Pliante | Hipermarketuri și supermarketuri | Auchan

Auchan - pliante și oferte promoționale

Broșuri expirate Auchan. »

Catalog Auchan

Orice catalog Auchan vă aduce mai aproape de Auchan promoții la produse de bază, dar și Auchan produse speciale, din categorii diverse. Așadar, pentru a fi la curent cu toate aceste reduceri Auchan și oferte Auchan dintr-un catalog Auchan mereu actualizat, nu ezitați să consultați atât site-ul Auchan ro, cât și portalele noastre Kaufino sau MrOferto pentru promoțiile mometului. În acest fel, aveți șansa de a economisi bani și timp la următoarele dvs. cumpărături adresate întregii familii. Pentru orice catalog Auchan fizic, aveți și formatul de catalog Auchan online, care este doar varianta acestuia în format catalog Auchan PDF și care vă permite să vizualizați întreaga gamă de oferte Auchan chiar din momentul intrării în vigoare a acestora și direct din confrotul casei dvs., doar pe Auchan ro. Astfel, cumpărăturile de rutină se fac de fiecare dată de la Auchan, utilizând fie cea mai actuală revistă Auchan printată, fie un catalog Auchan PDF, de pe Auchan online. Mai mult, pentru game de produse asemănătoare, nu ezitați să consultați un catalog Penny pentru a profita de reduceri și promoții la cumpărăturile dvs. alimentare.

Catalog Auchan online

În fiecare catalog Auchan online nou apărut, puteți găsi produsele cele mai îndrăgite din game diverse, de la produse alimentare de bază, la articole pentru casă și grădină, îngrijire personală, textile, curățenie, dar și produse pentru animalele de companie, produse de papetărie sau electronice și electrocasnice mici. Așadar, orice catalog Auchan online actualizat este plin de oferte disponibile în magazinele fizice, dar și de discount-uri speciale de pe Auchan online. Având o valabilitate de aproximativ 2 săptămâni, gama de promoții și oferta Auchan este mereu actualizată astfel încât dvs. să puteți profita de acestea în timp real prin intermediul unui catalog Auchan actual. Astfel, ori de câte ori trebuie să faceți cumpărături pentru membrii familiei, întocmiți lista de cumpărături consultând mai întâi cele mai recente produse adăugate la secțiune de reduceri într-un catalog Auchan online. Iar dacă vă simțiți mai confortabil să urmăriți variata de oferte Auchan direct dintr-un catalog Auchan în fromat fizic, adică o revistă Auchan, acestea sunt disponibile în toate hypermarket-urile din țară.

Catalog Auchan actual

Cu fiecare nouă apariție a unui catalog Auchan actual, veți fi mai aproape de o multitudine de alimente sau articole non-alimentare esențiale în casa și viața oricărei familii. Toate aceste Auchan produse sunt înscrie sub garanția calității controalelor de specialitate, menținându-și, în același timp, un super preț avantajos pentru orice tip de client. Astfel, cumpărăturile întregii familii se pot asigura dintr-o singură vizita la unul dintre magazine Auchan din orașul dvs., după realizarea listei de cumpărături în prealabil cu ajutorul unui catalog Auchan actual sau chiar direct pe Auchan ro, din confortul casei dvs. și cu posibilitatea doar ridicării cumpărăturilor de la sediul apropiat sau a livrării acestora acasă prins My CLUB Auchan.  Tot ce vă rămâne de făcut est să urmăriți fiecare Auchan catalog de actualitate, în fiecare zi de miercuri, din două în două săptămâni, chiar aici pe portalul nostru. O ofertă la fel de amplă veți putea găsi și peste pluritatea de produse Cora, propuse în ultimul lor catalog promoțional. 

Auchan catalog nou

Așadar, așteptați în fiecare zi de miercuri, din două în două săptămâni un Auchan catalog nou cu cele mai actuale produse, fie în cutia poștală digitală, fie în cea fizică. Cu ajutorul unui Auchan catalog nou nu va mai fi nevoie să apelați la alte magazine sau oferte promoționale din alte părți, cele mai proapsete produse ale moemntului se vor afla într-un singur loc. Toate nevoile unei familii vor putea fi satisfăcute doar cercetând în detaliu un Auchan catalopg nou, postat de fiecare dată chiar aici pe portalul nostru.

În plus, cu scopul de a alterna ofertele și de a studia piața, puteți consulta și oferta din orice catalog Profi actual și să alegeți produsele care se potrivesc familiei. Iar pentru alimente proaspete, din secțiune de pește, mezeluri sau chiar lactate, fiți cu ochii pe Auchan revista din săptămâna în curs, sau răsfoiți oferta Cora pentru o similaritate în articolele oferite.

Oferta Auchan

Oferta Auchan este un diversă, fiind actualizată cu noi Auchan produse o dată la fiecare două săptămâni. Fiecare ofertă Auchan nouă poate fi descoperită atât într-un catalog Auchan online, cât și la raft, în oricare dintre magazinele Auchan preferați să vizitați. Această curpinde de la produse alimenatre de bază, cum sunt carnea, mezelurile, lactataele sau fructele și legumele proaspete și până la produse de curățenie, articole vestimenatre pentru adulți sau copii sau cosmetice și produse de îngrijire personală. Cu oferta Auchan veți putea acoperi nevoile fiecărui membru al familiei, având totodată grijă de bugetul dvs. Oferta Auchan se bucura de un raport calitate-preț excelent, iar cei care doresc o extra reducere cu fiecare cumpărătură, își pot deschide gratuit un cont my CLUB Auchan, fie prin aplicație, fie prin card Auchan de fidelitate.

Despre Auchan România

Auchan România a apărut pe piață în din anul 2005, iar primul magazin deschis a fost Auchan Titan, în București. Cu timpul, au fost deschise și alte magazine în toată țara, în care s-au vândut produse diverse. Sortimentul magazinului Auchan România include atât produse alimentare (alimente de bază sau alimente speciale), cât și produse pentru bebeluși, pentru animalele de companie, produse de casă și grădină, electronice și electrocasnice, haine, produse de îngrijire personală, de curățenie sau chiar jucării pentru copii.

Printre brandurile proprii ale magazinului se află și Auchan Esential pentru alimentele de bază, Inextenso pentru îmbrăcăminte sau accesorii, Cosmia pentru produsele de îngrijire personală, Actuel pentru produse de casă sau de design interior, Selecline pentru electrocasnice sau Qilive pentru electronice, dar și jucării din gama One Two Fun, gama Baby pentru articolele dedicate bebelușilor sau Airport pentru gențile de voiaj. Așadar, Auchan România oferă Auchan produse pentru orice ați putea avea nevoie, de la alimente, la produse nealimentare sau chiar electrocasnice, electronice și produse de casă și grădină. Tot ce trebuie să faceți este să cercetați îndeapropae oferta Auchan actuală, disponibilă oricând pe Auchan online.

Auchan online

De acum cumpărăturile sunt și mai simple cu ajutorul Auchan online - un site interactiv în care vizualzați în timp real cele mai de moment oferte Auchan, pe care le puteți comanda ulterior, iar acestea vor sosi în timp util direct la adresă. Auchan online reprezintă, deci, resursa ideală pentru a face cumpărături inteligente de acasă. De altfel, un catalog Auchan online vine în întâmpinarea dvs. cu oferte viitoare la articolele preferate, astfel că vă puteți pregăti să profitați de acestea. De regulă, un catalog Auchan nou intră în vigoare în zilele de miercuri ale lunilor în curs, o dată la două-trei săptămâni, în funcție de programul general. Așadar, pentru a fi mereu pregătiți pentru ofertele care urmează, consultați un Auchan catalog nou, de pe Auchan online sau prin intermediul portalului cu cataloage promoțioanle. Includeți pe lista dvs. de cumpărături Auchan produse speciale, aflate la super discount-uri și faceți gesturi inedite pentru cei dragi.

MyCLUB Auchan

Un beneficiu Auchan România este utilizarea de MyCLUB Auchan online, disponibilă în App Store și Google Play, care vă permite să vizualizați, în exclusivitate, Auchan promoții și oferta Auchan la o gamă largă de produse. Fiind foarte ușor de folosit prin intermediul aplicației, MyCLUB Auchan, puteți folosi și un card Auchan pentru promoțiile din magazinele fizice. Prin intermediul acestei aplicații MyCLUB Auchan și a unui card Auchan, sunteți mai aproape de sortimentul de reduceri Auchan zilnice la sute de produse, atât la alimentele de bază, cât și la articolele speciale, din diverse arii culinare sau nealimentare. Mai mult, există și posibilitatea de a oferi un card my Auchan celor dragi cu o anumită sumă, de care aceștia să se bucure în magazinele din întreaga țară sau la cumpărăturile dintr-un catalog Auchan online.

Magazine Auchan

Având peste 180 de magazine Auchan fizice în România, retailerul reprezintă un important nume pe piața românească. Printre cele mai importante magazine Auchan se află cele din marile orașe din țară, acestea fiind sub formă de hypermarket. Însă, există și concepte de Auchan magazine ceva mai mici, care vă sunt chiar mai la îndemână decât vă așteptați. De la Auchan Express, regăsite în fiecare cartier sau zonă comunală, la magazinele my Auchan ro din benzinăriile din toată țara.

  • Magazine Auchan București - Bulevardul Theodor Pallady 51; Bulevardul Iuliu Maniu 546-560 sau Bulevardul 1 Decembrie 1918 33A;

  • Magazine Auchan Cluj-Napoca - Bulevardul Muncii 15 sau Alexandru Vaida Voievod 53B;

  • Magazine Auchan Iași - Palas 5C sau Șoseaua Bucium 39;

  • Magazine Auchan Timișoara - Demetriade 1 sau Calea Aradului 56a;

  • Magazine Auchan Brașov - Zaharia Stancu 1 sau Șoseaua Cristianului 5;

  • Magazine Auchan Constanța - Bulevardul Aurel Vlaicu 220 sau Șoseaua Mangaliei 19A.

Așadar, pentru a găsi cele mai bune promoții Auchan sau oferte Auchan actuale, puteți vizita unul dintre aceste magazine la adresele indicate sau să căutați și lista completă de Auchan magazine pe auchan ro și profitați de reduceri Auchan ale momentului. În plus, în toate aceste magazine Auchan veți putea găsi ultimul număr al revista Auchan pentru a vă face cumpărăturile cu atât mai accesibile. 

Program Auchan

Și pentru că constituie un hypermarket internațional extrem de apreciat, magazine Auchan dețin un program Auchan de funcționare adaptat după nevoile clientului de rând. Astfel, puteți trece oricând pragul unui magazin de orice fel Auchan, de Luni până Duminică, în intervalul orar 08:00-22:00. Însă, acest program Auchan se aplică de regulă hypermarket-urilor sau magazinelor mai mari, cele din benzinării vor avea, de cele mai multe ori, un program Auchan non-stop, iar cele de tip Auchan Express, vor avea un program Auchan ceva mai scurt. Asigurați-vă de orarul de funcționare al magazinului pe care urmează să îl vizitați, consultând secțiunea program Auchan magazine, de pe Auchan online sau dintr-o revista Auchan recentă.

Auchan contact

Metodele de Auchan contact pot fi diverse și puteți alege ce doriți în funcție de nevoile dvs. Astfel, dacă aveți orice fel de întrebări legate de metoda de livrare a produselor, despre programul magazinelor sau pur și simplu curiozități despre anumite Auchan produse dintr-un catalog Auchan online recent, o puteți face luând legătura cu operatorii Auchan România, la:

  • Auchan contact la adresa de email: contact@auchan.ro;

  • Auchan contact la numărul de telefon: 021-9141;

  • Auchan contact online: prin completarea formulararului de pe auchan ro;

  • Auchan contact pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram, Twitter și YouTube.

În acest fel, sunteți mai aproape de informațiile care vă interesează cu privire la gama de Auchan promoții, reduceri Auchan sau oferta Auchan cu produsele pe gustul dvs.

La ce oră se deschide Auchan?

Majoritatea magazinelor Auchan de pe teritoriul țării au un program de funcționare flexibil și asemenător cu programul oricărui alt hypermarket - de luni până duminică, între orele 08:00 și 22:00. Bineînțeles, pot exista mici modificări în funcție de sezon sau de sărbătoare, însă cele mai multe hypermarket-uri Auchan funcționează după acest orar. La acestea, se adauga și magazinele tip my Auchan din benzinării, care au un program Auchan non stop, de regulă. Pentru mai multe informații referitoare la programul de funcționare al magazinului Auchan de lângă dvs., nu ezitați să cercetați un catalog Auchan online, chiar pe site-ul Auchan ro.

Câte magazine Auchan sunt în România?

Comerciantul deține aproximativ 180 de magazine la noi în țară, dintre care regăsim hypermarket-uri, magazine Express de cartier sau magaizne mai mici cu stricutul necesar în benzinării. Ce este bine de știut este faptul că fiecare dintre magazinele Auchan sunt ușor de întâlnit și garantează o experiență cât mai plăcută la cumpărături, oferind alimente din gastronomia internațională și o calitate certificată a întregii game de produse. Treceți pragul celui mai apropiat sediu Acuahn România de dvs. pentru a vă convinge de această calitate și de prețurile mici.

Ce fac cu punctele de fidelitate Auchan?

Dacă alegeți să vă faceți un cont cau un card my CLUB Auchan, acesta va veni la pachet cu puncte de fidelitate acumulate la fiecare nouă cumpărătură. Gândindu-se la clienții săi, aceste puncte de fidlitate vor putea fi transformate ulterior în discount-uri pentru cumpărăturile dvs., surprize și avantaje exclusive, dar și invitații la concursuri sau diferite evenimente organizate de compania franceză. Punctele de fidelitate vă pot aduce mari premii o dată pe an, precum o vacanță în doi pe o insulă exotică, o mașină nouă sau produse electronice și electrocasnice pentru spațiul de acasă. Nu vă rămâne decât să colectați aceste puncte de fidelitate făcându-vă cumpărăturile din oferta Auchan a momentului. Cercetați detaliile campaniei my CLUB Auchan în cea mai recentă Auchan revistă, disponibilă chiar aici pe site.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Auchan? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Durianul. Pentru unii este un simbol al paradisului tropical, pentru alții este un coșmar olfactiv. Este o comoară fructiferă cu origini în Asia de…

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

După lungi luni de iarnă, natura se pregătește să se trezească la viață, iar grădina dvs. nu face excepție. Sezonul primăvăratec aduce cu sine…

Minimalism în spațiul tău și în mintea ta: Drumul către o viață mai liniștită

Minimalism în spațiul tău și în mintea ta: Drumul către o viață mai liniștită

Uitați-vă la biroul dumneavoastră, la dulap sau în sufragerie. Câte lucruri vedeți? Minimalismul, care nu este doar un trend estetic, ci și un mod de…