Pepco

Pepco

Pepco

18.05. – 31.05.2023

Pepco - Marea deschidere

Pepco - Marea deschidere

25.05. – 31.05.2023

Pepco

Pepco

04.05. – 17.05.2023

Pepco

Pepco

20.04. – 03.05.2023

Pepco

Pepco

13.04. – 19.04.2023

Catalog Pepco

Săptămânal un catalog Pepco nou apare la dispoziția tuturor clienților, atât în format electronic, pe site-ul Pepco România, cât și în format fizic, broșura Pepco, în oricare dintre Pepco magazine. Un catalog Pepco actual conține categorii diverse de Pepco produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru adulți, dar și Pepco haine copii sau Pepco haine bebeluși, până la produse dedicate amenajării locuinței, articole de îngrijire a casei, ustensile sau accesorii pentru bucătărie. Oferta Pepco este, așadar, foarte variată, un catalog Pepco nou conținând cam tot ceea ce o familie are nevoie în casă.

De asemenea, răsfoind o broșura Pepco cu oferte și promoții Pepco semnificative, veți descoperi că raportul calitate-preț al tuturor segmentelor de Pepco produse este unul excelent, acestea fiind accesibile tuturor buzunarelor. Mai mult, oferta Pepco România se schimbă în funcție de sezon, pentru a putea dărui clienților cele mai potrivite Pepco produse, realizate după nevoile și așteptările lor. Prin urmare, alegeți să răsfoiți un catalog Pepco actual, fie aici pe site, fie pe portalul Kaufino, în amalagamul de cataloage promoționale pentru a beneficia de prețuri avantajoase și o gamă largă de articole necesare fiecărui membru al familiei.

Catalog Pepco actual

O selecție aparte de Pepco produse se regăsește în fiecare catalog Pepco nou. Cu fiecare vizită într-unul dintre magazine Pepco România, veți întâlni din ce în ce mai multe opțiuni pentru produsele dvs. preferate, la aceeași calitate de neegalat și prețuri ieftine. Broșura Pepco oferă, deci, variante pentru toate buzunarele, reușind să includă articole inedite, în conformitate cu standardele de excelență ale magazinelor de același fel. Alegeți, așadar, să fiți în pas cu moda atât din punct de vedere vestimentar, cu articolele pentru toată familia, inclusiv Pepco haine bebeluși sau Pepco haine copii, cât și în ceea ce privește aspectul spațiului de acasă. Descoperiți oferta Pepco actuală și rămâneți la curent cu noutățile săptămânale din care catalog Pepco nou.

Iar dacă sortimentul de promoții Pepco nu v-a convins, puteți vizita oricând magazinele similare, cum este oferta magazinului Kik, pentru o paletă și mai largă de reduceri și promoții în ceea ce privește nevoile membrilor familiiei. 

Pepco produse

Cu cât mai des se actualizează o broșura Pepco, cu atât se schimbă și colecțiile pe care compania le oferă publicului. Astfel, de fiecare dată când veți păși în unul dintre magazine Pepco, veți întâlni un al sortiment de Pepco produse, aliniate tendințelor și lucrurilor la modă ale momentului. Iar alături de acestea, vor fi și câteva segmente dedicate sărbătorilor sau evenimentelor de sezon, cum sunt colecțiile de Crăciun, Anul nou, Paște sau chiar Valentine's Day. Bucurați-vă, așadar, de gama largă de Pepco produse, alegând dintre:

 • Articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru damă și bărbați
 • Articole destinate copiilor sau nou-născuților, printre care găsiți jucării, produse de îngrijire, rechizitte școlare, Pepco haine copii și Pepco haine bebeșuși
 • Produse pentru casă și grădină
 • Accesorii, jucării și alte articole pentru animalele de companie.

Pepco magazine

Cu o vechime pe piața românească, Pepco România dispune de peste 400 de Pepco magazine, distribuite în toate colțurile țării. Astfel, ori de câte ori aveți nevoie de produse pentru decorarea sau îngrijirea locuinței, rechizite și articole de îmbrăcăminte pentru copii sau adulți sau produse pentru animalele de companie, întocmiți lista cu cele dorite urmărind oferta Pepco și faceți o vizită unuia dintre magazinele din apropierea dvs. Produsele regăsite într-un catalog Pepco actual le veți putea întâlni și pe rafturile bine organizate ale oricărui magazin.

 • Pepco București: Str. Vasile Lascar, nr. 216-218

 • Pepco Cluj-Napoca: Calea Mănăștur, nr. 2-6, Platinia Shopping Center

 • Pepco Iași: Șos. Păcurari, nr. 121, Era Shopping Park

 • Pepco Timișoara: Str. Carol Telbisz, nr. 3, Bega Shopping Center

 • Pepco Constanța: B-dul Alexandru Lapusneanu, nr. 116 C, City Park Mall

 • Pepco Brașov: Bdul. Eroilor, nr. 3A, Centrul comercial Coresi

Compania este alături de clineții lor, oferindu-le nu doar prețuri avantajoase, dar și un program Pepco de funcționare foarte flexibil. În general, Pepco magazine sunt deschise de luni până duminică, în intervalul 10:00-21:00 sau 22:00, respectând programul de funcționare al centrelor comerciale din care fac parte. Însă, în funcție de locație, aceste program Pepco poate să difere, de aceea recomandarea noastră este să verificați în prealabil orarul de lucru al sediului pe care doriți să îl vizitați.

Pepco contact

Fiecare dintre Pepco magazine vă pune la dispoziție posibilitatea de a face returul produselor achiziționate de la ei sau de pe site, în termen de 30 de zile. Astfel, în cazul în care doriți să aflați mai multe informații despre returul anumitor Pepco produse, aveți curiozități sau vreți detalii referitoarte la stocul anumitor articole dintr-o broșura Pepco, operatorii specializați ai companiei vă pot da mai multe detalii, la urmatoarele date de contact:

 • Pepco contact online: completând formularul pentru cleinți de pe Pepco România,

 • Pepco contact telefonic: 031 630 61 77;

 • Pepco contact pe e-mail: info@pepco.ro;

 • Pepco contact pe rețelele de socializare: Facebook și Instagram.

În plus, rețineți că aveți posibilitatea de a vă abona la newsletter-ul lunar pentru a primi în exclusivitatea cele mai proaspete promoții Pepco și pentru a beneficia de extra reduceri și discount-uri, chiar pe site-ul pepco.ro.

Articole recente

Cele mai recente tendințe de pe scena modei europene

Cele mai recente tendințe de pe scena modei europene

Europa a fost mult timp considerată o metropolă a modei care dictează tendințele și inspiră întreaga lume. Scena modei europene este plină de…

Cum a fost creat popularul Lidl

Cum a fost creat popularul Lidl

Lidl este în prezent unul dintre cele mai cunoscute mărci de lanțuri de retail. În ultimele decenii, a câștigat popularitate și recunoaștere în…

Activități distractive de primăvară

Activități distractive de primăvară

Primăvara este un moment minunat pentru activități în aer liber de familie. După iarnă, putem în sfârșit să așteptăm cu nerăbdare soarele, verdeața…

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Remedii naturiste - Cum facem faţă alergiilor, indigestiei şi răcelii?

Oamenii au apelat dintotdeauna la lucrurile pe care le găseau în jurul lor pentru a-şi putea rezolva problemele de sănătate - fie că a fost vorba de…