Pliante | Hipermarketuri și supermarketuri | Metro

Metro

Broșuri expirate Metro. »

Catalog Metro

METRO România a deschis primul magazin în anul 1996, lansând în premieră, la noi în țară, noul sistem de vânzare numit cash&carry. Încă de la începuturile ei, compania a fost și este renumită atât pentru raportul calitate-preț cât și pentru diversitatea produselor pe care le oferă consumatorilor, atât în format fizic prin oferte Metro de neegalat, cât și printr-un catalog Metro online, din cadrul căruia puteți face cumpărături de acasă. Acesta vine în fața clienților cu o varietate de oferte promoționale și reduceri Metro, programe de loialitate destinate clienților săi, consultanță specializată și concursuri cu super premii.

Astfel, răsfoind orice fel de catalog Metro, fie el un pliant Metro în format fizic sau catalog Metro online, oferta zilei Metro va fi la fel de generoasă, dându-vă posibilitatea de a face cumpărături într-un raport calitate-preț excelent. Produsele incluse într-un Metro catalog sunt gândite în așa fel încât să acopere toate nevoile unei familii - de la aliemente și ingredinete proaspete, precum legume, fructe, carne, produse lacatate și altele, până la alimente neprisabile, congelate, dar și produse non-alimentare din diverse categorii. În acest fel, cu un catalog Metro sau pliant Metro, toți membrii familiei își pot satisface poftele, dar și pasiunile, fie că ele includ gătitul, sportul, sau alte activități ce necesită echipament de specialitate. La Metro Shop vii și cumperi tot ce ai nevoie, fără a face o gaură în buget. Magazine Metro România vă așteaptă cu porțile deschise și un program Metro de lucru foarte avantajos, astfel încât fiecare client să le treacă pragul.

Oferta zilei Metro

Întocmiți lista de cumpărături a familiei, aruncați o privire într-un catalog Metro online pentru mai multă inspirație și vizitați cel mai apropiat magazin sau dați direct comanda prin aplicația Metro Shop. Aceleași categorii de oferte Metro vă așteaptă în ambele formate, pregătindu-vă super reduceri Metro și prețuri foarte avantajoase la cele mai îndrăgite produse. Iar alături de toate aceste campanii promoționale cu diverse oferte Metro, puteți utiliza un card Metro client pentru a benefica de extra discount-uri, la prețurile deja afișate într-un catalog Metro nou sau pliant Metro primit direct în poștă. Iar dacă cele regăsite răsfoind ultimile Metro produse de actualitate nu v-au completat nevoile, puteți alege să răsfoiți pliantele promoționale ale altor magazine de tip cash&carry de la noi din țară, chiar aici sau pe site-ul partenerului nostru.

Catalog Metro online

În plus, fiecare nouă oferta zilei Metro dintr-un catalog Metro online vine la pachet cu un univers întreg de unde puteți alege - Metro produse alimentare pentru toată familia, articole de îngrijire personală sau a casei, articole vestimentare, piese pentru amenajarea casei și grădinii, și chiar echipamente și accesorii specializate pentru diverse hobby-uri. Practic, oricare dintre magazine Metro poate deveni mall-ul familiei dvs., dispunând de atât de multe brand-uri și mărci populare, la prețuri și reduceri Metro atât de accesibile. Cercetați căt de curând acele Metro produse atât de îndrăgite de români și convingeți-vă de calitatea oferită direct la Metro Cash and Carry.

Oferte Metro

Pentru a fi cât mai la îndemâna omului de rând, dar și a întreprinderilor, rețeaua de magazine Metro Cash and Carry a creat, dincolo de un Metro catalog actualizat în fiecare zi de marți a săptămânii, și o linie de oferte Metro care să includă doar acele Metro produse extrem de îndrăgite de publicul larg. Astfel, dacă verificați oferta zilei Metro, s-ar putea să întâlniți printre multiplele oferte Metro disponibile și acele produse favorite de dvs. sau de membrii familiei dvs. Printre acestea, se numără atât articole de us zilinic și alimenatar, dar și altele, cum sunt produsele dedicate gătitutlui mai profesional, articolele pentru baie sau spațiul din grădină, cât și îmbrăcăminte, încălțăminte și alte accesorii pentru uz personal. În gama de oferte Metro dintr-un catalog Metro online sau chiar de la raftul magazinelor Metro Cash and Carry regăsiți absolut toate cele necesare unei familii. Dintre cele mai avantajoase reduceri Metro amintim mâncarea și accesoriile dedicate prietenilor necuvântători de acasă. Descoperiți întodeauna cea mai recentă gama de oferte Metro într-un pliant Metro în format fizic, sau chiar direct pe site-ul metro.ro, unde vă așteaptă întotdeauna surprize.

Iar dacă sortimentul amplu al unui catalog Metro nu v-a convins pe deplin, puteți încerca oricând mai multe opțiuni de oferte de la alte magazine prestigioase la noi în țară. Spre exemplu, catalogul promoțional Profi, disponibil pe MrOferto, conține o categorie mare de produse marcă proprie, aparținând producătorilor locali, de unde puteți alege.

Metro produse

Gama de Metro produse oferită către clienți este una pe atât de diversă, încât într-un pliant Metro puteți să descoperiți cu ușurință articole din toate colțurile lumii. Cel mai tare compania nemțească se mândrește cu linia de Metro produse proaspete, ce conține pește și fructe de mare din diferite mări sau oceane, cărnuri proaspete pentru toate gusturile, o selecție impresionantă de fructe și legume disponibilă pe toată durata anului, cât și vinuri sau alte băuturi fine care să complementeze orice rețetă. Mai mult decât atât, o categorie specială dedicată Metro produse Chef se adresează specialiștilor gastronomiei, oferind super prețuri și perioade de reduceri Metro la echipamente și ustensile profesionale, precum și un sortiment complet de alimente și ingrediente de înaltă calitate, gata să fie puse pe foc. Prin urmare, nu mai stați pe gânduri și ridicați nivelul meselor în familie cu oferta zilei Metro și gama de Metro produse Chef select.

Aplicația Metro Cash and Carry

Inovator în lumea magazinelor de tip cash&carry, Metro România vă propune spre utilizare aplicația Metro, prin care puteți avea lumea afacerilor și mai la îndemână! Descoperăți o platformă inovatoare, ușor de utilizat, care vă pune la dispoziție tot ce ați putea avea nevoie pentru a vă dezvolta afacerea. Utilizând aplicația Metrp, găsiți aceleați Metro produse de calitate ca la raft, oferte exclusive și livrare rapidă, cu doar câteva atingeri pe ecran. Gestionați-vă stocul, plasați comenzi, următiți-vă și monitorizați-vă cheltuielile cu o simplă aplicație. Metro România este partenerul de încredere al antreprenorilor, iar aplicația Metro vă ajută săvă simplificați viața și să stimulați succesul. Aplicația Metro este disponibilă gratuit, atât pentru sistemele de operare Android, cât și pentru cele iOS, iar în cadrul aceste puteți rămâne mereu la curent cu oferta zilei Metro și să aveți un card Metro la îndemână pentru cumpărături cât mai convenabile.

Magazine Metro

Rețeaua de magazine Metro România se bucură de o popularitate imensă în rândul clientelei, fiind prima alegere atunci când vine vorba de cumpărăturile Cash&Carry. De aceea, magazine Metro Cash and Carry au 30 de sedii de distribuție în țară, și chiar 5 magazine Metro Punct. Intrarea în oricare dintre magazine Metro se face pe baza legitimației de client Metro - cu ajutorul căreia, consumatorii au acces foarte simplu la toate Metro produse și, bineînțeles, la serviciile de consultanță pe care magazinul le pune la dispoziție. Urmăriți perioadele de oferte Metro, vizitând cel mai apropiat sediu de dvs:

 • Metro București: Bvd. Iuliu Maniu 500, sector 6;
 • Metro Constanţa: Bvd. Aurel Vlaicu nr.237;
 • Metro Sibiu: Șos. Alba Iulia 79A, Jud. Sibiu;
 • Metro Braşov: Ghimbav, Calea Brașovului, nr.9;
 • Metro Suceava: Bvd. 1 Decembrie 1918, nr. 5;
 • Metro Cluj-Napoca: Loc. Florești, Str. Avram Iancu 488-490;
 • Metro Iași: DN28 Tg. Frumos, km 63, jud. Iași;
 • Metro Timişoara: Calea Sagului (DN 59, Km 8).

Program Metro

Mai mult, programul de funcționare a Metro shop este extrem de accesibil, marea majoritate a magazine Metro România fiind deschise de Luni până Sâmbătă, în intervalul orar 06:00-21:00, iar Duminica, de la 08:00 la 18:00. Asigurați-vă, însă, înainte de a vizita magazinul din apropierea dvs. că program Metro coincide cu cel dintr-un catalog Metro online, disponibil pe portalul MrOferto. Întrucât acest program metro poate să sufere mici modificări, în funcție de locație, perioada anului, sărbătorile legale sau chiar perioadele de inventar propuse de retailer, este bine să vă asigurați înainte să vizitați magazinul ales.

Metro contact

Dacă doriți să luați legătura cu specialiștii de calitate ai companiei, indiferent ce problemă ați întâmpina, aceștia sunt disponibili atât în magazine Metro, cât și online, pe site-ul Metro.ro. Nu ezitați să îi consultați cu privire la valabilitatea unui card Metro, disponibilitatea anumitor Metro produse sau chiar pentru actualitatea oricărui pliant Metro găsit în poștă, la următoarele date:

 • Metro contact telefonic: +40374 115 555;

 • Metro contact la adresa de e-mail: info.online@metro.ro;

 • Metro contact pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram, YouTube și LinkedIn.

Iar ceea ce este și mai avantajos la Metro Cash and Carry, constă în posibilitatea de a te abona la newsletter-ul lunar al companiei, care distribuie o dată pe lună, direct în cutia dvs. cu postă electronică cele mai interesante oferte Metro ale momentului, precum și ultimul număr al unui Metro catalog proaspăt scos de la tipar. În exclusivitate, veți primi toate acestea și mici discount-uri cadou în lunile de sărbătoare sau de ziua dvs. de naștere.

Câte magazine Metro sunt în România?

La ultima numărătoare, Metro România număra peste 30 de magazine Metro Cash and Carry în fromat fizic, pe teritorul țării noastre. Însă acest număr este foarte posibil să fi fost actualizat, întrucât retailer-ul se află într-o continuă expsansiune pentru a vă aduce dvs., clineților, cât mai la îndemână acele Metro produse extrem de calitative, la prețuri cât mai accesibile. Astfel, accesați site-ul metro online, la secțiunea adrese magazine pentru a afla mai multe detalii despre ultimile magazine Metro deschise, dar și despre perioadele de reduceri Metro din cadrul acestora.

Cum se face legitimație la Metro?

Pentru a obține o legitimație Metro, procedura diferă în funcție de tipul de client. Dacă sunteți un client de retail,adică persoană fizică, trebuie să aveți actul de identitate, cardul de contribuabil (CNP) și un document fiscal la dvs. pentru a întocmi card Metro al dvs. Dacă însă sunteți un client de HoReCa sau business, trebuie să furnizați certificatul de înregistrare al firmei, actul de identitate al reprezentantului legal al firmei și documentul fiscal al firmei (CUI). Contactați asistența pentru clineți din cadrul Metro contact sau magazinul Metro pentru informații detaliate și documentele specifice. Procesul de obținere a card Metro de client poate varia de la un magazin la altul.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Metro? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

În zilele aglomerate de astăzi, când zilele de lucru trec adesea ca un zbor și timpul este un lux, nu este ușor să găsești timp pentru o alimentație…

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Durianul. Pentru unii este un simbol al paradisului tropical, pentru alții este un coșmar olfactiv. Este o comoară fructiferă cu origini în Asia de…

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

După lungi luni de iarnă, natura se pregătește să se trezească la viață, iar grădina dvs. nu face excepție. Sezonul primăvăratec aduce cu sine…