PROFI

Profi

Profi

22.03. – 04.04.2023

Profi

Profi

08.03. – 21.03.2023

Profi - Martie pentru tine

Profi - Martie pentru tine

22.02. – 07.03.2023

Profi

Profi

25.01. – 07.02.2023

Noul concept adoptat în anul 2021 de către lanţul de magazine Profi are să aducă noutăţi cu privire la îmbunătăţirea serviciilor oferite. Ba mai mult, punctul de pe “i” de la logo-ul Profi a fost înlocuit cu semnul “✔”. Lanţul de magazine îşi propune să fie la curent cu tot ce se întâmplă şi să vină în ajutorul clienţilor care se află într-o continuă mişcare prin îmbunătăţirea serviciilor şi prin adaptarea la ritmul alert din zilele noastre.

Conform unui comunicat de presă de pe site-ul oficial al lanţului de magazine, noul format Profi se bucură de succes în rândul clienţilor care aplaudă această iniţiativă. Rapoartele cu privire la vânzări au demonstrat faptul că noul format a adus încasări constante mai mari faţă de vechiul Profi, cel de dinainte de remodelare. În acest sens, Profi va continua demersurile pentru implementarea acestui format în cât mai multe magazine şi va aloca investiţii masive pentru a oferi clienţilor tot ceea ce au nevoie.

Profi Super

Acest magazin concept se diferenţiază de restul magazinelor Profi prin rolul său special pe care îl joacă în implementarea unor noi strategii. Profi Super este locul în care se găsesc cele mai noi sortimente de produse dintre cele comercializate de lanţul de magazine, în care se testează concepte, modalităţi de lucru şi strategii. Modul de funcţionare al acestui format de magazine determină implementarea conceptelor şi în celelalte formate prin intermediul aprecierii clienţilor care frecventează magazinul.

Cu alte cuvinte, Profi Super este locul în care se testează tendinţele de dezvoltare Profi pe baza comportamentului consumatorilor. Conceptul se bucură atât de experienţe reuşite, care au ajuns să fie implementate şi în celelalte formate Profi, însă există şi experienţe care nu se ridică la nivelul aşteptărilor, fapt pentru care acestea au fost înlăturate complet din magazine. De asemenea, din ce în ce mai multe produse BIO care se regăsesc pe rafturile magazinelor Profi provin din surse locale.

Profi GO

Profi îşi propune să combine calităţile şi funcţionalităţile unui magazin care se află în proximitate cu cele ale unui magazin de tip convenience, obţinându-se astfel Profi Go.

Magazinele de proximitate, sau magazinele de cartier, se regăsesc în zone de trafic intens sau zone în care se află clădirile de birouri; magazinele de tip convenience, care seamănă cu magazinele regăsite în benzinării, comercializează produse alimentare, produse de cofetărie, băuturi răcoritoare, produse de toaletă şi alte lucruri absolut necesare.

Combinaţia dintre cele două magazine, denumită Profi GO, îşi propune să răspundă nevoilor clienţilor mereu pe fugă prin mâncare de calitate, gata de a fi luată acasă şi consumată. În prezent, există numeroase magazine care funcţionează pe acelaşi principiu precum Profi Go, însă acestea încă poartă denumirea de Profi City. Dezvoltatorii conceptului îşi propun să remodeleze aceste magazine, astfel încât ele să beneficieze complet de caracteristicile şi experienţele oferite de un magazin Profi GO.

Profi City

Aşa cum îi spune şi numele, Profi City este destinat zonelor urbane sau rezidenţiale, unde consumatorii pot face cumpărături adiţionale celor deja făcute în magazine mai mari. Acesta este tot un magazin de tip convenience, însă dimensiunile sunt mai mari decât cele ale unui magazin Profi GO şi este destinat persoanelor care vor să cumpere ceva ce poate au uitat sau ceva care poate fi consumat imediat. Astfel, Profi City s-a adaptat la ritmul alert în care trăim astăzi şi îşi propune să uşureze viaţa consumatorului prin servicii prompte şi calitative.

Noul Profi City găzduieşte vitrine cu diverse sortimente de mezeluri, cărnuri şi brânzeturi, iar consumatorii beneficiază de asistenţă permanentă atunci când vor să achiziţioneze acest gen de produse. Profi City pune accent pe susţinerea furnizorilor locali, aşa că multe dintre produsele regăsite în vitrină provin direct de la localnici. De asemenea, zona gastro este special amenajată pentru consumatorii grăbiţi care se pot bucura de produse de patiserie, plăcinte, burgeri, sandvisuri, pizza, burgeri, chiar şi prăjituri.

Profi Loco

Magazinele formatului Profi Loco se găsesc în localităţile extraurbane şi îşi propun să întâlnească nevoile şi dorinţele consumatorilor din mediul rural. În acest sens, produsele din cadrul acestui magazin sunt expuse într-un mod mai vizibil şi mai “aerisit” faţă de vechiul format, sunt bine luminate şi amplasate în locuri cât mai accesibile cu putinţă. De asemenea, cumpărăturile se pot face mai rapid, iar gama produselor Profi este una îmbunătăţită.

Zona FiiGO din magazinele Profi LOCO este o altă noutate care face parte din această campanie de dezvoltare Profi, fiind o zonă special amenajată pentru clienţii care vor să facă o pauză într-un mediu primitor şi relaxant. În această zonă a magazinului se găsesc produse preambalate, gata de a fi consumate, cafea, fresh-uri de fructe, hot-dog, grill, pizza şi prăjituri, îndeplinind astfel toate criteriile unui spaţiu în care te poţi relaxa cu adevărat, având la îndemână tot ce ai nevoie.


Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului PROFI? Nu vă faceți griji, puteți să găsiți oferte speciale și de la alte magazine. Trebuie doar să dați click și veți putea vedea toate pliantele și ofertele promoționale.

Articole recente

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Oamenii au apelat dintotdeauna la lucrurile pe care le găseau în jurul lor pentru a-şi putea rezolva problemele de sănătate - fie că a fost vorba de…

Rețete sănătoase pentru un mic dejun sățios

Rețete sănătoase pentru un mic dejun sățios

Micul dejun este cel care îți oferă combustibilul necesar pentru a-ți începe ziua într-un mod cât mai productiv, și din acest motiv el trebuie să fie…

Sfaturi nutriționale pentru o viață sănătoasă

Sfaturi nutriționale pentru o viață sănătoasă

Limitează consumul de sucuri. Majoritatea sucurilor, fie ele de fructe, acidulate sau de tip ceai conțin foarte mult zahăr care ne afectează…

Beneficiile ovăzului și rețete în care să îl integrezi

Beneficiile ovăzului și rețete în care să îl integrezi

Ovăzul este un aliment extrem de nutritiv cu un conținut mare de proteine, vitamine și minerale. Acesta este motivul principal pentru care ovăzul ne…