Pliante | Hipermarketuri și supermarketuri | Diana

Diana - pliante promoționale, articole la reducere

DIANA

09.06. – 08.07.2024

Vedeți pliantul
DIANA

09.05. – 08.06.2024

Vedeți pliantul
DIANA

09.04. – 08.05.2024

Vedeți pliantul
DIANA

09.03. – 08.04.2024

Vedeți pliantul
DIANA

09.02. – 29.02.2024

Vedeți pliantul

Broșuri expirate Diana. »

Catalog Diana

Orice catalog Diana vă surprinde cu promoții și oferte Diana autentice, care să vină în ajutorul dvs. și să economisiți timp și bani la cumpărături. Catalog Diana este mereu plin de reduceri la cele mai variate produse, de la cele alimentare de bază (carne, mici Diana, lactate, ouă), până la produse speciale, care sunt marcă proprie sau anumite mărci exclusive. Așadar, în catalog Diana, puteți găsi produse care să se potrivească întregii familii și de care ar trebui să profitați pentru a vă bucura de reduceri și promoții Diana semnificative regulate. Printre aceste oferte magazin Diana, puteți găsi și produse nealimentare, care să vă ajute la curățenie, la îngrijirea personală sau chiar cu animalele de companie cu ajutorul Diana shopping. În același timp, nu ezitați să consultați un catalog LaDoiPași mereu actualizat pentru a găsi produse și oferte similare.

Catalog Diana actual

În gama de oferte magazin Diana, găsiți mereu produse actuale, astfel că un catalog Diana actual vă poate oferi mereu informații utile despre categoriile de produse de pe piață. În acest fel, sunteți mereu la curent cu sortimentele de produse noi și le puteți adăuga pe lista dvs. de cumpărături. Mai mult, orice catalog Diana actual vă poate aduce promoții Diana și oferte Diana la produsele de bază, precum carne (carne de pui, de porc, de pește sau faimoșii mici Diana), lactate, ouă, patiserie, cât și la anumite produse speciale, precum cele de curățenie sau cele de îngrijire personală, toate fiind disponibile, aproximativ, o lună în orice catalog Diana actual. Așadar, catalog Diana actual nu trebuie să lipsească din lista dvs. de interes dacă aveți magazine Diana în orașul dvs. Totodată, oferta Remarkt este mereu disponibilă cu produse actuale care să vă ajute la pregătirea meselor din timpul săptămânii, dar și cu menținerea curățeniei în locuință.

Catalog Diana următor

Pentru a fi mereu la curent cu orice promoții Diana și reduceri, catalog Diana următor apare cu scopul de vă oferi timp de familiarizare cu noua gamă de oferte Diana. În acest fel, veți putea descoperi categoriile de produse care vor fi disponibile, aproximativ, o lună în catalog Diana următor. Așadar, urmărind ofertele și promoțiile din catalog Diana următor, aveți șansa de a vă pregăti listele de cumpărături din timp, în funcție de reducerile care urmează în orice catalog Diana. Printre cele mai recurente promoții se află cele la produsele de bază, precum cele din carne, lactate sau anumite dulciuri, cât și cele de îngrijire personală sau de curățenie, cât și cele destinate animăluțelor de companie.

Supermarket și produse Diana

Având o gamă largă de produse Diana în revista Diana, orice supermarket Diana vă pune la dispoziție atât produsele de bază, de zi cu zi, cât și anumite produse speciale, precum cele de îngrijire sau anumite mărci exclusive. Așadar, existând pe piața românească încă din 1991, supermarket Diana a ajutat, de-a lungul anilor, o mulțime de români să își păstreze un buget rezonabil datorită promoțiilor și reducerilor constante din oferte magazin Diana. Printre gamele de produse Diana mult îndrăgite de clienți se află și cele de mici Diana și alte produse din carne sub marcă proprie, dar și branduri precum Agricola, pește de la Pescăria Magic, produse lactate de la Hochland, Olympus, Monor, Rarăul, Dorolact, produse vegetale de la Megle sau Gran Cucina, produse Diana de la Sanovita, conserve de la Rio Mare și Home Garden sau produse congelate de la Edenia, printre altele. Mai mult, în gama de produse Diana, puteți găsi și aceste articole de îngrijire personală sub brandurile Colgate, Syoss, Fa, Pantene, Zewa și altele, dar și produse pentru animalele de companie, precum Whiskas, Gourmet sau Pedigree. Nu mai puțin importante sub gamele de produse Diana de curățenie și îngrijire locuință, iar printre brandurile prezente se află Evrika, Lenor, Dero, Ace, Persil sau Rivex. Așadar, nu ezitați să vizitați orice supermarket Diana pentru a găsi produsele potrivite întregii familii.

Magazin Diana program

Pentru a fi alături de dvs. pe parcursul întregii săptămâni, puteți vizita lanțul de magazine Diana shopping, după un program standard. Așadar, în funcție de ziua din săptămâni, nu ezitați să vizitați magazinele favorite pentru a profita de oferte magazin Diana mereu actualizate.

 • Magazin Diana program de Luni până Vineri - între orele 07:00 - 21:00;

 • Magazin Diana program Sâmbăta - între orele 07:00 - 20:00;

 • Magazin Diana program Duminica - între orele 07:00 - 18:00.

Așadar, acest magazin Diana program este unul standard și puteți vizita orice magazin după modelul acesta.

Magazine Diana

Având 66 de magazine Diana în România, lista cuprinde câteva dintre marile orașe din țară. Așadar, nu ezitați să vizitați aceste magazine Diana shopping oricând doriți să profitați de ofertele actualizate din revista Diana.

 • Magazine Diana Vâlcea
  • Râmnicu Vâlcea - Bulevardul Tineretului, nr. 6, Complex Hermes;

  • Drăgășani - Strada Carol I, nr. 24;

  • Horezu - Strada Anton Pann, nr. 4;

  • Bălcești - Strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 8;

 • Magazine Diana Gorj
  • Târgu Jiu - Strada Siretului, nr. 30B;

 • Magazine Diana Argeș
  • Pitești - Strada Lotrului, nr. 1, parter;

 • Magazine Diana Olt
  • Slatina - Aleea Cireșului, bloc C8;

 • Magazine Diana Dolj
  • Craiova - Strada Nicolae Romanescu, nr. 130;

 • Magazine Diana Dâmbovița
  • Găești - Strada Viitorului, nr. 14.

Astfel, lista de magazine Diana completă poate fi consultată pe site-ul diana.ro, în secțiunea de magazine. Magazinele se află în județele din zona de sud a țării, astfel, dacă aveți un supermarket Diana în oraș, nu ezitați să consultați gama de oferte Diana mereu actualizate în revista Diana.

Diana contact

Pentru a intra în legătură cu operatorii Diana în legătură cu revista Diana, promoții Diana, produse Diana sau chiar magazin Diana program, nu ezitați alegeți una dintre metodele de Diana contact care vi se potrivesc, care sunt dintre cele mai diverse.

 • Diana contact la adresa de corespondență Strada Calea Lui Traian, nr. 227, Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea;

 • Diana contact la adresa de email office@magazinediana.ro;

 • Diana contact la numerele de telefon (+40) 250 748 880 sau (+40) 250 881;

 • Diana contact pe site-ul diana.ro, prin formular de contact;

 • Diana contact pe rețelele de socializare Facebook și Instagram.

Așadar, în funcție de informațiile pe care doriți să le aflați de la operatorii Diana România, nu ezitați să alegeți metoda de contact preferată și să vă adresați operatorilor cu nelămuririle și curiozitățile dvs.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Diana? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

În zilele noastre, când mulți dintre noi lucrăm de acasă, este important să avem un loc unde ne simțim confortabil și unde putem fi productivi.…

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

În zilele aglomerate de astăzi, când zilele de lucru trec adesea ca un zbor și timpul este un lux, nu este ușor să găsești timp pentru o alimentație…

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Durianul. Pentru unii este un simbol al paradisului tropical, pentru alții este un coșmar olfactiv. Este o comoară fructiferă cu origini în Asia de…