Mega Image

MEGA IMAGE

MEGA IMAGE

28.09. – 04.10.2023

Mega Image

Mega Image

21.09. – 27.09.2023

Mega Image

Mega Image

21.09. – 27.09.2023

Mega Image

Mega Image

14.09. – 20.09.2023

Mega Image

Mega Image

07.09. – 13.09.2023

Broșuri expirate Mega Image. »

Mega Image catalog

Mega Image este unul dintre cele mai populare lanțuri de magazine tip supermarket din România, apărtut în anul 1995, oferind o gamă largă de produse alimentare și nealimentare. În plus față de magazinele fizice, Mega Image oferă și servicii de cumpărare online, prin aplicația Mega Image România, ceea ce face ca această companie să fie una dintre cele mai mai accesibile opțiuni pentru cumpărătorii din toată țara, cu o gamă de oferte Mega Image extrem de diversă.

Un Mega Image catalog este unul dintre cele mai căutate resurse de către clienții companiei. Această revistă Mega Image conține cele mai recente promoții, reduceri și oferte Mega Image, precum și cele mai noi produse sau servicii. Cu ajutorul unui Mega Image catalog, clienții pot naviga ușor prin produsele din oricare dintre magazine Mega Image și pot face achiziții mai informate. Mega Image catalog poate fi accesat atât în format fizic, în magazinele de lângă dvs., cât și în format electronic, pe Mega Image online. Dacă preferați să aveți o copie fizică a revistei, aceasta poate fi găsită în fiecare dintre magazine Mega Image și poate fi luată acasă. În plus, oricare Mega Image catalog actual curpinde promoții Mega Image ale momentului, atât pentru articolele alimentare, cât și pentru celelalte produse, create special după nevoile de piață ale consumatorului. Mega Image catalog vă vine în ajutor de fiecare dată când membrii familiei dvs. au o cerință anume.

Oferte Mega Image

Gama de oferte Mega Image este extrem de versatilă, proiectată pentru a se adresea tuturor categoriilor de clienți și pentru a acoperi astfel toate dorințele unei familii. De la produse alimentare proaspete și de calitate, la produse nealimentare precum cele dedicate îngrijirii personale și produselor de curățenie a casei, paletarul de oferte Mega Image este unul cu adevărat impresionant. În plus, Mega Image online pune la dispoziția dvs. și servicii de livrare la domiciliu, ceea ce tranfromă experiența la cumpărături în ceva și mai convenabil pentru clienți. Iar dacă alegeție să utilizați aplicația Mega Image, în cadrul căruia veți întâlni mereu și revista Mega Image actualizată, veți beneficia de reduceri extra și puncte bonus direcționate pe card Mega Image electronic.

Promoțiile Mega Image sunt și ele unul dintre cele mai apreciate aspecte ale acestei companii, acestea putând fi accesate atât răfoind un Mega Image catalog recent, cât și urmărind site-ul Mega Image online sau direct aplicația Mega Image. Gama de magazine Mega Image pune la dispoziția clienților categorii extinse și diversificate de produse, de la reduceri la produse alimentare de bază sau produse marcă proprie Mega Image, la promoții la produse de lux și la pachete de produse la preț avantajos, Mega Image România are întotdeauna ceva special de oferit clienților săi. Alegeți să vă faceți cumpărăturile dintr-un Mega Image catalog de actualitate, iar multituidnea de oferte Mega Image vă va sta la dispoziție.

Revista Mega Image săptămâna viitoare

Fiecare săptămână aduce noi cataloage promoționale aparținând companniei olandeze, astfel palmaresul de oferte Mega Image devenind cu atât mai accesibil publicului larg. Portalul MrOferto vă pune la dispoziție fiecare revistă Mega Image actualizată, dar și promoții și reduceri aparținând altor mari magazine de tip alimentare, pentru ca dvs. să vă puteți alege acele produse și prețuri care vă convin. Printre numeroasele promoții Mega Image, din revista Mega Image de săptămâna viitoare, veți întâlni atât fructe, legume, mezeluri, lacate și carne proaspătă, cât și alimente congelate, articole cosmetice sau pentru îngrijirea locuinței, produse pentru grătar și multe alte produse nealimentare.

Urmăriți îndeaproape oferte Mega Image România  propuse într-o revista Mega Image viitoare, pentru a vă bucura de super discount-uri de membru. Gamele dvs. preferate de produse s-ar putea afla la reducere în următorul Mega Image catalog. În plus, pentru diversitate în farfurie, alegeți din varietatea de cataloage similare de pe site-ul nostru, cum este oferta magazinului Auchan, ce pune la dispozție tot produse de tip supermarket.

Produse marcă proprie Mega Image

Indiferent dacă alegeți să faceți o vizită unui magazin Mega Image România sau să răsfoiți amalgamul de oferte dintr-o revistă Mega Image nouă, veți putea descoperi numeroase rețete și alte surse de inspirație pentru a le implementa în viața de zi cu zi. Printre acestea, numeroase produse aparținând brand-urilor și mărcilor deja cunoscte la noi pe piață, dar și alte multe produse marcă proprie Mega Image își fac apariția printre rafturi. Acestea conțin produse speciale, din fiecare colț ale lumii, dintre care vă amintim - gamele de mezeluri și lactate proaspete, colecția impresionantă de vinuri, precum și mânacarea gata gătită, ce are gustul compilăriei. Din gama cu produse marcă proprie Mega Image, fac parte dintre cele mai îndăgite selecții de alimente: gama Gusturi Românești, gama 365 sau gama Mega Apetit. Toate acestea și multe alte articole de circulație internațională vă așteaptă în cel mai recent Mega Image catalog, pregătit după cerințele și preferințele publicului larg.

Magazine Mega Image

Magazine Mega Image sunt prezente în toată țara și oferă o experiență de cumpărături plăcută și convenabilă. Magazinele sunt curate, bine organizate și personalul este întotdeauna amabil și disponibil să ajute clienții în cazul în care au nevoie de asistență. În plus, fiecare dintre magazine Mega Image sunt dotate cu cele mai noi tehnologii de plată, astfel încât clienții pot plăti cu ușurință pentru achizițiile lor. Mega Image România deține numeroase tipuri de concept stores, pentru a face experineța la cumpărături pentru clienții săi cât mai avantajoasă - veți regăsi unul dintre magazine Mega Image, Mega Image Shop and Go, Mega Image non stop și multe altele, în fiecare colț al țării. Tot ce vă rămâne de făcut este să descoperiți care este cel mai apropiat magazin de dvs., și să veniți să vă convingeți la fața locului de raportul calitate-preț excelent. Majoritatea magazinelor și ale lor oferte Mega Image de actualitate sunt distribuite astfel:

  • Mega Image supermarket: în aproximativ toate orașele mari ale țării, disponibil cu un program flexibil și un palmares de produse din care să vă alegeți preferatele;
  • Mega Image Shop and Go: numeroase astfel de magazine Mega Image se regăsesc atât în orașele mai mair, cât și în zonele mai limitrofe ale României, cum sunt comunele sau satele și cuprind alimentel și produse de igienă care acoperă stricutul necesar al unei familii;
  • Mega Image Non-Stop: un concept ceva mai nou ce cuprinde câteva magazine Mega Image în zone atent selecționate, ce dețin la rafturi tot ceea ce ați putea să vă doriți și un program funcțional 24/7.

Program Mega Image

Mai mult, program Mega Image de funcționare este unul accesibil pentru toți clienții, magazine Mega Image fiind deschise de luni până vineri, între orele 07:00-24:00, iar în weekend-uri de la 08:00 la 22:00. Însă acest program Mega Image de lucru poate varia în funcție de locație, de aceea vă îndemnîm să consultați lista de magazine Mega Image și programul acestora direct de pe Mega Image online sau în cea mai recentă revistă Mega Image.

Mega Image contact

Dacă se întâmplă să întâmpinați probleme cu un card Mega Image, să aveți nelămuriri cu privire la plasarea comenzilor online sau pur și simplu vreți să aflați mai multe despre stocul anumitor produse din Mega Image catalog actual, Mega Image România a alcătuit un sistem dedicat asistenței pentru clienți care să vă ajute cu orice tip de informație ați avea nevoie:

  • Mega Image contact telefonic: 0800.410.900,
  • Mega Image contact pe mail: Relatii_clienti@mega-image.ro,
  • Mega Image contact online: completând formularul pentru clienți de pe Mega Image România,
  • Mega Image contact pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram, Youtube sau Linkedin.

Alegeți să utilizați aplicația Mega Image sau să vă abonați newsletter-ului lunar de pe site-ul companiei, pentru a fi întotdeauna la curent cu cele mai proaspete oferte Mega Image ale momentului. 

Câte magazine Mega Image sunt în România?

Mega Image România deține o rețea ce cuprinde în prezent peste 800 de magazine în București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Cluj, Iași și alte orașe mari din țară. Astfel, oriunde v-ați afla alături de familie, nu renunțați la calitatea și prospețimea garantată de produsele din revista Mega Image și alegeți să vizitați oricrae dintre magazinele concept al companiei. Pentru a regăsi cel mai apropiat sediu de dvs., navigați lista completă cu magazine, chiar aici: https://www.mega-image.ro/magazine sau în cel mai recent Mega Image catalog.

La ce oră deschide Mega Image?

Cele mai multe magazine Mega Image și Shop&Go deschid la ora 7 dimineața, însă există câteva care deschid începând cu orele 7:30 sau 8:30. Desigur, există și multe locații care sunt deschise non stop, așa cum am menționat la secțiunea magazine. De aceea, pentru a afla programul complet al magazinului Mega Image România de lângă dvs., vă încurajăm să aflați acest lucru direct de pe site-ul comerciantului, la secțiunea program sau chiar din magazinului pe care îl frecventați.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Mega Image? Nu vă faceți griji, puteți să găsiți oferte speciale și de la alte magazine. Trebuie doar să dați click și veți putea vedea toate pliantele și ofertele promoționale.

Articole recente

Îngrijirea de toamnă a grădinii vă va face munca mai ușoară la primăvară

Îngrijirea de toamnă a grădinii vă va face munca mai ușoară la primăvară

Deși au mai rămas câteva zile călduroase în care ne putem bucura de temperaturi mai ridicate, de soare și de alte activități plăcute, toamna va veni…

Modă și stil pentru bărbați: Cum să fii elegant și încrezător

Modă și stil pentru bărbați: Cum să fii elegant și încrezător

Moda nu este doar pentru femei. Moda masculină a suferit o transformare semnificativă în ultimii ani și a devenit o parte din ce în ce mai importantă…

Cum să gestionezi procrastinarea și să te apuci eficient de treabă

Cum să gestionezi procrastinarea și să te apuci eficient de treabă

În lumea ocupată de astăzi, în care distracțiile sunt la fiecare colț și responsabilitățile se adună mai repede ca niciodată, lupta împotriva…

Revoluție în Cumpărături cu Oferte de pe MrOferto

Revoluție în Cumpărături cu Oferte de pe MrOferto

În lumea modernă de astăzi, unde gama de produse și servicii se extinde încontinuu și prețurile se schimbă mai rapid ca niciodată, căutarea celor mai…