Lidl

Lidl

Lidl

20.03. – 26.03.2023

Lidl

Lidl

13.03. – 19.03.2023

Lidl

Lidl

06.03. – 12.03.2023

Lidl - Revista disponibilă

Lidl - Revista disponibilă

20.02. – 26.02.2023

Studenția nu este deloc o perioadă ușoară, cel puțin nu din punct de vedere al banilor. După ce ai spart toți banii în club în weekend și mai rămâi cu 50 de lei pentru toată săptămâna viitoare, șansele tale de a supraviețui, cel puțin cu mâncare bună, sunt destul de slabe. Ei bine, Lidl este singurul care te mai poate ajuta și care îți mai poate oferi un gram de speranță pentru a nu mânca toată săptămâna numai zacuscă de acasă. Mulți ar spune, așadar că Lidl este supermarketul ideal pentru studenți. Iată și patru motive pentru care acest lucru este total adevărat:


1. Are produse alimentare ieftine

Fie că ne referim la dulciuri, carne, produse lactate sau de patiserie, Lidl are unele dintre cele mai mici prețuri de pe piață atunci când vine vorba de produse alimentare. Astfel, cu doar 50 de lei, ai șanse destul de mari să umpli un coș de produse la Lidl, care să-ți ajungă chiar și pentru o săptămână întreagă. Dacă ești puțin organizat și ai o listă clară de cumpărături în minte, când ieși din Lidl s-ar putea să-ți mai rămână bani și pentru date-ul ălă din weekend.

2. Are produse de curățenie ieftine

Studenția, fie că stai la cămin, fie că stai în chirie, înseamnă să împarți un spațiu cu alte persoane. Asta se poate transforma într-un timp scurt într-o dezordine și mizerie de nedescris. Produsele de curățenie sunt de regulă destul de scumpe, dar nu la Lidl. Aici vei găsi detergenți pentru vase sau rufe, soluții de șters praful, parfumuri de cameră și o mulțime de astfel de produse la prețuri super mici. Astfel, tu vei putea să menții un minim de curățenie fără să fii nevoit să investești sute de lei în acest proces.

3. Are reduceri constante

Pe lângă faptul că Lidl are în general cele mai mici prețuri de pe piață pentru o mulțime de categorii de produse, acest supermarket organizează zi de zi noi campanii de reduceri. Cel mai bine ar fi să ai aplicația Lidl instalată în telefon și să fii pe fază cu toate reducerile pe care le are Lidl. Vei fi surprins să vezi că unele dintre produsele tale preferate intră destul de des la reducere.

4. Te învață să gătești

Dacă te-ai săturat de zacuscă și de cartofi prăjiți, dar nu știi să prepari altceva, Lidl îți vine în ajutor. În aplicația mobilă, dar și pe conturile lor din online, cei de la Lidl postează zilnic o mulțime de rețete inedite ușor de făcut, cu ingrediente de la ei din supermarket. Dacă ești puțin atent și vrei să înveți, vei vedea că te vei putea bucura de mâncăruri super gustoase, iar camera ta de cămin va deveni, în scurt timp, atracția principală a studenților flămânzi. Nu este deloc greu să urmezi rețetele postate de cei de la Lidl, astfel că fie că ești începător, fie că ai mai pus mâna pe o tigaie, sigur te vei descurca cu brio.


Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Lidl? Nu vă faceți griji, puteți să găsiți oferte speciale și de la alte magazine. Trebuie doar să dați click și veți putea vedea toate pliantele și ofertele promoționale.

Articole recente

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Oamenii au apelat dintotdeauna la lucrurile pe care le găseau în jurul lor pentru a-şi putea rezolva problemele de sănătate - fie că a fost vorba de…

Rețete sănătoase pentru un mic dejun sățios

Rețete sănătoase pentru un mic dejun sățios

Micul dejun este cel care îți oferă combustibilul necesar pentru a-ți începe ziua într-un mod cât mai productiv, și din acest motiv el trebuie să fie…

Sfaturi nutriționale pentru o viață sănătoasă

Sfaturi nutriționale pentru o viață sănătoasă

Limitează consumul de sucuri. Majoritatea sucurilor, fie ele de fructe, acidulate sau de tip ceai conțin foarte mult zahăr care ne afectează…

Beneficiile ovăzului și rețete în care să îl integrezi

Beneficiile ovăzului și rețete în care să îl integrezi

Ovăzul este un aliment extrem de nutritiv cu un conținut mare de proteine, vitamine și minerale. Acesta este motivul principal pentru care ovăzul ne…