta de acasă - veți putea selecta această opțiune de livrare a revistei acasă la orice operator sau angajat Profi România, atunci când mergeți la cumpărături în magazinele fizice. Fiecare Profi revistă nouă sau catalog Profi online vă aduce mai aproape de o viață sănătoasă atât a corpului dvs., dar și a buzunarului dvs. datorită prețurilor foarte mici.

Catalog Profi actual

Cu o varietate de articole și produse Profi atent selecționate, și un sortiment de circa 80% produs local, gama de oferte Profi din orice catalog Profi actual este în topul alegerilor românilor, atunci când vine vorba de cumpărături calitative, la prețuri mici. Fiecare catalog Profi actual alege să aducă mai aproape de dvs. ingrediente proaspete, pentru toate mesele principale, precum și mărfuri nealimentare, produse electronice și multe aletele. Mai nou, în gama de oferte Azi la Profi, putem întâlni și o diversitate de articole naturale, organice sau bio, pentru a ne susține organismul sănătos atât de la interior, cât și de la exterior. Iar, cum surprizele nu se opresc niciodată aici, Profi România face posibilă și oferta de loialitate, disponibilă printr-un card Profi, care vă garantează discount-uri și mai mari cu fiecare nouă achiziție din oricare dintre magazine Profi - Profi City, Profi Go sau chiar Profi Loco. Explorați gusturi, arome și rețete unice, atât locale, cât și internaționale, navigând gama de oferte și reduceri Profi din utlimul catalog Profi actual de moment.

Și dacă nicio Profi revista nu v-a convins, gama de cataloage promoționale disponibile pe portalul nostru partener vă aduce mai la îndemână promoțiile tuturor magazinelor alimentare mari pe care le frecventați. Pentru o gamă similară de produse și mărci locale, vă recomandăm să cercetați și catalogul online Penny, cu prețuri tot la fel de economice.

Catalog Profi nou

Cu fiecare catalog Profi nou vă apropiați de produsele dvs. favorite și mai mult, profitând de prețurile dintre cele mai accesibile de pe piață și standardul foarte înalt de calitate. Așadar, nu mai stați pe gânduri și întocmiți-vă lista de cumpărături săptămânale cu fiecare catalog Profi nou. Nevoile, dar și dorințele fiecărui membru al familei vor fi satisfăcute cu siguranță, fără a fi nevoie să apelați la bugetul de economii. Cercetați înainte de fiecare vizită la cumpărături cel mai catalog Profi nou, în fiecare zi de miercuir a săptămânii, iar dacă nici în cadrul acestuia nu ați găsit ceea ce căutați, puteți parcurge oricând cel mai recent catalog Kaufland, pentru o gamă de articole similară, cu standarde la fel de calitative.

Oferte Profi

Printre numeroasele oferte Profi se numără atât produse alimentare proaspete sau congelate de bază, cât și cele dedicate dietelor speciale sau chiar secțiunii de băuturi alcoolice sau nu. Cu fiecare nouă Profi revista sau apelând la aplicația Profi de pe telefonul mobil, puteți verifica, naviga și testa actuala gamă de oferte Profi, comandând produsele preferate chiar la ușa dvs. Orice selecție de oferte Profi este atent introdusă într-o Profi revista, pentru a fi în ton cu sezonul și cu nevoile sau preferințele clienților. În plus, cu cât veți utliza mai mult aplicația Profi sau site-ul interactiv al retailer-ului, gama de oferte Profi se va personaliza în funcție de favoritele dvs. și acele produse Profi pe care le cumpărați frecvent. Tranformați magazinul Profi în locația pentru cumpărăturile familiei dvs., iar gama de oferte Profi nu vă v-a dezamăgi. În plus, dacă vă veți face un card Profi, veți putea realiza cumpărături pentru familia dvs. la prețuri și mai reduse, utilizând acele promoții Profi pentru clienți fideli. 

Azi la Profi România

Oferta Azi la Profi se actualizează constant și include produse Profi proaspete, de sezon, la prețuri incredibil de reduse și chiar și reduceri Profi considerabile, pentru mărcile favorite ale clienților. Parcugând un catalog Profi nou, veți putea descoperi, astfel, multiple soluții, sfaturi și trucuri despre cum să gătiți mâncăruri delicioase la un preț cât se poate de economic. De asemenea, veți fi la curent cu cele mai recente oferte Profi și vă veți putea planifica astfel bugetul și lista de cumpărături din timp. Sortimentul de produse adăugat în oferta Azi la Profi, disponibil atât în magazine Profi fizice, cât și într-un catalog Profi online de actualitate, care beneficiază de un raport calitate-preț excelent, fiind astfel cea mai bună opțiune pentru cumpărăturile de zi cu zi. Iar dacă aceste promoții Profi nu v-au completat lista cu cele necesare pentru cei dragi, aflați că oferta promoționala Carrefour este în continuă desfășurare în această lună, așadar puteți cerceta și catalogul lor actual direct pe site-ul nostru.

Magazine Profi

Rețeaua de magazine Profi România este una diversă, pentru a putea oferi clientelei sale cea mai bună experineță la cumpărături. Prin urmare, atât în orașele mari, cât și în localități îndepărtate, comune sau sate, veți întâlni diferite tipuri de magazine Profi, create speciale pentru a vă întâlni toate nevoile. Conceptele de magazine Profi disponibile la momentul actual sunt: Profi City, Profi Go, Profi Loco și Profi Super, fiecare oferind cele mai bune prețuri de pe piață, având totodată un sortiment foarte vast la raft. Trecând pragul oricăruia dintre aceste magazine Profi concept, vă veți putea realiza cumpărăturile pentru întreagă familie fără probleme, fiind ajutat de gama de promoții Profi sau de o Profi revistă pe care o aveți de fiecare dată la discreție în toate locațiile. Așadar nu mai stați pe gânduri, întocmiți lista cu toate cele necesare direct dintr-un catalog Profi online, profitați din plin de acele oferte Profi din sortimentul Azi la Profi și mergeți în cel mai apropiat magazin de dvs.

Profi GO

Magazinele Profi GO îşi propun să răspundă nevoilor clienţilor mereu pe fugă prin mâncare de calitate, gata de a fi luată acasă şi consumată. Aceste magazine Profi Go sunt localizate în zonele de trafic intens, din cartiere mari și metropole aglomerate, comercializând produse alimentare, produse de cofetărie, băuturi răcoritoare, produse de toaletă şi alte lucruri absolut necesare, la extra reduceri Profi. Multe dintre aceste locații dispun și de opțiunea unui program Profi non stop, însă lista completă a acestora este disponibilă direct pe Profi online. În prezent, există numeroase magazine Profi care funcţionează pe acelaşi principiu precum Profi Go, însă acestea încă poartă denumirea de Profi City.

Profi City

Profi City este destinat zonelor urbane sau rezidenţiale, unde consumatorii pot să cumpere rapid și sigur ceva ce poate au uitat sau ceva care poate fi consumat imediat. Astfel, Profi City s-a adaptat la ritmul alert în care trăim astăzi şi îşi propune să uşureze viaţa consumatorului prin servicii prompte şi calitative, cu ajutorul gamelor multiple de oferte Profi și reduceri Profi. Noul Profi City găzduieşte vitrine cu diverse sortimente de mezeluri, cărnuri şi brânzeturi, iar consumatorii beneficiază de asistenţă permanentă atunci când vor să achiziţioneze acest gen de produse. Profi City pune accent pe susţinerea furnizorilor locali, aşa că multe dintre produsele regăsite în vitrină provin direct de la producătorii mici. De asemenea, zona gastro este special amenajată pentru consumatorii grăbiţi care se pot bucura de produse de patiserie, plăcinte, burgeri, sandvisuri, pizza, hot dogi, chiar şi prăjituri gata să fie consumate, dar la prețuri la fel de accesibile.

Profi Loco

Magazinele formatului Profi Loco se găsesc în localităţile extraurbane şi îşi propun să întâlnească nevoile şi dorinţele consumatorilor din mediul rural. În cadrul unui magazin Profi Loco, veți întâlni aceleași produse ca într-o Profi revista, însă aranjate cât mai aerisit și organizat, pentru ca dvs. să nu pierdeți prea mult timp la cumpărături. În plus, aceste magazine Profi oferă o zonă special amenajată pentru clienţii care vor să facă o pauză într-un mediu primitor şi relaxant și să consume ceva din gama de promoții Profi - cafea, fresh-uri de fructe, hot-dog, grill, pizza şi prăjituri, îndeplinind astfel toate criteriile unui spaţiu în care te poţi relaxa cu adevărat, având la îndemână tot ce ai nevoie. Acestea fiind zise, alegeți să vizitați magazinul din apropierea dvs., care vă avantajează cel mai tare și care vă îndeplinește toată lista de cumpărături,realizată în avans din Profi revista cea mai recentă, indiferent dacă acesta este de tip Profi City, Profi Loco sau Profi Go.

Program Profi

De îndată ce ați întocmit lista cu produse Profi de care aveți nevoie, dacă preferați să nu utilizați aplicația Profi, puteți trece pragul celui mai apropiat sediu de dvs., nu înainte de a descoperi program Profi de lucru al acestuia. De regulă, acesta funcționează de Luni până Vineri, în intervalul orar 07:00-22:00, însă, având mai multe tipuri de concept, pot exista mici modificări. De asemenea, o parte din magazine Profi din marile orașe dispun de un program Profi non stop, pentru a facilita și mai mult accesul cumpărătorilor lor. Cercetați secțiunea program Profi de pe site-ul comerciantului și descoperiți cele mai apropaite sedii de dvs. și programul de lucru al acestora, inclusiv al celor Profi non stop.

Profi contact

Ori de câte ori se întâmplă să aveți nedumeriri referitoare la stocul anumitor produse dintr-un catalog Profi actual, doriți Profi revista livrată în poștă, gama de oferte Profi sau diversele perioade de reduceri Profi și concursuri adiacente, puteți cere mai multe detalii atât personalului specializat din fiecare magazin concept Profi - Profi City, Profi Go sau Profi Loco, dar și în mediul online, apelând la serviciul pentru asistență clienți, prin următoarele:

  • Profi contact telefonic: +40 0372 568 910,
  • Profi contact pe mail: contact@profi.ro,
  • Profi contact online: completând formularul pentru clienți de pe Profi România,
  • Profi contact pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram, Youtube sau Linkedin.

Mai mult, profitați de toate discount-urile, concursurile cu premii în bani și perioadele cu super reduceri Profi, abonându-vă la newsletter-ul lunar al companiei de pe Profi România, același spațiu online unde veți întâlni și cele mai actuale catalog Profi sau Profi revista.

Câte magazine Profi sunt în România?

La noi în țară, compania belgiană deține peste 1500 de magazine Profi, cu diferite concepte - Profi GO, Profi City sau Profi Loco, toate menite spre a vă aduce mai aproape marfa retailerului. Astfel, în orice colț v-ați afla în țară este imposibil să nu aveți unul dintre magazinele Profi România în apropiere. Puteți verifica toate tipurile de magaizne și adresele acetora oricând pe site-ul companiei, profi.ro, la sețiunea magazine sau direct în orice catalog Profi de actualitate.

La ce oră deschide Profi?

De cele mai multe ori, magazinele Profi au un program foarte matinal, ele deschizându-și porțile începând cu orele 7 ale dimineții. Însă, în funcție de zilele săptămânii sau de calendar, acest program Profi poate să difere, în weekend-uri magazinul fiind deschis începând cu ora 08:00. Din această cauză, înainte să vizitați magazinului Profi din proximitatea voastră, cercetați îndeaproape site-ul companiei pentru a verifica orarul de funcționare sau apelați la revista Profi pe care o primiți prin poștă.

Cine deține Profi?

Profi este deținut de grupul britanic Tesco și a intrat pe piața românească în urmă cu aproximativ 30 de ani, în anul 1999, deschizând prima filială. În prezent, Profi România numără peste 1000 de magazine în format fizic pe întreg teritoriul țării și se bucură de un succes enorm. Având deschidere mare către familii la început de drum și pensionari, magazine Profi, sub toate conceptele sale, este dedicat românilor de pretutindeni, aducând produse Profi de calitatea întâi, la prețuri cât se poate de accesibile, chiar dintre cele mai accesibile de pe piața retailerilor alimentari. De aceea, este recomandat să realizați un card Profi pentru a vă bucura de fiecare dată de discount-uri și promoții Profi la acele articole indispensabile familiei dvs.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului PROFI? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

În zilele aglomerate de astăzi, când zilele de lucru trec adesea ca un zbor și timpul este un lux, nu este ușor să găsești timp pentru o alimentație…

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Durianul. Pentru unii este un simbol al paradisului tropical, pentru alții este un coșmar olfactiv. Este o comoară fructiferă cu origini în Asia de…

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

După lungi luni de iarnă, natura se pregătește să se trezească la viață, iar grădina dvs. nu face excepție. Sezonul primăvăratec aduce cu sine…