Metro

Broșuri expirate Metro. »

Catalog Metro

METRO România a deschis primul magazin în anul 1996, lansând în premieră, la noi în țară, noul sistem de vânzare numit cash&carry. Încă de la începuturile ei, compania a fost și este renumită atât pentru raportul calitate-preț cât și pentru diversitatea produselor pe care le oferă consumatorilor, atât în format fizic prin oferte Metro de neegalat, cât și într-un metro catalog online. Acesta vine în fața clienților cu o varietate de oferte promoționale și reduceri Metro, programe de loialitate destinate clienților săi, consultanță specializată și concursuri cu super premii.

Astfel, răsfoind orice fel de catalog Metro, fie el un pliant Metro în format fizic sau Metro catalog online, oferta zilei Metro va fi la fel de generoasă, dându-vă posibilitatea de a face cumpărături într-un raport calitate-preț excelent. Produsele incluse într-un catalog Metro sunt gândite în așa fel încât să acopere toate nevoile unei familii - de la aliemente și ingredinete proaspete, precum legume, fructe, carne, produse lacatate și altele, până la alimente neprisabile, congelate, dar și produse non-alimentare din diverse categorii. În acest fel, cu un catalog Metro sau pliant Metro, toți membrii familiei își pot satisface poftele, dar și pasiunile, fie că ele includ gătitul, sportul, sau alte activități ce necesită echipament de specialitate. La Metro Shop vii și cumperi tot ce ai nevoie, fără a face o gaură în buget.

Oferta zilei Metro

Întocmiți lista de cumpărături a familiei, aruncați o privire într-un Metro catalog online pentru mai multă inspirație și vizitați cel mai apropiat magazin sau dați direct comanda prin aplicația Metro Shop. Aceleași categorii de oferte Metro vă așteaptă în ambele formate, pregătindu-vă super reduceri Metro și prețuri foarte avantajoase la cele mai îndrăgite produse. Iar alături de toate aceste campanii promoționale cu diverse oferte Metro, puteți utiliza un card Metro client pentru a benefica de extra discount-uri, la prețurile deja afișate într-un catalog Metro nou.

În plus, fiecare nouă oferta zilei Metro dintr-un Metro catalog online vine la pachet cu un univers întreg de unde puteți alege - produse alimentare pentru toată familia, articole de îngrijire personală sau a casei, articole vestimentare, piese pentru amenajarea casei și grădinii, și chiar echipamente și accesorii specializate pentru diverse hobby-uri. Practic, oricare dintre magazine Metro poate deveni mall-ul familiei dvs., dispunând de atât de multe brand-uri și mărci populare, la prețuri și reduceri Metro atât de accesibile.

Iar dacă sortimentul amplu al unui catalog Metro nu v-a convins pe deplin, puteți încerca oricând mai multe opțiuni de oferte de la alte magazine prestigioase la noi în țară. Spre exemplu, catalogul promoțional Profi, disponibil pe MrOferto, conține o categorie mare de produse marcă proprie, aparținând producătorilor locali, de unde puteți alege.

Metro produse

Gama de Metro produse oferită către clienți este una pe atât de diversă, încât într-un pliant Metro puteți să descoperiți cu ușurință articole din toate colțurile lumii. Cel mai tare compania nemțească se mândrește cu linia de Metro produse proaspete, ce conține pește și fructe de mare din diferite mări sau oceane, cărnuri proaspete pentru toate gusturile, o selecție impresionantă de fructe și legume disponibilă pe toată durata anului, cât și vinuri sau alte băuturi fine care să complementeze orice rețetă. Mai mult decât atât, o categorie specială dedicată Metro produse Chef se adresează specialiștilor gastronomiei, oferind super prețuri și perioade de reduceri Metro la echipamente și ustensile profesionale, precum și un sortiment complet de alimente și ingrediente de înaltă calitate, gata să fie puse pe foc. Prin urmare, nu mai stați pe gânduri și ridicați nivelul meselor în familie cu oferta zilei Metro și gama de Metro produse Chef select.

Magazine Metro

Rețeaua de magazine Metro România se bucură de o popularitate imensă în rândul clientelei, fiind prima alegere atunci când vine vorba de cumpărăturile Cash&Carry. De aceea, magazine Metro au 30 de sedii de distribuție în țară, și chiar 5 magazine Metro Punct. Intrarea în oricare dintre magazine Metro se face pe baza legitimației de client Metro - cu ajutorul căreia, consumatorii au acces foarte simplu la toate Metro produse și, bineînțeles, la serviciile de consultanță pe care magazinul le pune la dispoziție. Urmăriți perioadele de oferte Metro, vizitând cel mai apropiat sediu de dvs:

 • Metro București: Bvd. Iuliu Maniu 500, sector 6;
 • Metro Constanţa: Bvd. Aurel Vlaicu nr.237;
 • Metro Sibiu: Șos. Alba Iulia 79A, Jud. Sibiu;
 • Metro Braşov: Ghimbav, Calea Brașovului, nr.9;
 • Metro Suceava: Bvd. 1 Decembrie 1918, nr. 5;
 • Metro Cluj-Napoca: Loc. Florești, Str. Avram Iancu 488-490;
 • Metro Iași: DN28 Tg. Frumos, km 63, jud. Iași;
 • Metro Timişoara: Calea Sagului (DN 59, Km 8).

Mai mult, programul de funcționare a Metro shop este extrem de accesibil, marea majoritate a magazine Metro România fiind deschise de luni până sâmbătă, în intervalul orar 06:00-21:00, iar duminica, de la 08 la 18. Asigurați-vă, însă, înainte de a vizita magazinul din apropierea dvs. că programul coincide cu cel dintr-un Metro catalog online, disponibil pe portalul MrOferto.

Metro România contact

Dacă doriți să luați legătura cu specialiștii de calitate ai companiei, indiferent ce problemă ați întâmpina, aceștia sunt disponibili atât în magazine Metro, cât și online, pe site-ul Metro.ro. Nu ezitați să îi consultați cu privire la valabilitatea unui card Metro, disponibilitatea anumitor Metro produse sau chiar pentru actualitatea oricărui pliant Metro găsit în poștă, la următoarele date:

 • Metro România contact telefonic: +40374 115 555;

 • Metro România contact la adresa de e-mail: info.online@metro.ro;

 • Metro România contact pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram, YouTube și LinkedIn.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Metro? Nu vă faceți griji, puteți să găsiți oferte speciale și de la alte magazine. Trebuie doar să dați click și veți putea vedea toate pliantele și ofertele promoționale.

Articole recente

Îngrijirea de toamnă a grădinii vă va face munca mai ușoară la primăvară

Îngrijirea de toamnă a grădinii vă va face munca mai ușoară la primăvară

Deși au mai rămas câteva zile călduroase în care ne putem bucura de temperaturi mai ridicate, de soare și de alte activități plăcute, toamna va veni…

Modă și stil pentru bărbați: Cum să fii elegant și încrezător

Modă și stil pentru bărbați: Cum să fii elegant și încrezător

Moda nu este doar pentru femei. Moda masculină a suferit o transformare semnificativă în ultimii ani și a devenit o parte din ce în ce mai importantă…

Cum să gestionezi procrastinarea și să te apuci eficient de treabă

Cum să gestionezi procrastinarea și să te apuci eficient de treabă

În lumea ocupată de astăzi, în care distracțiile sunt la fiecare colț și responsabilitățile se adună mai repede ca niciodată, lupta împotriva…

Revoluție în Cumpărături cu Oferte de pe MrOferto

Revoluție în Cumpărături cu Oferte de pe MrOferto

În lumea modernă de astăzi, unde gama de produse și servicii se extinde încontinuu și prețurile se schimbă mai rapid ca niciodată, căutarea celor mai…