Pliante | Hipermarketuri și supermarketuri | PENNY

Penny

PENNY

22.05. – 28.05.2024

Vedeți pliantul
PENNY

15.05. – 21.05.2024

Vedeți pliantul
Penny

08.05. – 14.05.2024

Vedeți pliantul
Penny

01.05. – 07.05.2024

Vedeți pliantul
Penny

24.04. – 30.04.2024

Vedeți pliantul

Broșuri expirate PENNY. »

Penny catalog

Penny România este printre primele alegeri ale românilor în materie de supermarket, având un sortiment vast de produse Penny, din toate categoriile de care o familie are nevoie. Un catalog Penny nou vă poate veni oricând în ajutor, punând la dispoziția clienților cele mai actuale oferte și promoții Penny, și o experiență unică la cumpărături, sub sloganul care i-a consacrat "La Penny economisiți bani, nu calitate!". Astfel, răsfoind orice catalog Penny nou, reînnoit săptămânal cu cea mai nouă ofertă Penny, veți putea descoperi de la articole de bază alimentare, proaspete și congelate, și până la produse de îngrijire personală sau a locuinței, hrană și accesorii pentru animalele de companie și multe altele.

Pliant Penny

Un catalog Penny nou este disponibil atât în format tipărit - pliant Penny, în toate magazine Penny România, cât și online, iar clienții îl pot accesa oricând chiar de pe site-ul magazinului, Penny online, sau prin intermediul aplicației mobile. Oferta Penny este cu atât mai diversă cu fiecare revistă Penny actualizată, încât ori de câte ori veți face o vizită unuia dintre magazine Penny, nu veți putea pleca cu mâna goală. Iar ceea ce este și mai avantajos este faptul că multitudinea de promoții Penny vă dă posibilitatea de a face cumpărături pentru plăcerea fiecărui membru al familiei, fără a face o gaură în buget. Așadar, întocmiți lista de cumpărături, accesați Penny online și cel mai recent Penny catalog și faceți cumpărături în voie, fără grijile economiei.

Catalog Penny nou

Dacă fiecare catalog Penny nou reprezintă o sursă de inspirație pentru alcătuirea meniului zilnic și pentru îmbunătățirea stilului de viață, oferta Penny vă îndeamnă și mai mult să economisiți timp și bani la cumpărături. Perioadele promoționale ale magazinului Penny România durează pe toată durata anului, pentru ca dvs. și cei dragi să vă puteți bucura de cele mai avantajoase prețuri și reduceri. Oferta Penny este actualizată săptămânal cu produse proaspete și acele produse Penny care sunt preferatele clienților, pentru a transforma cumpărăturile în ceva relaxant și fără bătai de cap. Mai mult, la orice preț promoțional descoperit prin răsfoirea unui catalog Penny nou, puteți beneficia de reduceri considerabile atunci când folosiți un card Penny de fidelitate.

Revista Penny

Revista Penny este creația cea mai la îndemâna clientului creată de lanțul de magazine Penny România, care creează o fereastră către lumea cumpărăturilor inteligente și a opțiunilor alimentare de calitate la prețuri foarte accesibile. Un aspect notabil al unei reviste de actualitate reprezintă secțiunea de rețete creative și sănătoase. Cu idei inovatoare de preparare a ingredientelor disponibile în fiecare magazin fizic, revista Penny încurajează clienții să exploreze noi moduri de a-și pregăti mesele, îmbinând sănătatea cu gustul excepțional.

Iar dacă super oferta Penny cu produse din toate colțurile lumii nu a reușit să vă completeze lista de cumpărături, vă îndemnăm să cercetați și cataloagele promoționale aparținândaltor mari supermarket-uri, de pe portalul Kaufino. Pentru o gamă similară ca cea din oferta Penny, vă recomandăm să răsfoiți chiar aici pe site și reducerile magazinului Meto Cash&Carry.

Produsele din oferta Penny

Lanțul de magazine Penny România are o ofertă Penny extrem de bogată de produse speciale marcă proprie. Alege să explorezi un Penny catalog recent și vei întâlni arome, gusturi și senzații unice, atât locale, cât și internaționale la raft și în mediul Penny online. Orice revistă Penny include produsele de bază pe care le găsiți în orice supermarket și în plus, specialitățile marcă proprie - produse Penny Boni, produse Penny Hanul Boieresc sau chiar o măcelărie proprie, cu cărnuri, mezeluri și produse lactate proaspete, provenite de la producători locali. Așadar, indiferent dacă cei dragi preferă carnea de pui, porc, vită sau alte specialități, și chiar dacă urmați o dietă vegetariană sau țineți post, secțiunile dintr-un Penny catalog actual cu produse Penny marcă proprie vă vor satisface toate poftele. Având, în același timp prețuri accesibile, pentru orice buzunar, compania oferă clineților săi fideli, care dispun de un card Penny, extra reduceri și discount-uri la fiecare nouă achiziție. În plus, puteți colecta puncte bonus și câștiga premii în produse Penny sau bani, ori de câte ori folosiți un card Penny sau aplicația la cumpărăturile de zi cu zi.

Magazine Penny

Odată întocmită lista de cumpărături cu nevoile și doințele întregii case, puteți fie verifica un pliant Penny Market online, și să comandați articolele dorite direct din aplicația companiei, fie să faceți o vizită celui mai apropiat magazin de dvs și să cercetați actuala revistă Penny. Raportul calitate-preț va fi la fel de avantajos atând în mediul online, cât și în magazine Penny fizice, astfel puteți oricând să mergeți în una dintre locațiile Penny România pentru a vă convinge la fața locului de prospețimea tuturor produse Penny. Acestea sunt doar câteva din adresele celor peste 250 magazine Penny de pe teritoriul țării noastre:

  • Penny București: Strada V.V. Stanciu, 213, Sector 4, 40433 Bucuresti sau în restul județului Ilfov;
  • Penny Brașov: Strada Carpatilor, 14, 500269 Brasov;
  • Penny Iași: Strada Pantelimon Halipa, 12A, 700614 Iasi;
  • Penny Timișoara: Calea Circumvalatiunii, 35, 300290 Timișoara;
  • Penny Galați: Strada Prelungirea George Coșbuc, 46G, 800402, Galați;
  • Penny Constanța: Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 282, 900482, Constanța;
  • Penny Cluj-Napoca: Calea Florești, 56A, 400000, Cluj;

Program Penny

Programul de funcționare al majoritatea magazine Penny România este unul foarte accesibil, pentru a putea fi oricând la îndemâna clienților. Prin urmare, în cele mai multe locații magazinele sunt deschise de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07:00-21:00, iar duminica între orele 08:00 - 20:00. Cu toate acestea, vă recomandam să consultați program Penny pe site-ul Penny online, sau în orice  pliant Penny recent actualizat pentru magazinul din apropierea dvs., fiind posibil să existe mici discrepanțe în funcție de locație.

Penny contact

Dacă se va întămpla să întâmpinați probleme utilizând site-ul Penny online, doriți să aflați mai multe informații referitoare la stocul anumitor produse Penny sau valabilitatea unui Penny catalog recent postat, puteți consulta oricând sistemul de asistență pentru clienți pus la dispozișia dvs. Mai mult, pentru a fi mereu la curent cu cele mai actuale reduceri și promoții Penny din oferta Penny, puteți alege și opțiunea de abonare la newsletter-ul lunar care vă va trimite automat campanii promoționale și posibilități de a intra în tombole și concursuri cu premii la:

  • Penny contact telefonic: 0800 110 111,
  • Penny contact pe e-mail: contact@penny.ro,
  • Penny contact pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram sau Youtube.

Ramâneți în temă cu noutățile din fiecare revistă Penny nou apărută pentru a avea mereu frigiderul plin cu alimente cât mai diverse, fără a vă afla în poziția de a face o gaură în bugetul de economii. Cu oferta Penny România preferințele tuturor membrilor familiei dvs. pot fi satisfăcute într-un mod cât se poate de accesibil. O gamă de produse cu prețuri similare vă așteaptă și în cadrul catalogului promoțional Annabella, actualizat bilunar, pentru o experineță la cumpărături cât mai diversă.

La ce oră se deschide Penny?

Magazinele Penny se deschid, de obicei, la ora 07:00 dimineața. Însă, este important să verificați orele de funcționare ale magazinului Penny din zona dvs., deoarece pot exista diferențe în funcție de locație, de zilele săptămânii sau de sărbătorile legale. O modalitate foarte la îndemână pentru a face asta constă în urmărirea programului de lucru al magazinului Penny de lângă dvs. în fiecare revistă Penny nouă primiți prin poștă sau direct într-un catalog Penny virtual, în mediul Penny online.

Ce poți câștiga la Penny?

La Penny poți câștiga o varietate de produse alimentare și non-alimentare la prețuri foarte accesibile. Oferta Penny include alimente proaspete, produse de uz casnic, articole de îngrijire personală și multe altele. De asemenea, poți beneficia de reduceri, promoții și un card de fidelitate pentru a economisi bani la cumpărături. Este recomandat să verifici cataloagele și oferta Penny speciale disponibile în magazinul Penny din zona ta pentru a fi la curent cu ce poți câștiga la următoarea ta sesiunea de cumpărături în cadrul Penny România.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului PENNY? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

În zilele aglomerate de astăzi, când zilele de lucru trec adesea ca un zbor și timpul este un lux, nu este ușor să găsești timp pentru o alimentație…

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Durianul. Pentru unii este un simbol al paradisului tropical, pentru alții este un coșmar olfactiv. Este o comoară fructiferă cu origini în Asia de…

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

După lungi luni de iarnă, natura se pregătește să se trezească la viață, iar grădina dvs. nu face excepție. Sezonul primăvăratec aduce cu sine…