Auchan

Tombola Auchan Miroslava | 14 - 31 iulie 2022 Cu ocazia deschiderii unui nou supermarket în centrul comercial Family Market Miroslava în Iaşi, Auchan a dat startul unei super-tombole. Începând cu data de 14 iulie, odată cu deschiderea supermarketului, membrii programului MyCLUB Auchan se pot înscrie în cursa pentru cele 5 premii în valoare de 1000 de euro. Valoarea premiului câştigat va avea forma unui bonus pe cardul de fidelitate, fapt pentru care este absolut necesar ca cei care doresc să participe la această tombolă să deţină un astfel de card.


Cum se face înscrierea? Extrem de simplu. Tot ceea ce trebuie să faci este să foloseşti cardul de fidelitate atunci când faci cumpărături în Auchan Miroslava, iar înscrierea se va face automat. În cazul în care nu eşti deţinător al unui card de fidelitate, vezi articolul “Programul de fidelitate MyCLUB Auchan”. Acolo vei găsi informaţii despre cum poţi obţine un astfel de card, pas cu pas.

Regulamentul campaniei prevede faptul că la tombolă pot participa persoanele fizice, fie cetăţeni români sau străini, al căror domiciliu sau reşedinţă (chiar şi temporară) este pe teritoriul României. Tombola se adresează persoanelor de peste 18 ani care deţin un card de fidelitate înscris în contul de client pe aplicaţie sau pe site şi care fac cumpărături fizice în Auchan Miroslava în perioada 14 - 31 iulie.

Tragerea la sorţi va fi efectuată prin intermediul unui sistem electronic securizat, care va alege aleatoriu cei 5 câştigători ai premiilor, dar şi 5 rezerve (în cazul în care un anumit câştigător nu va putea beneficia de permiu, rezerva îi va lua locul). Lista câştigătorilor va fi publicată pe site-ul www.auchan.ro şi www.romania.auchan.ro după extragere, în termen de 14 zile lucrătoare. Pentru mai multe detalii legate de regulament, puteţi accesa Regulamentul pentru Tombolă (https://aristorsmi001.blob.core.windows.net/cms-content/ro/2022/07/Regulament-Tombola-Auchan-Miroslava.pdf).

Însoţeşte-i pe ciclişti în turul României | 11 iulie - 15 august

Auchan este partenerul principal al competiţiei Turul României, fapt pentru care a pus la bătaie 5 rulote şi vouchere pentru mâncare şi carburant pentru cei care doresc să împartă emoţiile competiţiei cu cicliştii. Aceste vouchere au o valoare totală de 10.500 de lei şi vor fi utilizate de căte câştigători pe traseul Turul României în perioada 3-11 septembrie, pe lângă cele 5 vouchere pentru închirierea rulotelor în perioada repsectivă.Pentru a avea şansa de a câştiga unul dintre cele 5 premii, tot ceea ce trebuie să faci este să trimiţi un mesaj de participare pe adresa de e-mail concurs@auchan.ro în periada 11 iulie - 15 august şi să deţii un card de fidelitate MyCLUB Auchan.

Imediat după extragere, câştigătorii vor fi contactaţi pentru a furniza datele necesare intrării în posesie a premiului, precum nume, prenume, data naşterii, telefon, adresă de email, copie CI a persoanei care va conduce rulota (soferul trebuie să aibă peste 25 de ani) şi copie a permisului de conducere din care să reiasă că şoferul are o vechime de peste 5 ani. În maxim 48 de ore după validare, lista care anunţă câştigătorii va fi publicată pe site-urile oficiale Auchan. Pentru mai multe detalii cu privire la regulamentul campaniei, accesaţi Regulament Campanie (https://aristorsmi001.blob.core.windows.net/cms-content/ro/2022/07/Regulament-autorulote-Turul-Romaniei-2022.pdf).
Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Auchan? Nu vă faceți griji, puteți să găsiți oferte speciale și de la alte magazine. Trebuie doar să dați click și veți putea vedea toate pliantele și ofertele promoționale.

Articole recente

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Oamenii au apelat dintotdeauna la lucrurile pe care le găseau în jurul lor pentru a-şi putea rezolva problemele de sănătate - fie că a fost vorba de…

Rețete sănătoase pentru un mic dejun sățios

Rețete sănătoase pentru un mic dejun sățios

Micul dejun este cel care îți oferă combustibilul necesar pentru a-ți începe ziua într-un mod cât mai productiv, și din acest motiv el trebuie să fie…

Sfaturi nutriționale pentru o viață sănătoasă

Sfaturi nutriționale pentru o viață sănătoasă

Limitează consumul de sucuri. Majoritatea sucurilor, fie ele de fructe, acidulate sau de tip ceai conțin foarte mult zahăr care ne afectează…

Beneficiile ovăzului și rețete în care să îl integrezi

Beneficiile ovăzului și rețete în care să îl integrezi

Ovăzul este un aliment extrem de nutritiv cu un conținut mare de proteine, vitamine și minerale. Acesta este motivul principal pentru care ovăzul ne…