Auchan

Auchan

Auchan

20.09. – 03.10.2023

Auchan

Auchan

06.09. – 19.09.2023

Auchan - Catalogul MyCLUB

Auchan - Catalogul MyCLUB

23.08. – 05.09.2023

Auchan

Auchan

19.08. – 31.08.2023

Broșuri expirate Auchan. »

Catalog Auchan

Orice catalog Auchan vă aduce mai aproape de promoții Auchan la produse de bază, dar și Auchan produse speciale, din categorii diverse. Așadar, pentru a fi la curent cu toate aceste reduceri Auchan și oferte Auchan dintr-un catalog Auchan mereu actualizat, nu ezitați să consultați atât site-ul auchan.ro, cât și portalele noastre Kaufino sau MrOferto pentru promoșiile mometului. În acest fel, aveți șansa de a economisi bani și timp la următoarele dvs. cumpărături adresate întregii familii. Pentru orice catalog Auchan fizic, aveți și formatul de catalog Auchan online, care vă permite să vizualizați întreaga gamă de oferte Auchan chiar din momentul intrării în vigoare a acestora și direct din confrotul casei dvs. Mai mult, pentru game de produse asemănătoare, nu ezitați să consultați un catalog Penny pentru a profita de reduceri și promoții la cumpărăturile dvs. alimentare.

Catalog Auchan online

În fiecare nou apărut catalog Auchan online, puteți găsi produsele cele mai îndrăgite din game diverse, de la produse alimentare de bază, la articole pentru casă și grădină, îngrijire personală, textile, curățenie, dar și produse pentru animalele de companie, produse de papetărie sau electronice și electrocasnice mici. Așadar, orice catalog Auchan online actualizat este plin de oferte disponibile în magazinele fizice, dar și de discount-uri speciale de pe Auchan online. Având o valabilitate de aproximativ 2 săptămâni, gama de promoții și oferta Auchan este mereu actualizată astfel încât dvs. să puteți profita de acestea în timp real prin intermediul unui catalog Auchan actual. Astfel, ori de câte ori trebuie să faceți cumpărături pentru membrii familiei, întocmiți lista de cumpărături consultând mai întâi cele mai recente produse adăugate la secțiune de reduceri într-un catalog Auchan online. Iar dacă vă simțiți mai confortabil să urmăriți variata ofertă Auchan direct dintr-un catalog Auchan în fromat fizic, acestea sunt disponibile în toate hypermarket-urile din țară.

În plus, cu scopul de a alterna ofertele și de a studia piața, puteți consulta și oferta din orice catalog Profi actual și să alegeți produsele care se potrivesc familiei. 

Oferta Auchan

Oferta Auchan este un diversă, fiind actualizată cu noi produse Auchan o dată la fiecare două săptămâni. Fiecare ofertă Auchan nouă poate fi descoperită atât într-un catalog Auchan online, cât și la raft, în oricare dintre magazinele Auchan preferați să vizitați. Această curpinde de la produse alimenatre de bază, cum sunt carnea, mezelurile, lactataele sau fructele și legumele proaspete și până la produse de curățenie, articole vestimenatre pentru adulți sau copii sau cosmetice și produse de îngrijire personală. Cu oferta Auchan veți putea acoperi nevoile fiecărui membru al familiei, având totodată grijă de bugetul dvs. Oferta Auchan se bucura de un raport calitate-preț excelent, iar cei care dorect o extra reducere cu fiecare cumpărătură, își pot deschide gratuit un cont my Auchan, fie prin aplicație, fie prin cardul de fidelitate.

De altfel, un catalog Auchan online vine în întâmpinarea dvs. cu oferte viitoare la articolele preferate, astfel că vă puteți pregăti să profitați de acestea. De regulă, un catalog Auchan nou intră în vigoare în zilele de miercuri ale lunilor în curs, o dată la două-trei săptămâni, în funcție de programul general. Așadar, pentru a fi mereu pregătiți pentru ofertele care urmează, consultați un Auchan catalog nou pe Auchan online sau prin intermediul portalului cu cataloage promoțioanle. Includeți pe lista dvs. de cumpărături Auchan produse speciale, aflate la super dicount-uri și faceți gesturi inedite pentru cei dragi.

Despre Auchan România

Auchan România a apărut pe piață în din anul 2005, iar primul magazin deschis a fost Auchan Titan, în București. Cu timpul, au fost deschise și alte magazine în toată țara, în care s-au vândut produse diverse. Sortimentul magazinului Auchan România include atât produse alimentare (alimente de bază sau alimente speciale), cât și produse pentru bebeluși, pentru animalele de companie, produse de casă și grădină, electronice și electrocasnice, haine, produse de îngrijire personală, de curățenie sau chiar jucării pentru copii.

Printre brandurile proprii ale magazinului se află și Auchan Esential pentru alimentele de bază, Inextenso pentru îmbrăcăminte sau accesorii, Cosmia pentru produsele de îngrijire personală, Actuel pentru produse de casă sau de design interior, Selecline pentru electrocasnice sau Qilive pentru electronice, dar și jucării din gama One Two Fun, gama Baby pentru articolele dedicate bebelușilor sau Airport pentru gențile de voiaj. Așadar, Auchan România oferă Auchan produse pentru orice ați putea avea nevoie, de la alimente, la produse nealimentare sau chiar electrocasnice, electronice și produse de casă și grădină. Tot ce trebuie să faceți este să cercetați îndeapropae oferta Auchan actuală.

MyCLUB Auchan

Un beneficiu Auchan România este utilizarea de MyCLUB Auchan online, disponibilă în App Store și Google Play, care vă permite să vizualizați, în exclusivitate, promoții Auchan și oferta Auchan la o gamă largă de produse. Fiind foarte ușor de folosit prin intermediul aplicației, MyCLUB Auchan, puteți folosi și un card my Auchan pentru promoțiile din magazinele fizice. Prin intermediul acestei aplicații MyCLUB Auchan și a unui card my Auchan, sunteți mai aproape de sortimentul de reduceri Auchan zilnice la sute de produse, atât la alimentele de bază, cât și la articolele speciale, din diverse arii culinare sau nealimentare. Mai mult, există și posibilitatea de a oferi un card my Auchan celor dragi cu o anumită sumă, de care aceștia să se bucure în magazinele din întreaga țară sau la cumpărăturile dintr-un catalog Auchan online.

Auchan magazine

Având peste 180 de Auchan magazine fizice în România, retailerul reprezintă un important nume pe piața românească. Printre cele mai importante Auchan magazine se află cele din marile orașe din țară, acestea fiind sub formă de hypermarket. Însă, există și concepte de magazine Auchan ceva mai mici, care vă sunt chiar mai la îndemână decât vă așteptați. De la Auchan express regăsite în fiecare cartier sau onă comunală, la magazinele my Auchan din benzinăriile din toată țara.

  • Auchan magazine București - Bulevardul Theodor Pallady 51; Bulevardul Iuliu Maniu 546-560 sau Bulevardul 1 Decembrie 1918 33A;

  • Auchan magazine Cluj-Napoca - Bulevardul Muncii 15 sau Alexandru Vaida Voievod 53B;

  • Auchan magazine Iași - Palas 5C sau Șoseaua Bucium 39;

  • Auchan magazine Timișoara - Demetriade 1 sau Calea Aradului 56a;

  • Auchan magazine Brașov - Zaharia Stancu 1 sau Șoseaua Cristianului 5;

  • Auchan magazine Constanța - Bulevardul Aurel Vlaicu 220 sau Șoseaua Mangaliei 19A.

Așadar, pentru a găsi cele mai bune promoții Auchan sau oferte Auchan actuale, puteți vizita unul dintre aceste magazine la adresele indicate sau să căutați și lista completă de Auchan magazine pe auchan.ro și profitați de reduceri Auchan ale momentului.

Auchan contact

Metodele de Auchan contact pot fi diverse și puteți alege ce doriți în funcție de nevoile dvs. Astfel, dacă aveți orice fel de întrebări legate de metoda de livrare a produselor, despre programul magazinelor sau pur și simplu curiozități despre anumite Auchan produse dintr-un catalog Auchan recent, o puteți face luând legătura cu operatorii Auchan România.

  • Auchan contact la adresa de email: contact@auchan.ro;

  • Auchan contact la numărul de telefon: 021-9141;

  • Auchan contact online: prin completarea formulararului de pe auchan.ro;

  • Auchan contact pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram, Twitter și YouTube.

În acest fel, sunteți mai aproape de informațiile care vă interesează cu privire la gama de promoții Auchan, reduceri Auchan sau oferta Auchan cu produsele pe gustul dvs.

La ce oră se deschide Auchan?

Majoritatea magazinelor Auchan de pe teritoriul țării au un program de funcționare flexibil și asemenător cu programul oricărui alt hypermarket - de luni până duminică, între orele 08:00 și 22:00. Bineînțeles, pot exista mici modificări în funcție de sezon sau de sărbătoare, însă cele mai multe hypermarket-uri Auchan funcționează după acest orar. La acestea, se adauga și magazinele tip my Auchan din benzinării, care au un program non stop, de regulă. Pentru mai multe informații referitoare la programul de funcționare al magazinului Auchan de lângă dvs., nu ezitați să cercetați un catalog Auchan online.

Câte magazine Auchan sunt în România?

Comerciantul deține aproximativ 180 de magazine la noi în țară, dintre care regăsim hypermarket-uri, magazine express de cartier sau magaizne mai mici cu stricutul necesar în benzinării. Ce este bine de știut este faptul că fiecare dintre magazinele Auchan sunt ușor de întâlni și garantează o experiență cât mai plăcută la cumpărături, oferind alimente din gastronomia internațională și o calitate certificată a întregii game de produse.

Ce fac cu punctele de fidelitate Auchan?

Dacă alegeți să vă faceți un cont cau un card myCLUB Auchan, acesta va veni la pachet cu puncte de fidelitate a cumulate la fiecare nouă cumpărătură. Gândindu-se la clienții săi, aceste puncte de fidlitate vor putea fi transformate ulterior în discount-uri pentru cumpărăturile dvs., surprize și avantaje exclusive, dar și invitații la concursuri sau diferite evenimente organizate de compania franceză. Punctele de fidelitate vă pot aduce mari premii o dată pe an, precum o vacanțî în doi pe o insulă exotică, o mașină nouă sau produse electronice și electrocasnice pentru spațiul de acasă. Nu vă rămâne decât să colectați aceste puncte de fidelitate făcându-vă cumpărăturile din oferta Auchan a momentului.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Auchan? Nu vă faceți griji, puteți să găsiți oferte speciale și de la alte magazine. Trebuie doar să dați click și veți putea vedea toate pliantele și ofertele promoționale.

Articole recente

Îngrijirea de toamnă a grădinii vă va face munca mai ușoară la primăvară

Îngrijirea de toamnă a grădinii vă va face munca mai ușoară la primăvară

Deși au mai rămas câteva zile călduroase în care ne putem bucura de temperaturi mai ridicate, de soare și de alte activități plăcute, toamna va veni…

Modă și stil pentru bărbați: Cum să fii elegant și încrezător

Modă și stil pentru bărbați: Cum să fii elegant și încrezător

Moda nu este doar pentru femei. Moda masculină a suferit o transformare semnificativă în ultimii ani și a devenit o parte din ce în ce mai importantă…

Cum să gestionezi procrastinarea și să te apuci eficient de treabă

Cum să gestionezi procrastinarea și să te apuci eficient de treabă

În lumea ocupată de astăzi, în care distracțiile sunt la fiecare colț și responsabilitățile se adună mai repede ca niciodată, lupta împotriva…

Revoluție în Cumpărături cu Oferte de pe MrOferto

Revoluție în Cumpărături cu Oferte de pe MrOferto

În lumea modernă de astăzi, unde gama de produse și servicii se extinde încontinuu și prețurile se schimbă mai rapid ca niciodată, căutarea celor mai…