Pliante | Modă, încălțăminte și sport | Pepco

Pepco

Pepco

25.04. – 08.05.2024

Vedeți pliantul

Broșuri expirate Pepco. »

Pepco catalog

Săptămânal un catalog Pepco nou apare la dispoziția tuturor clienților, atât în format electronic, pe site-ul Pepco România, cât și în format fizic - broșura Pepco, în oricare dintre Pepco magazine. Un Pepco catalog actual conține categorii diverse de Pepco produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru adulți, dar și Pepco haine copii sau Pepco haine bebeluși, până la produse dedicate amenajării locuinței, articole de îngrijire a casei, ustensile sau accesorii pentru bucătărie. Oferta Pepco este, așadar, foarte variată, un catalog Pepco nou conținând cam tot ceea ce o familie are nevoie în casă.

De asemenea, răsfoind fiecare Pepco catalog actualizat cu oferte și promoții Pepco semnificative, veți descoperi că raportul calitate-preț al tuturor segmentelor de Pepco produse este unul excelent, acestea fiind accesibile tuturor buzunarelor. Mai mult, oferta Pepco România se schimbă în funcție de sezon, pentru a putea dărui clienților cele mai potrivite articole marca Pepco, realizate după nevoile și așteptările lor. Prin urmare, alegeți să răsfoiți cel mai recent Pepco catalog, fie aici pe site, fie pe portalul Kaufino, în amalagamul lor de cataloage promoționale pentru a beneficia de prețuri avantajoase și o gamă largă de articole necesare fiecărui membru al familiei.

Catalog Pepco nou

O selecție aparte de Pepco produse se regăsește în fiecare catalog Pepco nou. Cu fiecare vizită într-unul dintre magazine Pepco România, veți întâlni din ce în ce mai multe opțiuni în ceea ce privește articolele dvs. preferate, la aceeași calitate de neegalat și prețuri ieftine. Broșura Pepco oferă, deci, variante pentru toate buzunarele, reușind să includă articole inedite, în conformitate cu standardele de excelență ale magazinelor de același fel. Alegeți, așadar, să fiți în pas cu moda atât din punct de vedere vestimentar, cu articolele pentru toată familia, inclusiv Pepco haine bebeluși sau Pepco haine copii, cât și în ceea ce privește aspectul spațiului de acasă. Descoperiți oferta Pepco disponibilă săptămâna aceasta și rămâneți la curent cu noutățile care apar săptămânal, în fiecare catalog Pepco nou. Rearanjați-vă spațiul de acasă și optați pentru articole noi în șifonierul familiei dvs. cu palmaresul de oferte regăsite săptămânal printre rafturile deopotrivă fizice și virtuale ale magazinelor Pepco România.

Iar dacă sortimentul de promoții Pepco nu v-a convins, puteți vizita oricând magazinele similare, disponibile virtual pe site-ul nostru, cum este oferta magazinului Kik, pentru o paletă și mai largă de reduceri și promoții în ceea ce privește nevoile membrilor familiiei. 

Pepco catalog online

În era digitală în care trăim, accesul la informații și produse este mai necesar decât am crede, iar pentru a ne ușura și mai tare viața, anumite magazine au venit spre întâmpinare noastră cu o aglomerare a ofertelor și promoțiilor actuale de la raft, sub forma unui catalog online. Același lucru se întâmplă și într-un Pepco catalog online - o revistă Pepco electronică care vă aduce mai aproape de stocul și ofertele promoționale ale momentului, din toate magazinele Pepco din țară. Un Pepco catalog online se poate accesa cu ușruință direct din site-ul web al companiei, pepco.ro și are o valabilitate de aproximativ două săptămâni. În acest mod, dvs. veți putea naviga oferta actuală Pepco direct din confortul casei, să vă alegeți fie produsele dorite, fie cele preferate din articolele de sezon și să vă prezentați într-o locație Pepco apropiată de dvs. pentru a vă face achiziția. Cumpărăturile pentru familie și pentru casă nu au fost niciodate mai simple decând cu accesul facil la Pepco catalog online, disponibil 24/7 în mediul virtual.

Oferta Pepco

Cu cât mai des se actualizează un Pepco catalog, cu atât se schimbă și colecțiile pe care compania le oferă publicului. Astfel, de fiecare dată când veți păși în unul dintre magazine Pepco, veți întâlni un al sortiment de Pepco produse, aliniate tendințelor și lucrurilor la modă ale momentului. Iar alături de acestea, vor fi și câteva segmente dedicate sărbătorilor sau evenimentelor de sezon, cum sunt colecțiile de Crăciun, Anul nou, Paște sau chiar Valentine's Day. Bucurați-vă, așadar, de gama largă de Pepco produse, alegând dintre noutățile din cel mai actual Pepco catalog online:

 • Articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru damă și bărbați;
 • Articole destinate copiilor sau nou-născuților, printre care găsiți jucării, produse de îngrijire, rechizite școlare, Pepco haine copii și Pepco haine bebeșuși;
 • Produse pentru casă și grădină;
 • Accesorii, jucării și alte articole pentru animalele de companie;
 • Ustensile, seturi și accesorii pentru bucătărie și spațiul de luat masa;
 • Articole de sezon, dedicate diferitelor săbători, evenimente sau celebrări de-a lungul unui an calendaristic.

Pepco revista

Dacă sunteți fanul variantei tipărite a unui Pepco catalog online, aflați că această formă de infromare despre stocul actual al produselor Pepco este disponibilă la intrarea în absolut toate magazine Pepco din țară - sub forma unei Pepco revista. La fel ca și un catalog Pepco virtual, Pepco revista a fost creată pentru a vă susține în procesul de achiziționare a acelor articole pe care le căutați când treceți pragul unui magazin Pepco. Pepco revsita cuprinde produsele și promoțiile momentului și poate fi chiar comandată în cutiile dvs. poștale, pentru a nu vă mai bate capul cu un drum în magazine. Pepco revista are aceeași valabilitate de două săptămâni ca și un catalog de pe MrOferto, iar actualizarea acesteia aduce cu sine noi articole de sezon, pentru casa, familiei și prieteni patrupezi, toate la prețuri cât se poate de mici posibile.

Pepco magazine

Cu o vechime pe piața românească, Pepco România dispune de peste 400 de Pepco magazine, distribuite în toate colțurile țării. Astfel, ori de câte ori aveți nevoie de produse pentru decorarea sau îngrijirea locuinței, rechizite și articole de îmbrăcăminte pentru copii sau adulți sau produse pentru animalele de companie, întocmiți lista cu cele dorite urmărind oferta Pepco și faceți o vizită unuia dintre magazinele din apropierea dvs. Produsele regăsite într-un catalog Pepco nou le veți putea întâlni și pe rafturile bine organizate ale oricărui magazin.

 • Pepco București: Str. Vasile Lascar, nr. 216-218

 • Pepco Cluj-Napoca: Calea Mănăștur, nr. 2-6, Platinia Shopping Center

 • Pepco Iași: Șos. Păcurari, nr. 121, Era Shopping Park

 • Pepco Timișoara: Str. Carol Telbisz, nr. 3, Bega Shopping Center

 • Pepco Constanța: B-dul Alexandru Lapusneanu, nr. 116 C, City Park Mall

 • Pepco Brașov: Bdul. Eroilor, nr. 3A, Centrul comercial Coresi 

Program Pepco

Compania este alături de clineții lor, oferindu-le nu doar prețuri avantajoase, dar și un program Pepco de funcționare foarte flexibil. În general, Pepco magazine sunt deschise de luni până duminică, în intervalul 10:00-21:00 sau 22:00, respectând programul de funcționare al centrelor comerciale din care fac parte. Însă, în funcție de locație, aceste program Pepco poate să difere, de aceea recomandarea noastră este să verificați în prealabil orarul de lucru al sediului pe care doriți să îl vizitați. Un program Pepco actualizat care să cuprindă toate orarele magazinelor Pepco din țară regăsiți pe site-ul virtual al companiei, chair într-un Pepco catalog online.

Pepco contact

Fiecare dintre Pepco magazine vă pune la dispoziție posibilitatea de a face returul produselor achiziționate de la ei sau de pe site, în termen de 30 de zile. Astfel, în cazul în care doriți să aflați mai multe informații despre returul anumitor Pepco produse, aveți curiozități sau vreți detalii referitoarte la stocul anumitor articole dintr-o Pepco revistă, operatorii specializați ai companiei vă pot da mai multe detalii, la urmatoarele date de contact:

 • Pepco contact online: completând formularul pentru cleinți de pe Pepco România,

 • Pepco contact telefonic: 031 630 61 77;

 • Pepco contact pe e-mail: info@pepco.ro;

 • Pepco contact pe rețelele de socializare: Facebook și Instagram.

În plus, rețineți că aveți posibilitatea de a vă abona la newsletter-ul lunar pentru a primi în exclusivitatea cele mai proaspete promoții Pepco, sub forma unui Pepco catalog online și pentru a beneficia de extra reduceri și discount-uri, chiar pe site-ul pepco.ro.

Până la ce oră este deschis la Pepco?

Magazinele Pepco sunt deschise de luni până duminică până la orele 21:00 ale serii, câteva dintre ele chiar până la ora 22:00. Acest orar de funcționare este disponibil pe tot parcursul anului, în marea majoritate a magazine Pepco România, însă poate suferi mici modificări în perioadele sărbătorilor sau liberelor legale. De aceea, vă îndemnăm să accesați un program Pepco al magazinului pe care urmează să îl vizitați chiar în Pepco revista din mediul virtual - Pepco catalog online.

La ce oră se deschide Pepco?

Pentru că magazinele Pepco funcționează aproape în totalitate în interiorul unor centre comerciale, ora de deschidere a sediilor va fi întotdeauna ora de deschidere a mall-ului - aceasta fiind, de cele mai multe ori ora 10 a dimineții. Cu toate acestea, veți regăsi și câteva locații Pepco România stradale, pe care le puteți descoperi direct în harta virtuală a magazinelor, pe pepco.ro, care pot funcționa cu un program Pepco care deschide începând cu ora 09:00.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Pepco? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

În zilele aglomerate de astăzi, când zilele de lucru trec adesea ca un zbor și timpul este un lux, nu este ușor să găsești timp pentru o alimentație…

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Durianul. Pentru unii este un simbol al paradisului tropical, pentru alții este un coșmar olfactiv. Este o comoară fructiferă cu origini în Asia de…

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

După lungi luni de iarnă, natura se pregătește să se trezească la viață, iar grădina dvs. nu face excepție. Sezonul primăvăratec aduce cu sine…