Penny

Penny

Penny

22.03. – 28.03.2023

Penny

Penny

15.03. – 21.03.2023

Penny

Penny

08.03. – 14.03.2023

Penny

Penny

01.03. – 07.03.2023

Penny

Penny

22.02. – 28.02.2023

Penny are periodic campanii foarte bine gândite prin care clienții pot câștiga premii sau pot beneficia de tot felul de reduceri. De data aceasta au în derulare patru astfel de proiecte care sunt mai mult de cat bine venite și care vor fi prezentate în cele ce urmează. Așadar, este vorba de:

Produsele Hanul Boieresc te trimit în vacanță

După cum sugerează și numele campaniei, Penny îți oferă unul dintre cele cinci pachete de vacanță la Castel Daniel Transilvania sau unul dintre cele 100 de vouchere de 100 LEI, iar tot ce trebuie să faci este să cumperi produse Hanul Boieresc. Nimic mai simplu. La fiecare 30 de lei cheltuiți pe această gama primești o șansă de câștig. Scanează cardul la casa de marcat și așteaptă să vezi unde îți petreci următorul weekend. Fie că ai posibilitatea de a-ți petrece timpul în inima Transilvaniei, fie ca ai 100 LEI în plus de cheltuit la Penny, oricum e un mare câștig.

Ascunde-ți pofta de gătit

Prin această campanie Penny îți dă șansa de a intra în posesia unor seturi de gătit profesionale, recomandate de chef Nicolai Tand, la cele mai mici prețuri. Aceste seturi sunt alcătuite din cuțite de cea mai înaltă calitate, din oțel inoxidabil cu mânere din lemn de salcâm. Sarcina ta este să strângi puncte bonus, iar acest lucru se întâmplă foarte ușor. Fiecare 20 LEI înregistrați pe un bon reprezintă un punct bonus, iar dacă folosești cardul Penny poți obține un număr mai mare de puncte, doar făcând cumpărături în mod normal. Imediat ce ai strâns punctele necesare, completezi un talon și gata, poți să îți cumperi setul preferat de gătit cu 50% reducere.

Ferma de pluș

Fă-le o bucurie celor mici și ajută-i să colecționeze toată ferma de animăluțe Penny. De la cățeluși, purceluși și mulți alți pufoși, toți sunt disponibili în magazine. Procesul este la fel de simplu ca și la campania anterioară: fiecare 20 LEI cheltuiți reprezintă un punct bonus, iar cumpărând produse selecționate poți câștiga un număr dublu de puncte. Fii pe fază, căci săptămânal se selecționează produse diferite. Dacă ai adunat numărul de puncte, completezi talonul și alegi jucăria care lipsește din colecția voastră. Partea cea mai bună este că prețul plușurilor de la fermă este cu 60% mai mic dacă te folosești de aceste puncte bonus.

Joacă și câștigă

Jocul de pe site-ul sau aplicația Penny este varianta mea preferată de a câștiga produse. Funcționează astfel: intri pe site sau aplicație și te înregistrezi cu numărul tău de telefon. Mai apoi va trebui să alegi cel mai apropiat magazin Penny - magazinul din care vei ridica premiul în caz de câștig. De aici tot ce trebuie să faci este să intri zilnic și să învârți roata cu premii. Șansele de câștig sunt destul de mari, așa că nu mai sta pe gânduri. Partea și mai bună este că dacă ai un card Penny, ai un număr dublu de rotiri în fiecare zi. Premiile sunt foarte diverse și se pot ridica oricând, cu ușurință, din magazinele Penny.


Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului PENNY? Nu vă faceți griji, puteți să găsiți oferte speciale și de la alte magazine. Trebuie doar să dați click și veți putea vedea toate pliantele și ofertele promoționale.

Articole recente

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Oamenii au apelat dintotdeauna la lucrurile pe care le găseau în jurul lor pentru a-şi putea rezolva problemele de sănătate - fie că a fost vorba de…

Rețete sănătoase pentru un mic dejun sățios

Rețete sănătoase pentru un mic dejun sățios

Micul dejun este cel care îți oferă combustibilul necesar pentru a-ți începe ziua într-un mod cât mai productiv, și din acest motiv el trebuie să fie…

Sfaturi nutriționale pentru o viață sănătoasă

Sfaturi nutriționale pentru o viață sănătoasă

Limitează consumul de sucuri. Majoritatea sucurilor, fie ele de fructe, acidulate sau de tip ceai conțin foarte mult zahăr care ne afectează…

Beneficiile ovăzului și rețete în care să îl integrezi

Beneficiile ovăzului și rețete în care să îl integrezi

Ovăzul este un aliment extrem de nutritiv cu un conținut mare de proteine, vitamine și minerale. Acesta este motivul principal pentru care ovăzul ne…