Pliante | Hipermarketuri și supermarketuri | Lidl

Lidl

Lidl

22.04. – 28.04.2024

Vedeți pliantul
Lidl

15.04. – 21.04.2024

Vedeți pliantul
Lidl

08.04. – 14.04.2024

Vedeți pliantul
Lidl - Gradina

26.02. – 07.04.2024

Vedeți pliantul
Lidl

01.04. – 07.04.2024

Vedeți pliantul

Broșuri expirate Lidl. »

Catalog Lidl

Răsfoind un Lidl catalog, puteți găsi oferte și promoții la game diverse de produse, precum produsele de bază, dar și articole ale săptămânilor tematice cu produse din bucătăriile lumii. Astfel, prin intermediul unui catalog Lidl actual, sunteți mai aproape de oferte Lidl săptămâna viitoare, atât la produsele alimentare, cât și cele nealimentare, cum sunt cele de curățenie, de îngrijire personală sau gadgeturi. Așadar, revista Lidl ești plină de promoții Lidl cu articole diverse, pentru întreaga familie. Mai mult decât atât, prin intermediul unui pliant Lidl sau a unui Lidl catalog online, puteți să vă pregătiți listele de cumpărături pentru a merge la sigur în oricare magazin Lidl din apropierea dvs. Prin urmare, fiecare catalog Lidl actualizat vă stă la dispoziție cu noi produse din gama de oferte Lidl săptămână de săptămână, în fiecare zi de Luni. 

Iar dincolo de un catalog Lidl, un alt magazin care vă poate aduce oferte inedite este chiar Carrefour, unde, prin intermediul unui catalog Carrefour, sunteți mai aproape de produsele dvs. favorite. Iar aceeași familie de produse, dar cu prețuri mult mai accesibile, regăsiți printre rafturile magazinului Supeco, o ramură a faimoasei linii de hypermarket-uri Carrefour, cu reduceri semnificate la gama de produse alimentare.

Catalog Lidl actual

Catalog Lidl actual vine în întâmpinarea dvs. cu articole pe placul întregii familii. Fiecare catalog Lidl actual, fie sub forma de revista Lidl fizică sau pliant Lidl, fie sub forma de Lidl catalog online, are o secțiune de promoții Lidl a produselor de bază, cu reduceri semnificative a acestora. Mai mult, în funcție de săptămâna tematică din care face parte, catalog Lidl actual va conține și o serie de produse specifice unei anumite bucătării a lumii (gastronomia franțuzească, italienească, grecească, scandivană, asiatică etc.), dar și produse de îngrijire, electronice sau chiar produse de casă și grădină. În acest fel, prin intermediul unui catalog Lidl actual, nu numai că sunteți mereu la curent cu gama de oferte Lidl săptămâna viitoare și promoții Lidl favorite, dar puteți profita și de produsele inedite de pe piață la momentul actual.

Lidl catalog nou

Gama de oferte Lidl săptămâna viitoare este mereu plină de promoții și reduceri semnificative la game numeroase de produse. De regulă, revista Lidl actualizată apare joi și este valabilă începând cu lunea următoare, tocmai cu scopul de a avea timp să le răsfoiți și să alegeți produsele care vi se potrivesc dintr-un Lidl catalog nou. Astfel, orice Lidl catalog nou conține oferte Lidl săptămâna viitoare, așadar, imediat disponibile pentru a fi cercetate și cumpărate. Mai mult, Lidl catalog nou este disponibil și online, pe site-ul lidl.ro, dar și în aplicația Lidl Plus, pentru un acces cât mai simplu și imediat, chiar din confrotul casei. Urmăriți și rămâneți la curent cu multitudinea de oferte Lidl alegând să navigați fie un pliant descriptiv din magazine, fie direct un catalog Lidl pdf din secțiunea online a site-ului companiei.

Catalog Lidl pdf

La fel ca un pliant sau o revistă ridicată din poșta personală, un catalog Lidl pdf vă oferă acces imediat la cele mai noi perioade promoționale și articolele săptămânii din oferta Lidl. Având aceeași frecvență ca și verisiunea sa printată, orice catalog Lidl pdf vă stă la dispoziție pentru a vă transforma experiența la cumpărături în una și mai convenabilă - toate produsele momentului și cele din colțul cu reduceri sunt incluse într-un catalog Lidl pdf. Nu mai așteptați sosirea revistei Lidl în poștă și accesați chiar acum cel mai recent catalog Lidl pdf pentru a descoperi diversitatea de oferte Lidl propuse spre consum în această săptămână, direct în spațiul virtual al cataloagelor promoționale de pe portalul nostru.

Despre oferte Lidl

Fiind unul dintre brandurile favorite, Lidl România se află pe piață de mai bine de 10 ani, timp în care a oferit produse Lidl de calitate clienților săi. Așadar, printre gamele de produse Lidl pe care aceștia le comercializează, putem găsi atât articole de bază, ale brandurilor proprii Lidl, cât și articole mai rafinate sau produse Lidl aferente unei anumite săptămâni tematice din brandul Deluxe, Vitasia (pentru săptămâna asiatică), Italiamo (pentru săptămâna Italiană), Sol Mar (pentru săptămâna iberică), Eridanous (pentru săptămâna grecească), Duc de Coeur (pentru săptămâna franțuzească), dar și multe altele, diferite în fiecare dintre oferte Lidl săptămâna viitoare. Alegeți să cercetați în fiecare săptămână gama de oferte Lidl pentru a fi transpuși la propiu în gastronomiile și culturile din toate colțurile lumii. Printre magazinele asemănătoare, putem găsi și oferta Auchan, cu articole de bază, dar și specifice, potrivite tuturor membrilor familiei.

Lidl Plus

Pentru și mai multe oferte Lidl și promoții Lidl din pliant Lidl România, puteți descărca aplicația Lidl Plus din Google Play, App Store și App Gallery, o aplicație care pune, la un loc, toate reducerile dintr-un catalog Lidl actual, dar și din Lidl catalog imediat următor, deci oferte Lidl săptămâna viitoare. În acest fel, puteți să vă organizați cumpărăturile mult mai ușor, tocmai datorită faptului că puteți răsfoi un Lidl catalog online și să întocmiți lista de cumpărături direct în Lidl Plus cu produse Lidl pe placul dvs. Pentru acesta, aveți nevoie de un cont cu ajutorul adresei de e-mail, însă se creează foarte ușor și este disponibil imediat. În plus, cu această aplicație, puteți beneficia de discount-uri în exlcusivitate, premii și cadouri diverse la fiecare folosire. Adunați punctele cumpărăturilor dvs. preferate din gama de oferte Lidl săptămâna viitoare și folosiți-le pentru reduceri suplimentare la cataloagele viitoare, disponibile oricând pe portalul Kaufino.

Magazine Lidl

Fiind un important magazin alimentar, Lidl România dispune de multe magazine în întreaga țară, mai exact, peste 330 de magazine fizice. Așadar, puteți găsi magazine Lidl atât în marile orașe, cât și în orașe mai mici, comercinatul dorind doar să vă fie întotdeauna cât mai la îndemână. Având dintre cele mai competitive prețuri de pe piață, compania a crescut rapid și s-a răspândit în toate colțurile României, după cum urmează:

  • magazine Lidl București - bulevardul Tudor Vladimirescu 31;

  • magazine Lidl Cluj-Napoca - strada Republicii 109;

  • magazine Lidl Timișoara - strada Miresei 1;

  • magazine Lidl Iași - bulevardul Primăverii 2;

  • magazine Lidl Brașov - strada Carpaților 44;

  • magazine Lidl Constanța - strada Industriei Mici 1.

Pentru a putea vedea lista completă cu magazine Lidl România, nu ezitați să consultați site-ul lidl.ro și să scrieți localitatea în care doriți să găsiți un magazin Lidl în secțiunea Caută magazin.

Program Lidl

Pentru că promoțiile și ofertele sunt atât de diverse într-un catalog Lidl pdf și în general în cadrul magazinului, compania a propus un program Lidl de funcționare care să fie cât de accesibil se poate. De aceea, magazinele Lidl de pretutindeni sunt deschise de Luni până Sâmbătă, în intervalul orar 07:30-21:00, iar Duminica programul este ceva mai restrâns, fiind deschis de la orele 08:00 ale dimineții până la 19:00. Înainte de vizita cel mai aporpiat magazin Lidl de dvs. pentru cumpărături, verificați program Lidl de funcționare pe site-ul companiei pentru a descoperi dacă există vreo modificare.

Contact Lidl

Pentru că mereu pot apărea curiozități, întrebări sau sugestii, puteți folosi diverse metode de contact Lidl tocmai cu scopul de a intra în legătură cu operatorii Lidl. Puteți face acest lucru prin variate metode, de la telefonic sau scris prin formular, până la rețelele de socializare.

  • contact Lidl la sediul Strada pt. Av. Alexandru Șerbănescu, nr. 58A, sector 1, București;

  • contact Lidl telefonic la numărul 0800 896 622, de Luni până Duminică, între orele 08:00 - 19:00;

  • contact Lidl pe site-ul lidl.ro, în secțiunea de Contact, unde puteți completa un formular;

  • contact Lidl pe rețelele de socializare Facebook și Instagram.

Astfel, indiferent de metoda preferată de contact, puteți alege una care vi se potrivește în funcție de problema sau cerința pentru care doriți să contactați Lidl România și să găsiți un răspuns rapid de la personalul specializat.

Câte magazine Lidl sunt în România?

Fiin dunul dintre cele mai îndrăgite supermarket-uri de către români, Lidl deține un număr de peste 300 de magazine fizice pe teritoriul țării noastre, pentru a le facilita accesul cât mai tare clienților săi. Lista completă cu locațiile magazinelor se regăsește pe site-ul companiei, însă puteți fi sigur de faptul că magazinele Lidl se vor regăsi deopotriva în orașele mari, cât și în parțile mai limitrofe ale țării. Descoperiți magazinul cel mai aporpiat de dvs., și implicit locul potrivit de unde să vă achiziționați săptămânal cele mai proaspete produse pentru întreaga familie, la cele mai competitive prețuri de pe piață.

Ce oferte sunt la Lidl?

Cu un arsenal de perioade promoționale sau reduceri de weekend, este greu să rezumi gama de oferte Lidl care este constant disponibilă și actualizată la raft sau în mediul online. Însă, ceea ce este important de știut despre diversele oferte Lidl care a făcut retailerul faimos este faptul că acestea se schimbă săptămână de săptămână, oferind o experință culinară internațională publicului care trece pragul magazinelor Lidl - produse din cultra și gastronomia italienească, grecească, asiatică, americană, spaniolă sau chiar scandinavă pot ajunge direct în farfuria dvs. la cele mai atractive prețuri, direct dintr-un catalog Lidl pdf.

Ce program are Lidl?

Magazinele Lidl vă stau la dispoziție oricând în intervalul unui program Lidl de funcționare - de Luni până Sâmbătă, între orele 07:30 și 21:00, iar Duminica, de la 08:00 la 19:00. Însă, acest prorgam poate suferi mici modificări în funcție de locația pe care alegeți să o vizitați sau chiar în funcție de perioada anului, sărbătorile legale sau altele, de aceea este recomandat să vizitați secțiunea virtuală a prorgam Lidl atât dintr-un catalog Lidl pdf online, cât și direct pe site-ul companiei pentru a afla mai multe detalii despre orarul magazinelor Lidl. 

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Lidl? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Durianul. Pentru unii este un simbol al paradisului tropical, pentru alții este un coșmar olfactiv. Este o comoară fructiferă cu origini în Asia de…

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

După lungi luni de iarnă, natura se pregătește să se trezească la viață, iar grădina dvs. nu face excepție. Sezonul primăvăratec aduce cu sine…

Minimalism în spațiul tău și în mintea ta: Drumul către o viață mai liniștită

Minimalism în spațiul tău și în mintea ta: Drumul către o viață mai liniștită

Uitați-vă la biroul dumneavoastră, la dulap sau în sufragerie. Câte lucruri vedeți? Minimalismul, care nu este doar un trend estetic, ci și un mod de…