Pliante | Hipermarketuri și supermarketuri | Mega Image

Mega Image

MEGA IMAGE

13.06. – 19.06.2024

Vedeți pliantul
MEGA IMAGE

06.06. – 12.06.2024

Vedeți pliantul
MEGA IMAGE

30.05. – 05.06.2024

Vedeți pliantul
MEGA IMAGE

23.05. – 29.05.2024

Vedeți pliantul
MEGA IMAGE

16.05. – 22.05.2024

Vedeți pliantul

Broșuri expirate Mega Image. »

Catalog Mega Image

Mega Image este unul dintre cele mai populare lanțuri de magazine tip supermarket din România, apărtut în anul 1995, oferind o gamă largă de produse alimentare și nealimentare. În plus față de magazinele fizice, Mega Image oferă și servicii de cumpărare online, prin aplicația Mega Image România, ceea ce face ca această companie să fie una dintre cele mai mai accesibile opțiuni pentru cumpărătorii din toată țara, cu o gamă de oferte Mega Image extrem de diversă.

Un catalog Mega Image este unul dintre cele mai căutate resurse de către clienții companiei. Această revistă Mega Image în format electronic conține cele mai recente promoții, reduceri și oferte Mega Image, precum și cele mai noi produse sau servicii. Cu ajutorul unui Mega Image catalog, clienții pot naviga ușor prin produsele din oricare dintre magazine Mega Image și pot face achiziții mai informate. Mega Image catalog poate fi accesat atât în format fizic, în magazinele de lângă dvs., cât și în format electronic, pe Mega Image online. Dacă preferați să aveți o copie fizică a catalogului, aceasta poate fi găsită în fiecare dintre magazine Mega Image și poate fi luată acasă. În plus, oricare catalog Mega Image actual cuprinde promoții Mega Image ale momentului, atât pentru articolele alimentare, cât și pentru celelalte produse, create special după nevoile de piață ale consumatorului. Mega Image catalog vă vine în ajutor de fiecare dată când membrii familiei dvs. au o cerință anume și este disponibil într-o formulă actualizată în fiecare zi de joi a săptămânii. 

Oferte Mega Image

Gama de oferte Mega Image este extrem de versatilă, proiectată pentru a se adresea tuturor categoriilor de clienți și pentru a acoperi astfel toate dorințele unei familii. De la produse alimentare proaspete și de calitate, la produse nealimentare precum cele dedicate îngrijirii personale și produselor de curățenie a casei, paletarul de oferte Mega Image este unul cu adevărat impresionant. Fiind printre magazinele de tip concept presetare ale românilor, diversele oferte Mega Image Shop and Go cuprind, de cele mai multe ori, toate acele articole de care o familie are nevoie, pentru a face cumpărături fără grija banilor.

 În plus, Mega Image online pune la dispoziția dvs. și servicii de livrare la domiciliu, ceea ce transformă experiența la cumpărături în ceva și mai convenabil pentru clienți. Iar dacă alegeți să utilizați aplicația Mega Image, în cadrul căruia veți întâlni mereu și revista Mega Image actualizată, veți beneficia de reduceri Mega Image extra și puncte bonus direcționate pe card Mega Image electronic.

Promoții Mega Image

Uunul dintre cele mai apreciate aspecte ale acestei companii sunt chiar variatele promoții Mega Image, acestea putând fi accesate atât răsfoind un catalog Mega Image recent, cât și urmărind site-ul Mega Image online sau direct aplicația Mega Image. Gama de magazine Mega Image pune la dispoziția clienților categorii extinse și diversificate de produse în promoție, de la reduceri Mega Image la produse alimentare de bază sau produse marcă proprie Mega Image, la promoții Mega Image la produse de circulație internațională  sau la pachete de produse la preț avantajos, Mega Image România are întotdeauna ceva special de oferit clienților săi. Alegeți să vă faceți cumpărăturile dintr-un Mega Image catalog de actualitate, iar multituidnea de oferte Mega Image vă va sta la dispoziție. În plus, oferta Mega Image va fi cu atât mai avantajoasă dacă alegeți să realizați un card Mega Image Connect chiar la una dintre casele magazinului Mega Image România din apropierea dvs.

Revista Mega Image săptămâna viitoare

Fiecare săptămână aduce noi cataloage promoționale aparținând companiei olandeze, astfel palmaresul de oferte Mega Image devenind cu atât mai accesibil publicului larg. Portalul MrOferto vă pune la dispoziție fiecare revistă Mega Image actualizată, dar și promoții și reduceri Mega Image aparținând altor mari magazine de tip alimentare, pentru ca dvs. să vă puteți alege acele produse și prețuri care vă convin. Printre numeroasele promoții Mega Image, din revista Mega Image de săptămâna viitoare, veți întâlni atât fructe, legume, mezeluri, lacate și carne proaspătă, cât și alimente congelate, articole cosmetice sau pentru îngrijirea locuinței, produse pentru grătar și multe alte produse nealimentare.

Urmăriți îndeaproape oferta Mega Image România propusă într-o revista Mega Image viitoare, pentru a vă bucura de super discount-uri de membru. Gamele dvs. preferate de produse s-ar putea afla la reducere în următorul catalog Mega Image. În plus, pentru diversitate în farfurie, alegeți din varietatea de cataloage similare de pe site-ul nostru, cum este oferta magazinului Auchan, ce pune la dispoziție tot produse de tip supermarket.

Produse Mega Image marcă proprie

Indiferent dacă alegeți să faceți o vizită unui magazin Mega Image România sau să răsfoiți amalgamul de promoții Mega Image dintr-o revistă Mega Image nouă, veți putea descoperi numeroase rețete și alte surse de inspirație pentru a le implementa în viața de zi cu zi. Printre acestea, numeroase produse aparținând brand-urilor și mărcilor deja cunoscute la noi pe piață, dar și alte multe produse Mega Image marcă proprie își fac apariția printre rafturi. Acestea conțin produse speciale, din fiecare colț ale lumii, dintre care vă amintim - gamele de mezeluri și lactate proaspete, colecția impresionantă de vinuri, precum și mânacarea gata gătită, ce are gustul compilăriei. Din gama cu produse Mega Image marcă proprie, fac parte dintre cele mai îndrăgite selecții de alimente: gama Gusturi Românești, gama 365 sau gama Mega Apetit. Toate acestea și multe alte articole de circulație internațională vă așteaptă în cel mai recent Mega Image catalog, pregătit după cerințele și preferințele publicului larg.

Mega Image online

La fel ca și multe alte magazine de tip super sau hypermarket de la noi din țară, și Mega Image România deține un mediu virtual unde puteți rămâne la curent cu toate noutățile lor în materie de produse la super reduceri Mega Image, perioade lunare de promoții Mega Image la articole selectate si multe alte concursuri sau premii. Accesând Mega Image online este cât se poate de simplu și intuitiv, ba chiar puteți dobândi extra discount-uri sau avantaje la concursurile lor dacă urmăriți site-ul Mega Image ro constant. Absolut toate produse Mega Image se află pe Mega Image online, la doar un click distanță de a fi comandate și livrate la adresa dvs. Astfel, profitați de oferta Mega Image din mediul virtual și rămâneți conectat cu ceea ce are de oferit site-ul Mega Image online din toate punctele de vedere. Iar pentru a vă completa lista de cumpărături, vă sugerăm și catalogul promoțional al Selgros, pentru o gamă similară de carne proaspătă sau oferta de actualitate a Lidl, pentru produse de panificație, fructe si legume cât mai proaspete.

Magazine Mega Image

Magazine Mega Image sunt prezente în toată țara și oferă o experiență de cumpărături plăcută și convenabilă. Magazinele sunt curate, bine organizate și personalul este întotdeauna amabil și disponibil să ajute clienții în cazul în care au nevoie de asistență. În plus, fiecare dintre magazine Mega Image sunt dotate cu cele mai noi tehnologii de plată, astfel încât clienții pot plăti cu ușurință pentru achizițiile lor. Mega Image România deține numeroase tipuri de concept stores, pentru a face experiența la cumpărături pentru clienții săi cât mai avantajoasă - veți regăsi unul dintre magazine Mega Image, Mega Image Shop and Go, Mega Image non stop și multe altele, în fiecare colț al țării. Tot ce vă rămâne de făcut este să descoperiți care este cel mai apropiat magazin de dvs., și să veniți să vă convingeți la fața locului de raportul calitate-preț excelent. Majoritatea magazinelor și ale lor oferte Mega Image de actualitate sunt distribuite astfel:

  • Mega Image supermarket: în aproximativ toate orașele mari ale țării, disponibil cu un program flexibil și un palmares de produse din care să vă alegeți preferatele;
  • Mega Image Shop and Go: numeroase astfel de magazine Mega Image se regăsesc atât în orașele mai mair, cât și în zonele mai limitrofe ale României, cum sunt comunele sau satele și cuprind alimentel și produse de igienă care acoperă stricutul necesar al unei familii;
  • Mega Image Non-Stop: un concept ceva mai nou ce cuprinde câteva magazine Mega Image în zone atent selecționate, ce dețin la rafturi tot ceea ce ați putea să vă doriți și un program funcțional 24/7.

Program Mega Image

Mai mult, program Mega Image de funcționare este unul accesibil pentru toți clienții, magazine Mega Image fiind deschise de luni până vineri, între orele 07:00-24:00, iar în weekend-uri de la 08:00 la 22:00. Însă acest program Mega Image de lucru poate varia în funcție de locație, de aceea vă îndemnîm să consultați lista de magazine Mega Image și programul acestora direct de pe Mega Image online sau în cea mai recentă revistă Mega Image. Există, de asemena o serie de magazine Mega Image care se bucura de un program de funcționare non-stop.

Mega Image contact

Dacă se întâmplă să întâmpinați probleme cu un card Mega Image, să aveți nelămuriri cu privire la plasarea comenzilor online sau pur și simplu vreți să aflați mai multe despre stocul anumitor produse Mega Image catalog actual, Mega Image România a alcătuit un sistem dedicat asistenței pentru clienți care să vă ajute cu orice tip de informație ați avea nevoie:

  • Mega Image contact telefonic: 0800.410.900,
  • Mega Image contact pe mail: Relatii_clienti@mega-image.ro,
  • Mega Image contact online: completând formularul pentru clienți de pe Mega Image România,
  • Mega Image contact pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram, Youtube sau Linkedin.

Alegeți să utilizați aplicația Mega Image sau să vă abonați newsletter-ului lunar de pe site-ul companiei, pentru a fi întotdeauna la curent cu cele mai proaspete oferte Mega Image ale momentului. Oferta Mega Image din săptămâna curentă vă va fi trimisă în exclusivitate pe mail-ul personal de fiecare dată.

Câte magazine Mega Image sunt în România?

Mega Image România deține o rețea ce cuprinde în prezent în jur de 1000 de magazine în București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Cluj, Iași și alte orașe mari din țară. Astfel, oriunde v-ați afla alături de familie, nu renunțați la calitatea și prospețimea garantată de produsele din revista Mega Image și alegeți să vizitați oricrae dintre magazinele concept al companiei. Pentru a regăsi cel mai apropiat sediu de dvs., navigați lista completă cu magazine, chiar pe Mega Image.ro  sau în cel mai recent catalog Mega Image sau revista Mega Image din poștă.

La ce oră deschide Mega Image?

Cele mai multe magazine Mega Image și Mega Image Shop and Go deschid la ora 7 dimineața, însă există câteva care deschid începând cu orele 7:30 sau 8:30. Desigur, există și multe locații care sunt deschise non stop, așa cum am menționat la secțiunea magazine. De aceea, pentru a afla programul complet al magazinului Mega Image România de lângă dvs., vă încurajăm să aflați acest lucru direct de pe site-ul comerciantului, la secțiunea program sau chiar din magazinului pe care îl frecventați.

Cine deține Mega Image?

Linia de magazine concept Mega Image este deținută de Ahold Delhaize, un grup internațional de retail cu sediul în Țările de Jos. Pentru mai multe detalii despre diferitele tipuri de magazine Mega Image, gama lor de Mega Image produse și procesul de dezvoltare din spate, vă stau în totalitate la dispoziție pe Mega Image online. Oferta Mega Image este atat de îmbelșugată tocmai datorită conceptului său internațional, care vă aduce dvs. dincolo de o varietate de opțiuni la raft, și multe resurse pentru un stil de viață alimentar cât mai echilibrat si sănătos, menținând un buget de cheltuieli cât mai mic. 

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Mega Image? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

În zilele noastre, când mulți dintre noi lucrăm de acasă, este important să avem un loc unde ne simțim confortabil și unde putem fi productivi.…

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

În zilele aglomerate de astăzi, când zilele de lucru trec adesea ca un zbor și timpul este un lux, nu este ușor să găsești timp pentru o alimentație…

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Durianul. Pentru unii este un simbol al paradisului tropical, pentru alții este un coșmar olfactiv. Este o comoară fructiferă cu origini în Asia de…