Pliante | Hipermarketuri și supermarketuri | CBA

CBA - pliante și oferte promoționale

CBA

01.06. – 15.06.2024

Vedeți pliantul
CBA

16.05. – 31.05.2024

Vedeți pliantul
CBA

01.05. – 15.05.2024

Vedeți pliantul
CBA

16.04. – 30.04.2024

Vedeți pliantul
CBA

02.04. – 15.04.2024

Vedeți pliantul

Broșuri expirate CBA. »

CBA catalog

CBA catalog vine în întâmpinarea dvs. cu produse CBA adresate întregii familii, de la cele de bază, orecum alimentele zilnice, fructe, legume, pâine, carne, ouă, lactate și altele, până la produse de curățenie și îngrijire a locuinței, îngrijire personală, casă și grădină. Așadar, gama de produse CBA este una largă, de care vă puteți bucura răsfoind un CBA catalog sau chiar consultând site-ul cbanordvest.ro. De asemenea, un catalog CBA Cluj vă poate arăta promoțiile unui anumit magazin CBA. În același timp, CBA catalog și gama de oferte CBA pot fi consultate pe portalul Kaufino sau chiar MrOferto, în secțiunea magazinului CBA România. În aceeași ordine de idei, un alt catalog asemănător este reprezentat de catalogul Supeco plin de promoții și reduceri la multe produse de bază sau articole speciale.

CBA catalog nou

Cu scopul de a surprinde cât mai multe promoții pe parcursul lunii sau chiar a unui an, orice CBA catalog nou este disponibil aproximativ două săptămâni, timp în care vă puteți bucura de ofertele acestuia. De regulă, CBA catalog nou include game și sortimente variate de produse CBA, tocmai cu scopul de a acoperi atât produsele de bază, necesare în orice locuință, cât și produse speciale sau sezoniere, pentru a satisface toate nevoile clienților. În același timp, oferta prezentă în catalog LaDoiPași este alături de dvs. cu reduceri semnificative la sortimente variate care să vă ajute la cumpărăturile săptămânale sau lunare.

Revista CBA viitoare

Pentru că promoțiile și gama de oferte CBA sunt atât de variate, este nevoie ca acestea să poată cuprinde întreg sortimentul de produse. Așadar, revista CBA viitoare o să includă același categorii de produse ca în orice CBA catalog sau CBA catalog nou, însă vor fi branduri diferite sau produse asemănătoare, tocmai cu scopul de a ajunge să profitați de toate acestea în cel mai scurt timp. La fel ca în cazul unui CBA catalog nou, precum catalog CBA Cluj, revista CBA viitoare este disponibilă, aproximativ, două săptămâni, timp în care vă puteți organiza lista de cumpărături după bunul plac și propriul buget, profitând, mereu, de promoții și reduceri semnificative.

Produse CBA

Fiind pe piață încă din anul 2002, CBA Nord Vest este un lanț de magazine (CBA supermarket) care pot fi găsite în zona de Nord Vest a țării. Așadar, CBA Nord Vest este prezentă într-un număr destul de mare de județe și orașe, astfel că vine în întâmpinarea multor clienți. Mai mult decât atât, gama de produse CBA este una variată, având un sortiment larg, de la cele de bază, până la produsele speciale de îngrijire personală sau curățenie. Printre brandurile cele mai cunoscute din gama de produse CBA se numără și gamele proprii CBA și CBA Piros, Lara, Dolcezza, acestea fiind principalele branduri, printre altele secundare. Așadar, majoritatea produselor CBA fac parte din gamele proprii, ceea ce presupune prețuri mai mici pentru aceleași produse CBA de calitate.

CBA program

Pentru a putea vizita orice magazin CBA după bunul plac, puteți consulta un CBA program mereu actualizat, în funcție de locația dvs. Așadar, pentru majoritatea magazinelor CBA supermarket România, puteți considera următorul CBA program:

 • CBA program de Luni până Vineri - între orele 07:00 - 20:00;

 • CBA program Sâmbătă și Duminică - între orele 07:00 - 14:00.

Astfel, pentru a vizita magazinele CBA Nord Vest, nu ezitați să consultați acest CBA program și pe site-ul cbanordvest.ro, în secțiunea magazinului dorit tocmai cu scopul de a vedea dacă există diferențe.

Magazin CBA

CBA Nord Vest dispune de un număr destul de mare de magazine CBA România, ceea ce înseamnă că avem câte un magazin CBA în marile orașe din zona de nord vest a țării în care vă puteți face cumpărăturile sau chiar CBA comenzi. Printre acestea, putem găsi următoarele sedii:

 • Magazin CBA Cluj-Napoca - Calea Baciului, nr. 1-3;

 • Magazin CBA Oradea - Strada ogorului, nr. 35;

 • Magazin CBA Arad - Strada Poetului, nr. 1C;

 • Magazin CBA Satu Mare - Bulevardul Lucian Blaga, nr. 400;

 • Magazin CBA Sighetu Marmației - Bulevardul Independenței, nr. 2/57.

Așadar, dacă doriți să vizitați unul dintre aceste magazine CBA Nord Vest, nu ezitați să o faceți pentru a profita de gama de oferte CBA mereu actualizată. În același timp, puteți urmări toate reducerile și promoțiile în orice CBA catalog, CBA catalog nou, catalog CBA Cluj sau revista CBA viitoare cu CBA comenzi și liste de cumpărături actuale.

Contact CBA

Dacă doriți să intrați în legătură cu unul dintre operatorii CBA România, puteți alege diverse metode de contact CBA, printre care corespondența la sediul CBA Nord Vest, adresa de e-mail, numărul de telefon, site-ul și rețelele de socializare.

 • Contact CBA la adresa Bulevardul Lucian Blaga 400, Satu Mare;

 • Contact CBA la adresa de e-mail cbanv@cbanordvest.ro;

 • Contact CBA la numărul de telefon 0361/402 090 sau 0756/054 250;

 • Contact CBA pe site-ul cbanordvest.ro;

 • Contact CBA pe rețelele de socializare - Facebook.

Așadar, dacă doriți să adresați o întrebare legată de gama de oferte CBA supermarket, revista CBA sau CBA comenzi, nu ezitați să alegeți metoda de contact CBA cea mai potrivită dvs.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului CBA? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

În zilele noastre, când mulți dintre noi lucrăm de acasă, este important să avem un loc unde ne simțim confortabil și unde putem fi productivi.…

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

În zilele aglomerate de astăzi, când zilele de lucru trec adesea ca un zbor și timpul este un lux, nu este ușor să găsești timp pentru o alimentație…

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Durianul. Pentru unii este un simbol al paradisului tropical, pentru alții este un coșmar olfactiv. Este o comoară fructiferă cu origini în Asia de…