Pliante | Casă și grădină | Carrefour

Carrefour

Carrefour

17.07. – 30.07.2024

Vedeți pliantul
Carrefour

24.07. – 30.07.2024

Vedeți pliantul
Carrefour

25.07. – 28.07.2024

Vedeți pliantul

Broșuri expirate Carrefour. »

Carrefour catalog

Într-un Carrefour catalog de actualitate, puteți vedea oferte Carrefour și reduceri Carrefour la o gamă largă de produse, începând cu cele de bază, precum alimentele necesare oricărei familii, dar și alte tipuri de articole, precum cele de îngrijire personală, de curățenie și întreținere a locuinței, precum și electronice sau electrocasnice, gadget-uri sau articole pentru decorul casei sau a grădinii. În acest fel, utilizând un catalog Carrefour PDF și profitând de promoții Carrefour, sunteți mai aproape de reducerile actuale, având șansa de a economisi atât timp, cât și bani la cumpărăturile dvs. săptămânale. Mai mult, aveți oricând șansa de a consulta un catalog Carrefour online, prin intermediul site-ul carrefour ro sau a portalului Kaufino, și să vă căutați produsele dorite. Sesiunile de cumpărături vor deveni o adevărată plăcere și o ușurință, dacă veți cerceta cu atenție gama de oferte propusă de un Carrefour catalog. Nu vă rămâne, așadar, decât să întocmiți lista de cumpărături, să răsfoiți un nou Carrefour catalog și să vizitați cel mai apropiat magazin de dvs.

Carrefour catalog online

Fiecare Carrefour catalog actual vă aduce mai apropae cele mai recente promoții Carrefour, oferte Carrefour și reduceri Carrefour la game cât mai diverse de produse. Iar pentru a profita de cataloagele promoțioanle la maxim, comerciantul vă propune nu doar formatul Carrefour catalog sub forma de revistă Carrefour printată, dar și versiunea sa digitală, catalog Carrefour online. De fiecare dată, într-un catalog Carrefour online, veți regăsi atât o parte dedicată a produselor de bază, cât și una dedicată produselor speciale, din alte categorii, cum sunt articolele de îngrijire personală, de curățenie sau aparatura electronică de acasă. În acest fel, utilizând cel mai recent catalog Carrefour online veți avea mereu acces la o gamă largă de articole dintre care să vă alegeți favoritele.

Carrefour catalog nou

De regulă, orice Carrefour catalog actual este valabil aproximativ o săptămână pentru produsele alimentare ale anumitor branduri, iar catalog Carrefour PDF și catalog Carrefour online pentru electronice și electrocasnice este valabil aproximativ o lună. În acest fel, aveți mult timp la dispoziție să consultați gama de reduceri Carrefour și să alegeți produsele care vi se potrivesc atât dvs., cât și celor dragi. Un Carrefour catalog nou apare, de regulă, in zilele de miercuri sau de luni, o dată a două săptămâni și vă aduce cele mai proaspete și avantajoase oferte Carrefour România. Iar în cazul în care ceea ce întâlniți într-un Carrefour catalog nou nu v-a satisfăcut toate nevoile familiei dvs, aflați că revista actuală Supeco conține produse similare, la prețuri la fel de avantajoase.

Catalog Carrefour PDF

Gama de oferte dintr-un catalog Carrefour PDF de săptămâna viitoare intră în vigoare, de obicei, în săptămâna premergătoare ofertelor noi din orice Carrefour catalog nou sau catalog Carrefour online, astfel că, în acest mod, sunteți informați de reduceri viitoare și aveți șansa de a vă programa următoarea sesiune de cumpărături într-un mod inteligent. Alegeți să profitați de discount-uri generoase la produse pe care poate vi le doriți de mult timp, răsfoind promoțiile momentului într-un catalog Carrefour PDF, care este doar o revistă Carrefour descărcată în mediul virtual. Atât catalog Carrefour PDF, cât și catalog Carrefour online conțin și o secțiune de electronice și electrocasnice, astfel încât gama de oferte Carrefour este una vastă, având diferite articole potrivite întregii familii. În aceeași ordine de idei, pentru un raport calitate-preț la fel de bun ca cel oferit de Carrefour România, puteți urmări și un catalog Kaufland cu oferte viitoare, de care să vă bucurați alături de cei dragi.

Despre Carrefour România

Încă din anul 2001, când a fost deschis primul hipermarket Carrefour România, retailer-ul a adus, treptat, noi produse și concepte pe piața românească. Astfel, cu timpul, Carrefour România a creat brandurile proprii pe care le-a dispuns într-un Carrefour catalog, printre care se numără, Carrefour Baby, Carrefour Kids, Tex pentru îmbrăcăminte și articole de casă, Madine și Bluesky pentru articolele de bucătărie, Klindo și Nalk&Rey pentru electronice și electrocasnice mici, Poss pentru partea de gadget-uri și accesorii, Toplife pentru articolele destinate timpului liber, sport și relaxare, dar, nu în ultimul rând, Eco Planet și Les Cosmėtiques pentru articolele de igienă, îngrijire personală și îngrijirea locuinței. Pe lângă aceste branduri proprii, există și alte branduri cunoscute în România, pe care le puteți găsi atât pe rafturile comerciantului Carrefour, precum și în alte magazine similare precum Kaufland, Auchan sau Lidl.

Carrefour online

Mai mult, la Carrefour România, aveți șansa de a comanda online aproape orice produs necesar, ceea ce vă poate ajuta să economisiți timp la cumpărături din orice Carrefour catalog nou. Pentru comenzi, puteți opta varianta de comandă până în ora 12:00, ceea ce presupune primirea comenzii în aceeași zi prin Carrefour Express sau în termen de 24-72 de ore pentru alte tipuri de comenzi. În schimb, pentru retur, puteți vizualiza, în contul dvs., produsele eligibile pentru a fi returnate, astfel că veți ști cu exactitate care sunt acestea, iar politica Carrefour România vă permite să returnați un produs per cerere de return. În același timp, puteți fie să alegeți returnarea banilor, fie înlocuirea produsului cu un altul încadrat în aceeași sumă și diferența, dacă este cazul. Îndrăzniți și faceți cumpărături cu un catalog Carrefour online, direct pe Carrefour ro.

Beneficii aplicația Carrefour

O metodă bună de a economisi timp și bani este aceea de a folosi aplicația Carrefour, unde puteți afla promoții Carrefour actuale, să consultați un Carrefour catalog nou sau catalog Carrefour PDF cu reduceri Carrefour și oferte Carrefour mereu actualizate. Mai mult, aplicația Carrefour vine și cu anumite beneficii, și anume faptul că aveți exclusivitatea în cazul anumitor reduceri semnificative pe care le puteți accesa doar prin intermediul acesteia sau a unui card Carrefour. Aplicația Carrefour poate fi accesată prin Google Play, App Store și AppGallery și descărcată gratuit direct pe device-urile dvs. mobile.

Mai mult, Carrefour şi BT Direct au lansat un nou card de cumpărături prin intermediul căruia utilizatorii pot obţine finanţare pe loc şi, ulterior, pot primi înapoi 5% din banii cheltuiţi pentru cumpărăturile efectuate atât în magazine Carrefour fizice, cât şi în mediul Carrefour online. Procesul de obţinere a unui astfel de card Carrefour este extrem de simplu. Tot ceea ce trebuie să faceți este să mergeți la Biroul de Servicii Financiare din cadrul oricărui hipermarket Carrefour România sau magazin Carrefour Express, să solicitați cardul direct (este necesară doar cartea de identitate) şi să semnați actele. Finanţarea se va realiza pe loc, iar dvs. puteți cumpăra tot ceea ce vă doriți dintr-un Carrefour catalog ulterior.

Magazine Carrefour

Fiind un hipermarket cunoscut în întreaga țară, Carrefour România dispune de multe magazine Carrefour fizice, în marile orașe din țară, dar și în orașe mai mici, astfel că este foarte aproape de toții clienții săi. Principalele orașe cu magazine Carrefour, incluzând atât hipermarket-urile, dar și concept store-urile de tip Carrefour market sau Carrefour express sunt următoarele:

  • Magazine Carrefour București - Șoseaua București-Ploiești, nr. 44A, sector 1;

  • Magazine Carrefour Cluj-Napoca - Strada Avram Iancu, nr. 492-500, Florești;

  • Magazine Carrefour Iași - Baza 3, Strada Bucium, nr. 36;

  • Magazine Carrefour Timișoara - Calea Șagului, nr. 100;

  • Magazine Carrefour Brașov - Calea București, nr. 107;

  • Magazine Carrefour Constanța - Bulevardul Tomis, nr. 391;

Astfel, pe lângă aceste magazine Carrefour, puteți descoperi și lista completă pe carrefour ro, în funcție de locația dvs. Prin aceasta, găsiți cel mai apropiat magazin și profitați de reduceri Carrefour și promoții Carrefour actuale dintr-un Carrefour catalog nou sau chiar revista Carrefour în format fizic.

Program Carrefour

Fiind un hypermarket de calibru mare, programul de funcționare al Carrefour România este cât se poate de accesibil, o parte dintre magazine Carrefour de tipul Carrefour Express având chiar un program non-stop pentru un acces cât mai facil. Însă, de regulă, program Carrefour pentru majoritatea hypermarket-urile din țară este de Luni până Dumincă, în intervalul orar 07:00-21:00 sau 22:00 chiar, în unele cazuri. Însă, acest program Carrefour poate fluctua în funcție de multe aspecte, de aceea este important să verificați site-ul Carrefour ro pentru detalii referitoare la program Carrefour al magazinului specific pe care urmează să îl vizitați sau despre acele magazine Carrefour cu program non-stop.

La ce oră se închide Carrefour?

Magazinele Carrefour se închid, de regulă, după orele 21 sau chiar 22, în unele cazuri, ale serii. De aceea, programul oricărui magazin Carrefour, indiferent dacă este vorba despre de un hypermarket, magazin Carrefour Express sau Carrefour Market, este de regulă similar - de luni până vineri, de la 08:00 la 22:00, iar în weekend-uri cu un program ceva mai scurt, de la 09:00 la 21:00. Însă, înainte de a vizita unul dintre magazinele din apropierea dvs., asigurați-vă că verificați programul acestora de funcționare pe site-ul carrefour ro sau direct într-un catalog Carrefour online.

Câte Carrefour sunt în București?

În capitală, există aproximativ 70 de magazine Carrefour, incluzând hypermarket-uri, market-uri și magazinele Carrefour express. Acestea se găsesc distribuite atât în București, cât și în județul Ilfov, astfel încât ele să fie cât mai accesibile clienților. Puteți regăsi adresele celor mai mari sedii Carrefour din capitală pe portalele noastre Kaufino sau MrOferto, dar și într-un catalog Carrefour pdf recent actualizat.

Câte magazine Carrefour sunt în România?

Numărul magazinelor Carrefour de la noi din țară atinge încet, încet cifra de 400 de sedii deschise, în format fizic. Acestea includ atât hypermarket-urile, cât și Carrefour Market, dar și Carrefour Express. Pentru a vizualiza întreaga hartă a magazinelor dvs. preferate, vă invităm să accesați carrefour.ro, la secțiune adrese sau să cercetați cel mai actual Carrefour catalog pentru a descoperi cea mai aporpiată locație de dvs.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Carrefour? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

Stăpânește arta competențelor transversale: calea spre succes

Stăpânește arta competențelor transversale: calea spre succes

În lumea muncii în continuă schimbare de astăzi, abilitățile tehnice (hard skills) sunt importante, dar tot mai mult se dovedește că cheia succesului…

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

În zilele noastre, când mulți dintre noi lucrăm de acasă, este important să avem un loc unde ne simțim confortabil și unde putem fi productivi.…

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

În zilele aglomerate de astăzi, când zilele de lucru trec adesea ca un zbor și timpul este un lux, nu este ușor să găsești timp pentru o alimentație…

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…