Metro

METRO România a deschis în luna octombrie a anului 1996 primul magazin. Această companie a lansat în premieră în România noul sistem de vânzare numit cash&carry. Încă de la începuturile ei, compania a fost și este renumită atât pentru raportul calitate-preț cât și pentru diversitatea produselor pe care le oferă consumatorilor. METRO a instituit un concept nou, METRO PUNCT. Magazinul a fost creat pentru a-i ajuta pe cei din domeniul HoReCa și pentru clienții Revânzători. Acesta vine în fața clienților cu o varietate de oferte promoționale, programe de loialitate destinate clienților săi, consultanță specializată și rezolvări. Toate acestea au fost implementate cu scopul de a eficientiza afacerea.


METRO Cash & Carry România are 30 de centre de distribuție, 5 magazine METRO Punct, însumând astfel o suprafață de vânzare de aproximativ 190.000 de metri pătrați. În țară, magazinele sunt repartizate astfel: în București - 5 centre, în Brașov - 2 centre, în Constanța - 2 centre, în Timișoara - 2 centre, în Pitești, Cluj, Bacău, Iași, Craiova, Baia Mare, Galați, Ploiești, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureș, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamț, Buzău, Târgoviște și Turda există câte un centru. Cifra de afaceri pe care o înregistrează METRO Cash & Carry la finalul anului financiar 2020/2021 este de 6,1 miliarde de lei, cu 5% mai mare decât în 2019.

METRO România demarează și dezvoltă programe tactice care aduc susținere în rândul comercianților locali. Rețeaua de francizei LaDoiPași, dezvoltată de METRO este în momentul de față cea mai grandioasă rețea de magazine independente din România, având 1.630 de magazine la nivelul țării. Ținta acestuia este de a ajunge la 2.000 de magazine până în anul 2023. Intrarea în magazinele METRO se face pe baza legitimației METRO. Cu ajutorul acesteia, consumatorii au acces foarte simplu la toate produsele și, bineînțeles, la serviciile de consultanță pe care magazinul le pune la dispoziție.

METRO România a trecut și prin digitalizare. Ca urmare, nu mai este nevoie de cardul fizic atunci când intri în magazin sau atunci când plătești la casele de marcat, pentru că poți face toate acestea folosind cardul tău digital din aplicația METRO. Tot în această aplicație găsești și cataloagele METRO, pentru a fi la curent cu toate promoțiile din magazine. Această aplicație te ajută să afli în timp real disponibilitatea produselor și le poți comanda ulterior online prin platforma MShop. De asemenea, poți vizualiza facturile tale în format digital. Ai posibilitatea dea a salva listele de cumpărăuri, economisind timp și chiar crescând predictibilitatea costurilor pe care le vei avea, pentru a nu fi niciodată luat pe nepregătite. Aplicația este disponibilă atât pe Google Play cât și pe App Store.

METRO România vine în atenția clienților și cu GASTRONOMETRO, care este un centru de ospitalitate pentru profesioniștii din domeniul HoReCa, cu o suprafață de 600 m2. Susține cursuri de dezvoltare în gastronomie, cursuri de bartending și barista. Îc acest moment, conducerea METRO România este formată din: Adrian Ariciu - Director General, Camelia Oprea - Director Financiar, Rodica Rapcea - Director Resurse Umane, Valentin Păuna - Director Operațiuni, Philippe Cazes - Director Achiziții. Irinel Popescu - Director Franciză.
Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Metro? Nu vă faceți griji, puteți să găsiți oferte speciale și de la alte magazine. Trebuie doar să dați click și veți putea vedea toate pliantele și ofertele promoționale.

Articole recente

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Oamenii au apelat dintotdeauna la lucrurile pe care le găseau în jurul lor pentru a-şi putea rezolva problemele de sănătate - fie că a fost vorba de…

Rețete sănătoase pentru un mic dejun sățios

Rețete sănătoase pentru un mic dejun sățios

Micul dejun este cel care îți oferă combustibilul necesar pentru a-ți începe ziua într-un mod cât mai productiv, și din acest motiv el trebuie să fie…

Sfaturi nutriționale pentru o viață sănătoasă

Sfaturi nutriționale pentru o viață sănătoasă

Limitează consumul de sucuri. Majoritatea sucurilor, fie ele de fructe, acidulate sau de tip ceai conțin foarte mult zahăr care ne afectează…

Beneficiile ovăzului și rețete în care să îl integrezi

Beneficiile ovăzului și rețete în care să îl integrezi

Ovăzul este un aliment extrem de nutritiv cu un conținut mare de proteine, vitamine și minerale. Acesta este motivul principal pentru care ovăzul ne…