Carrefour

Carrefour şi BT Direct au lansat un nou card de cumpărături prin intermediul căruia utilizatorii pot obţine finanţare pe loc şi, ulterior, pot primi înapoi 5% din banii cheltuiţi pentru cumpărăturile efectuate atât în magazinele fizice Carrefour, cât şi în mediul online. BT Direct reprezintă divizia de consumer finance din cadrul Grupului Financiar Banca Transilvania care, împreună cu Carrefour, au creat un proces simplificat pentru „protejarea puterii de cumpărare a clienţilor”, aşa cum a declarat CEO-ul Carrefour România, Julien Munch.


Beneficiile Cardului Direct

Procesul de obţinere a unui astfel de card este extrem de simplu. Tot ceea ce trebuie să faci este să mergi la Biroul de Servicii Financiare din cadrul oricărui hipermarket Carrefour, să soliciţi cardul direct (este necesară doar cartea de identitate) şi să semnezi actele. Finanţarea se va realiza pe loc, iar tu poţi cumpăra tot ceea ce îţi doreşti.

Utilizatorii Cardului Direct pot beneficia de o finanţare de până la 40.000 de lei pe loc, urmând ca aceştia să primească înapoi un procent de 5% la cumpărăturile achitate integral cu cardul în magazinele fizice Carrefour sau pe www.carrefour.ro .

Cardul Direct de la Carrefour poate fi utilizat şi în cadrul altor comercianţi, inclusiv pentru plata facturilor. Important de menţionat este faptul că în acest caz, procentul rambursat nu va mai fi de 5%, ca în cazul magazinelor Carrefour. Utilizatorii cardului vor primi înapoi 2% la efectuarea cumpărăturilor în magazine fizice sau online, altele decât Carrefour. Ba mai mult, cumpărăturile pot fi efectuate şi în străinătate. Singura condiţie este ca plata să fie realizată integral cu Cardul Direct.

Retrageri de numerar, plăţi contactless şi plăţi cu telefonul mobil prin intermediul aplicaţiei BT Pay. Utilizarea Cardului Direct este la fel simplă precum obţinerea lui. Utilizatorii cardului pot efectua plăţi în rate, fără dobândă. Minimul de 500 de lei cheltuiţi aduce posibilitatea împărţirii plăţii în 3 rate fără dobândă. O altă posibilitate poate fi serviciul Rate Oriunde, care poate fi activat printr-un singur SMS şi care permite între 4 – 36 de rate cu doar 1% dobândă lunară.

Cardul Direct are variante multiple de rambursare a ratelor. În acest fel, tu poţi alege varianta care ţi se potriveşte cel mai bine. Ratele se pot rambursa fie la automatele BT Express din cadrul Băncii Transilvania, fie la orice terminal de plată prin sistemul Paypoint. De asemenea, ratele se pot achita din confortul propriei case sau de oriunde te-ai afla prin aplicaţia Pago, ordin de plată definit prin BT24 Internet Banking sau Mobile Banking, dar şi prin transfer interbancar.

Această colaborare între Carrefour şi BT vine în sprijinul tuturor cumpărătorilor. Modul simplist în care se poate obţine Cardul Direct este la îndemâna tuturor, fiind cea mai rapidă metodă de obţinere a unui astfel de card. Spre deosebire de băncile care oferă servicii similare şi ale căror politici se bazează pe birocrație şi mult timp pierdut, această iniţiativă este extrem de simplă şi rapidă, fiind necesară doar cartea de identitate pentru a primi finanţare pe loc.


Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Carrefour? Nu vă faceți griji, puteți să găsiți oferte speciale și de la alte magazine. Trebuie doar să dați click și veți putea vedea toate pliantele și ofertele promoționale.

Articole recente

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Oamenii au apelat dintotdeauna la lucrurile pe care le găseau în jurul lor pentru a-şi putea rezolva problemele de sănătate - fie că a fost vorba de…

Rețete sănătoase pentru un mic dejun sățios

Rețete sănătoase pentru un mic dejun sățios

Micul dejun este cel care îți oferă combustibilul necesar pentru a-ți începe ziua într-un mod cât mai productiv, și din acest motiv el trebuie să fie…

Sfaturi nutriționale pentru o viață sănătoasă

Sfaturi nutriționale pentru o viață sănătoasă

Limitează consumul de sucuri. Majoritatea sucurilor, fie ele de fructe, acidulate sau de tip ceai conțin foarte mult zahăr care ne afectează…

Beneficiile ovăzului și rețete în care să îl integrezi

Beneficiile ovăzului și rețete în care să îl integrezi

Ovăzul este un aliment extrem de nutritiv cu un conținut mare de proteine, vitamine și minerale. Acesta este motivul principal pentru care ovăzul ne…