Pliante | Hipermarketuri și supermarketuri | Kaufland

Kaufland

Kaufland

24.07. – 30.07.2024

Vedeți pliantul
Kaufland

24.07. – 30.07.2024

Vedeți pliantul
Kaufland

26.07. – 28.07.2024

Vedeți pliantul
Kaufland

17.07. – 23.07.2024

Vedeți pliantul
Kaufland

22.07. – 23.07.2024

Vedeți pliantul

Broșuri expirate Kaufland. »

Catalog Kaufland

La o primă privire aruncată într-un catalog Kaufland, veți pute descoperi într-un singur loc tot ceea ce membrii familiei și dvs. ați putea avea nevoie - o multitudine de oferte la produse alimentare de bază, articole dedicate îngrijirii personale și a casei, game speciale de îmbrăcăminte sau încălțăminte, dar și o secțiune pentru animalele de companie, produse pentru automobile și multe alte articole de necesitate. Un catalog Kaufland sau revista Kaufland actualizată, cuprind întreaga mare de oferte Kaufland noi, pentru ca dvs. să fiți mereu la curent cu cele mai avantajoase prețuri și promoții la produsele dorite. Astfel, răsfoiți săptămânal revista Kaufland nou apărută și găsiți-vă inspirația printre cele câteva rețete propuse cu ingredientele ușor de găsit la raft. În plus, fiecare catalog Kaufland poate fi găsit atât în format fizic, sub forma de revista Kaufland printată și livrată în poștă, cât și pe Kaufland online, în format electronic, pentru ca dvs. să puteți face economii nu doar în cazul bugetului, cât și în ceea ce privește timpul petrecut la cumpărături. Rămâneți conectat la fiecare apariție a Kaufland catalog nou, urmărind site-ul nostru îndeaproape, și pentru a profita de super discount-uri la cumpărături.

Kaufland catalog nou

Segmentul de oferte Kaufland din fiecare Kaufland catalog nou este extrem de căutat, fiind actualizat zi de zi cu noi Kaufland produse aflate în promoție. Cum Kaufland România și-a propus ca și concept să fie cât mai accesibil tuturor românilor, oferta actuală Kaufland dovedește exact acest lucru - game întregi de produse, din diferite categorii se regăsesc într-un raport calitate-preț de neegalat pe piața supermarket-urilor. Așadar, nu vă fie teamă să explorați ce are de oferit oferta actuală Kaufland din oricare Kaufland catalog nou sau direct de la raft, în oricare dintre magazine Kaufland din apropiere. Veți putea regăsi de la produse alimentare, de sezon, până la produse electrice, articole de uz casnic sau chiar hrană și accesorii pentru animalele de companie, toate la super reduceri Kaufland. Ori de câte ori doriți să faceți cumpărături economice pentru întreaga familie, verificați și oferta actuală Kaufland, și implicit un Kaufland catalog nou, atunci când întocmiți lista de dorințe și nevoi.

Kaufland catalog online

Având o frecvență săptămânală, un Kauflnad catalog online reprezintă soluția meselor sănătoase în familie, care satisfac toate poftele memberilor familiei, fără a atinge bugetul de economii. De acum toate ingredientele dvs. favorite se află la doar un click distanță, cu ajutorul unui Kaufland catalog online. Acesta poate fi accesat cu mare ușurință fie direct pe kaufland.ro, fie chiar aici pe site-ul nostru sau cel partener, Kaufino. Avantajul unui Kaufland catalog online contă în actualitatea stoc-ului prezentat de-a lungul revistei, gama de oferte propuse de comerciant fiind înnoită în fiecare zi de miercuri. Astfel, dacă accesați un Kaufland catalog online aveți acces în exclusivitate la promoțiile momentului, precum și la alimente sau produse non-aliementare importante, la cele mai accesibile prețuri.

Catalog Kaufland PDF

Iar pentru a vă transforma cumpărăturile într-o experiență și mai plăcută, orice Kaufland catalog online poate fi tranformat simplu și rapid într-un catalog Kaufland PDF. Indiferent dacă vă aflați pe un dispozitiv mobil, un laptop sau un calculator, accesați cel mai de actualitate Kaufland catalog online și decărcați-l sub forma de catalog Kaufland PDF pentru a avea acces nelimitat în orice moment al zilei. Dacă aveți ultimul catalog Kaufland PDF pe mobil, puteți face mai rapid cumpărături în magazinele Kaufland, având întotdeauna la îndemână reducerile momentului. De asemenea, un catalog Kaufland PDF poate fi transmis cu ușurință între memebrii familiei și persoanele dragi pentru a afla dorințele și preferințele acestora în ceea ce privește mesele din săptămâna respectivă. Întocmiți lista de cumpărături cercetând catalog Kaufland PDF de săptămâna aceasta, alegeți-vă articolele necesare și treceți pragul celui mai apropiat sediu Kaufland România de dvs.

Revista Kaufland

Pe portalul MrOferto, fiecare revista Kaufland este actualizată cu regularitate, în fiecare săptămână, pentru ca dvs. să vă puteți bucura de un sortiment vast de promoții și reduceri Kaufland, întotdeauna proaspete. Astfel, catalog Kaufland săptămâna viitoare va fi disponibil atât în format electronic, pe Kaufland online, cât și în format fizic, în fiecare magazin Kaufland România în care pășiți. Acesta va include oferta Kaufland de mâine, alături de vastul sortiment de Kaufland produse și reduceri Kaufland, pentru ca dvs. și cei dragi să vă puteți alege favoritele, fără a face o gaură în buget. Navigați fiecare Kaufland catalog nou de săptămâna viitoare și a sa oferta Kaufland de mâine, în exclusivitate, pe site-ul nostru sau pe portalul partner Kaufino, plin cu materiale promoționale similare - una dintre cele mai avantajaose la momentul actual fiind oferta catalogului Penny. 

Gama de Kaufland produse

Sortimentul de Kaufland produse este întotdeauna unul divers, de aceea va fi aproape imposibil să plecați dintr-un magazin Kaufland România cu mâna goală. Raioanele cu oferte Kaufland vă întâmpină încă de la intrarea în magazin, printre care veți descoperi o selecție deosebită de fructe și legume proaspete, produse de panificație proaspete, articole diverse alimentare, articole de papetărie sau dedicate gătitului, produse pentru înfrumusețare, pentru casă și grădină, dar și multe altele. Singura modalitate prin care puteți naviga prin marea de reduceri Kaufland este printr-o vizită la oricare dintre magazinele apropriate de dvs. sau să urmăriți fiecare catalog Kaufland PDF proaspăt actualizat.

Mai mult, retailer-ul stă foarte bine la capitolul Kaufland produse marcă proprie, dintre cele mai îndrăgite de către clienți fiind segmentele K-Classic - pentru prețurile extrem de avantajoase, K-Bio - pentru acele produse realizate din ingrediente 100% naturale, gama Take it Veggie! - pentru vegetarieni, vegani și perioadele de post, precum și gama Vreau din România - pentru gusturile autentice, realizate de mici antreprenori locali. Răsfoiți chiar acum un Kaufland catalog nou sau o revistă Kaufland primită în poștă și umpleți-vă cămara cu articole la cel mai înalt standard, pentru gusturile fiecărui membru al familiei.

Evenimente Kaufland România

Kaufland este unul dintre cele mai vizibile lanțuri de magazine de pe piața românească. Din 2005, anul în care s-a lansat primul supermarket Kaufland România, până în prezent, acest magazin a reușit să câștige inimile românilor prin multitudinea de produse pe care le comercializează, dar și prin evenimentele și cauzele în care se implică. Iată doar trei evenimente pe care Kaufland le-a sponsorizat în ultimii ani:

1. Neversea

Kaufland a fost sponsorul principal al festivalului Neversea de anul acesta, care a avut loc pe plaja Modern din Constanța, la sfârșitul lunii iunie. Cei care au fost prezenți la festival au văzut acest lucru, deoarece Kaufland a fost, probabil, cel mai prezent brand din cadrul festivalului. Reprezentanții brandului au organizat o mulțime de activități pentru participanți: slot, tatuaje temporare, spațiu de odihnă, makeup, împletirea părului și multe altele. Aceștia au avut, de asemenea, și un pop-up restaurant în cadrul festivalului, unde se puteau savura preparate delicioase și băuturi fresh, aduse direct din magazine Kaufland.

2. Untold

Untold este cel mai mare festival de muzică electronică din România. Kaufland este, de asemenea, sponsor principal și la acest eveniment. Astfel, acesta are parte de foarte multă expunere în cadrul festivalului și are șansa de a interacționa direct cu clienții săi. Mai mult, în calitate de sponsor, Kaufland România are parte de un număr generos de invitații gratuite pe care le pune la bătaie în diferite concursuri organizate atât în mediul online, dar și în magazine la achiziția produselor dintr-un catalog Kaufland.

3. The Color Run

The Color Run este o cursă cu un concept unic, plin de culori. Astfel, participanții la acest eveniment, powered by Kaudland, au șansa de a sărbători mișcarea, sportul, bucuria și muzica, toate în același timp. Și în acest caz Kaufland este sponsorul principal, dovedind că susține mișcarea, voia bună, culoarea și armonia.

Kaufland România dovedește an de an, prin inițiativele pe care le susține și prin evenimentele pe care le sponsorizează, că dorește să fie mai mult decât un simplu supermarket pentru români.

Magazine Kaufland

Kaufland România și-a propus de la bun început să fie un magazin cât mai accesibil tuturor consumatorilor, în acest moment existând aproximativ 100 de magazine deschise clienților. De aceea, o selecție de magazine Kaufland pot fi regăsite în cea mai mare parte a orașelor din țară precum:

  • Magazine Kaufland București: Șoseaua Colentina 6, 
  • Magazine Kaufland Brașov: Str. Avram Iancu, nr. 62
  • Magazine Kaufland Constanța: Bvd. 1 Decembrie 1918 21,
  • Magazine Kaufland Cluj Napoca: Str. Fabricii 12,
  • Magazine Kaufland Timișoara: Str. Dimitrie Bojinca 4,
  • Magazine Kaufland Suceava: Str. Universității 17A.

Program Kaufland

În mod normal, programul de funcționare a magazine Kaufland este de luni până sâmbătă, între orele 06:30-21:00 și duminică, între orele 07:00-21:00. Însă intervalul de lucru poate varia în funcție de locația magazinului și de sezon, de aceea vă recomandăm să urmăriți programul fiecărui magazin în parte, fie direct pe site-ul Kaufland online, fie verificând revista Kaufland ce vă sosește în poștă.

La ce oră se deschide Kaufland?

În general, magazinele Kaufland România au un program standard de funcționare, după cum am precizat și mai sus sau după cum veți regăsi în orice revistă Kaufland. Dar, este bine de știut faptul că majoritatea magazinelor din țară își încep activitatea începând cu orele 7 ale dimineții. Pentru a afla orarul de funcționare al celui mai apropiat sediu de dvs., vă îndemnăm să cercetați site-ul companiei, kaufland.ro sau fiecare Kaufland catalog nou.

Ce tichete de masă se primesc la Kaufland?

Fiecare magazin Kaufland România deține opțiunea clasică de a achita cumpărăturile cash la casele de marcat, însă, mai nou cele mai mari sedii Kaufland dispun și de case self-serivice, la care vă puteți scana singuri produsele și unde puteți plăti direct cash, cu cardul sau cu tichete de masă. Compania accesptă tichete de masă variate - Edenred, Up România, Sodexo, Cuget Liber, dar și tichete în format electronic de la UniCredit Bank sau Banca Transilvania.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Kaufland? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

Stăpânește arta competențelor transversale: calea spre succes

Stăpânește arta competențelor transversale: calea spre succes

În lumea muncii în continuă schimbare de astăzi, abilitățile tehnice (hard skills) sunt importante, dar tot mai mult se dovedește că cheia succesului…

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

În zilele noastre, când mulți dintre noi lucrăm de acasă, este important să avem un loc unde ne simțim confortabil și unde putem fi productivi.…

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

În zilele aglomerate de astăzi, când zilele de lucru trec adesea ca un zbor și timpul este un lux, nu este ușor să găsești timp pentru o alimentație…

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…