Pliante | Hipermarketuri și supermarketuri | Supeco

Supeco

Supeco

13.06. – 26.06.2024

Vedeți pliantul
Supeco

30.05. – 12.06.2024

Vedeți pliantul

Broșuri expirate Supeco. »

Supeco catalog

Supermarket Supeco vă propune o gamă largă de produse Supeco, din categorii absolut indispensabile unei familii, dintre care amintim articole alimentare de bază, proapste, preisabile și congelate, fructe și legume, produse pentru îngrijire casei și îngrijire personală, articole pentru mașină și produse și accesorii dedicate animalelor de companie. Toate aceste, dar și multe alte oferte Supeco, le regăsiți în cel mai recent catalog Supeco, disponibil chiar aici pe site. Supeco catalog vă aduce în atenție produse Supeco la prețuri accesibile, iar sortimentul este unul larg, având parte de produse de bază, dar și produse speciale, din categorii inedite. Profitând de oferta Supeco, puteți economisi atât timp, cât și bani la cumpărături, având șansa de a vă organiza toate cumpărăturile în avans, în funcție de reducerile și promoțiile din orice pliant Supeco. Pentru a consulta orice Supeco catalog, nu ezitați să vizitați fie site-ul supeco.ro, fie MrOferto sau Kaufino pentru a fi la curent cu cele mai actuale promoții. În același timp, produse asemănătoare cu cele din pliant Supeco puteți găsi și catalog Selgros, spre exemplu, sau în alte cataloage promoționale actuale.

Catalog Supeco actual

Orice catalog Supeco actual este plin de oferte inedite, pe care le puteți găsi pe rafturile magazinelor fizice supermarket Supeco România. Așadar, accesând un catalog Supeco actual, sunteți mai aproape de promoții Supeco de bază ale magazinului, având șansa de a economisi semnificativ atât la cumpărăturile săptămânale, cât și cele lunare sau ocazionale. Catalog Supeco actual include atât articole alimentare, cât și nealimentare, iar, de regulă, acesta este disponibil timp de două săptămâni, timp în care aveți șansa de a profita de ofertele promoționale. Accesați oricând în mediul virtual un catalog Supeco actual, chiar și pe portalul nostru, pentru a vă întocmi lista cu materialele de cumpărături înainte de a merge la un supermarket Supeco. În aceeași ordine de idei, puteți profita de ofertele CBA din orice catalog actual pentru a completa gamele de produse dintr-un pliant Supeco actual. 

Supeco catalog nou

Supeco catalog nou vine în ajutorul dvs. cu oferte viitoare, disponibile, de regulă, de două ori pe lună, în momentul în care Supeco catalog nou devine disponibil. La fel ca în catalog Supeco actual, în Supeco catalog nou, găsiți oferta Supeco mereu actualizată, în funcție de sezon și de produsele speciale care urmează să marcheze oferta Supeco. În același timp, Supeco catalog nou va include mereu ofertele și promoții Supeco cu preț special, pe care nu trebuie să ezitați să le consultați în orice pliant Supeco, unde găsiți produse Supeco alimentare, nealimentare, de casă și grădină, îngrijire personală sau curățenie. Supeco catalog nou, precum și alte cataloage promoționale de la magazine alimentare îndrăgite de români vă stau la dispoziție 24/24 pe site-ul nostru, dar și direct pe paginile retailerilor pentru ca dvs. să puteți face cumpărături cât mai simplu și avantajos. 

Despre Supeco România

De mai bine de 10 ani pe piața locală, Supeco România este un subgrup al magazinului Carrefour. Cu timpul, supermarket Supeco România a devenit unul dintre magazinele preferate de mulți români tocmai datorită prețurilor accesibil de mici,  la aceleași produse Supeco de calitate. Printre acestea, în orice pliant Supeco, puteți găsi produse alimentare, precum cele ale mărcilor Hochland, Jacobs, Sora Soarelui, Milka, Pepsi sau Bucegi, printre altele, dar și produse nealimentare, precum cele de la Savex sau Chanteclair. În același timp, există și produse Supeco din game proprii, iar calitatea acestora este la fel de bună la un preț și mai accesibil. Astfel, nu ezitați să consultați oferta Supeco completă în orice catalog Supeco actual sau direct prin intermediul Supeco online.

Supeco online

Supeco online vine în întâmpinarea dvs. cu posibilitatea de a consulta oferta Supeco fie din catalog Supeco actual, fie din Supeco catalog nou, având, așadar, șansa de a anticipa reducerile și promoții Suepco pe care urmează să le aveți. Cu ajutorul Supeco online, sunteți mai aproape și de acele produse nealimentare, de îngrijire personală sau cosmetică din anumite sezoane, pe care le puteți găsi la un preț special. Cu alte cuvinte, Supeco online vă ușurează munca în organizarea cumpărăturilor care urmează cu ajutorul revista Supeco sau un Supeco catalog online.

În același timp, cu ajutorul Supeco online, puteți verifica toate locațiile Supeco și să găsiți programul care vă interesează. Cu scopul de a fi cât mai flexibil, orice Supeco program este adaptat nevoilor clienților. Așadar, majoritatea magazinelor dispun de un Supeco program de Luni până Duminică, cu intervale orare diferite. Spre exemplu, în majoritatea locațiilor, Supeco program este de Luni până Vineri, între orele 07:30 - 21:00, iar Duminica între orele 08:00 - 20:00. Dacă doriți să vizualizați fiecare Supeco program în parte în funcție de locație, puteți face acest lucru pe site-ul supeco.ro sau chiar pe spatele unui catalog Supeco actual.

Magazine Supeco

Fiind un magazin tot mai îndrăgit pe piață, supermarket Supeco România s-a extins în mai multe orașe din țară, printre care și marile orașe, capitala, dar și orașe mai mici. Așadar, pentru a vă fi citate mai ușor să ajungeți la ele, vă prezentăm o listă cu doar câteva adrese dintre cele mai mari, dintre care:

 • Magazine Supeco București - Strada Postăvarul, nr. 24 - 52, sector 3;

 • Magazine Supeco Cluj-Napoca - Calea Florești, nr. 56;

 • Magazine Supeco Iași - Calea Chișinăului, nr. 29 (complex Egros);

 • Magazine Supeco Constanța - Șoseaua Mangaliei, nr. 74; 

 • Magazine Supeco Sibiu - Aleea Sevis, nr. A2 (complex Pepco);

  Pentru mai multe locații și magazine Supeco România, puteți consulta site-ul supeco.ro, în secțiunea de Magazine și să alegeți orașul dorit. În plus, dacă alegeți să vă abonați la newsletter-ul lunar al companiei, direct pe supermarket Supeco online, veți fi primul care veți afla despre cele mai noi deschide magazine Supeco, precum și despre cele mai actuale promoții Supeco, pe care le veți primi în exclusivitate, sub formă de Supeco catalog pdf, în cutia poștală virtuală de pe mail.

Supeco contact

Pentru a putea intra în legătură cu operatorii Supeco România, în legătură cu orice informații aveți nevoie, puteți alege diverse metode de Supeco contact, iar printre acestea se numără și următoarele:

 • Supeco contact la adresa sediului central: Strada Barbu Văcărescu, nr. 154 - 158, sector 2, București;

 • Supeco contact la adresa de e-mail: office_customer@supeco.ro;

 • Supeco contact la numărul de telefon: 0800-6721-21 (de Luni până Vineri, între orele 08:00 - 21:00, iar Sâmbăta, Duminica și în sărbătorile legale, între orele 09:00 - 18:00);

 • Supeco contact prin formular de contact pe site-ul: supeco.ro;

 • Supeco contact pe rețelele de socializare: Facebook și YouTube.

Așadar, pentru orice nelămuriri legate de oferta Supeco, revista Supeco, Supeco program sau orice magazin Supeco, nu ezitați să alegeți metoda preferată de contact și să contactați operatorii Supeco România, care vă stau la dispoziție zi de zi.

Ce este Supeco?

Supermarketul Supeco este un lanț de magazine alimentare, realizat sub egida hypermarket-ului francez Carrefour, care oferă produse de cea mai înaltă calitate, la prețuri dintre cele mai competitive de pe piață. În cadrul acestuia, puteți găsi o gamă diversificată de alimente, băuturi și produse de uz casnic, satisfăcând astfel nevoile cumpărătorilor obișnuiți, și astfel a fiecărui membru al unei familii. Majoritatea familiilor de la noi din țară au ales supermarket Supeco pentru achizițiile lor de bază și se declară 100% mulțumiți datorită raportului calitate-preț de nemaiîntâlnit în alte supermarket-uri din țară. Treceți pragul unuia dintre magazine Supeco din apropierea casei dvs. și conveingeți-vă de unul singur de acest lucru. 

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Supeco? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

În zilele noastre, când mulți dintre noi lucrăm de acasă, este important să avem un loc unde ne simțim confortabil și unde putem fi productivi.…

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

În zilele aglomerate de astăzi, când zilele de lucru trec adesea ca un zbor și timpul este un lux, nu este ușor să găsești timp pentru o alimentație…

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Durianul. Pentru unii este un simbol al paradisului tropical, pentru alții este un coșmar olfactiv. Este o comoară fructiferă cu origini în Asia de…