Pliante | Hipermarketuri și supermarketuri | Selgros

Centrul Gastronomic Braşov - Selgros, aliatul gastronomiei

Selgros - Food

17.05. – 30.05.2024

Vedeți pliantul

Broșuri expirate Selgros. »

Catalog Selgros

Selgros România reprezintă un punct de top în rândul comercianților de tip cash&carry de la noi din țară, oferind zilnic o gamă variată de Selgros produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la cel mai corect preț. Sunt cu adevărat puține lucruri pe care nu le poți găsi într-un catalog Selgros recent, fiecare dintre magazine Selgros România fiind un mic centru comercial, de unde nevoile fiecărui membru al familiei pot fi satisfăcute. Astfel, la o primă privire aruncată fie într-un catalog Selgros online, fie într-o revista Selgros sau pliant Selgros distribuit fizic clienților, veți putea descoperi de la Selgros produse alimentare de bază, pentru toate gusturile și preferințele, până la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toată familia, accesorii, hrană și jucării pentru animalele de companie, dar și electronice, electrocasnice sau articole destinate îngrijirii și decorării locuinței. Un catalog Selgros cuprinde într-un singur loc totul, pentru a nu fi nevoiți să faceți prea multe drumuri în alte magazine. Navigați chiar acum ultimul catalog Selgros online, umpleți-vă coșul de cumpărături cu toate bunătățurile și bucurați-vă de achiziții la cele mai avantajaose prețuri Selgros.

Revista Selgros

Selgros Cash and Carry este magazinul familiei tale, iar oferta Selgros conține toate produsele de care ați putea avea nevoie, în cel mai atent detaliu și la niște prețuri foarte accesibile. Revista Selgros reprezintă varianta printată a unui Selgros catalog disponibil virtual, și este distribuită în toate magazine Selgros, având și opțiunea de a vă fi livrată în poștă. Ea apare o dată la două săptămâni, în fiecare zi de luni și conține aceșeați oferte Selgros și Selgros produse la reducere ca un Selgros catalog, semnalizate ca atare. Așadar, alegeți să întocmiți lista de cumpărături alegând acele Selgros produse proaspete dintr-o revista Selgros sau catalog Selgros online și faceți o vizită oricărui magazin apropiat de dvs. pentru a beneficia de super reduceri Selgros la articolele favorite. În plus, cu un card Selgros de client, în toate magazine Selgros România vă veți putea bucura de extra discount-uri și cadouri Selgros de fidelitate, de fiecare dată când alegeți să cumpărați din unul dintre magazinele din țară.

Oferta Selgros

Alegeți magazine Selgros România ca sursă principală la cumpărăturile de zi cu zi și vă veți putea bucura constant de aceeași mare de oferte și reduceri Selgros la cele mai îndrăgite produse ale membrilor familiei. În oferta Selgros veți descoperi atât strictul necesar alimentar, cu produse proaspete, congelate și de sezon, cât și articole care să vă ajute în orice v-ați propus să realizați. Experiența cumpărăturilor devine, deci, mai plăcută, atunci când în ajutor vă vin reduceri Selgros semnificative, iar achizițiile constante vă dau șansa de a câștiga super cadouri Selgros sau alte discount-uri pentru viitoare vizite în magazinele de pe teritoriul țării. Vizualizați cea mai recentă oferta Selgros, distribuită întotdeauna într-o revistă Selgros din magazine sau în spațiul Selgros online, într-un Selgros catalog de actualitate. Alegeți să folosiți cele mai calitative Selgros produse, fără a vă uita la bani, cu ajutorul oferta Selgros a momentului.

Iar dacă varietatea de Selgros produse dintr-o revista Selgros nouă nu v-a convins, vă invităm să cercetați și alte oferte similare de pe portalul Kaufino cu cataloage promoționale, cum este, de exemplu catalogul recent Kaufland. Oferta Selgros este întotdeana mai aproape de dvs. și mai convenabilă dacă alegeți să vă faceți și un card Selrgos pentru cumpărături cu extra reduceri Selgros garantate.

Selgros produse

Toate poftele și nevoile membrilor familiei se întâlnesc sub forma calității și a profesionalismului, în gama diversă de Selgros produse. Astfel, în oferta Selgros dintr-o revista Selgros recentă veți întâlni - fructe și legume proaspete, carne și produse lacatate de înaltă calitate, un sortiment divers de băuturi carbogazoase și alcoolice, dar și produse pentru îngrijirea sau amenajrea locuinței, produse electrice și electrocasnice, toate la prețuri de nerefuzat. Totodată, categoria de reduceri Selgros este disponibilă pe tot parcursul anului, la ea adăugându-se mereu noi produse dintr-o selecție mare.

Sloganul companiei, Selgros - dedicat profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri, este conform cu realitatea regăsită în fiecare catalog Selgros online nou, multitudinea de oferte și reduceri Selgros fiind la fel de amplă ca sursele de inspirație cu rețete inedite, secrete culinare și combinații de gusturi și arome din toate colțurile lumii. Prin urmare, nu mai stați pe gânduri și cercetați chiar acum un pliant Selgros Cash and Carry de actualitate, chiar aici pe portalul nostru.

Magazine Selgros

Selgros Cash and Carry deține o popularitate foarte mare în rândul clineților, cumpărăturile din oricare dintre magazine Selgros putând fi realizate atât pe persoană fizică, cât și ca una juridică. Astfel, nu vă mai faceți griji cu privire la economii, întocmiți lista cu toate cele necesare pentru acasă și faceți o vizită unuia dintre cele peste 20 de magazine Selgros din țară. Fiind atât de apreciate, magazine Selgros noi se deschid constant, cum este cazul noului sediu Selgros Brașov, iar la inaugurare clienții fideli primesc cadouri Selgros în produse sau bani. Prin urmare, alegeți cel mai apropiat magazin de dvs. și mergeți să vă convingeți de raportul calitate-prețuri Selgros grozav și de perioadele constante de reduceri Selgros.

 • Selgros București: Șoseaua București-Ploiești 55-65, București 013685, jud. Ilfov sau altele,
 • Selgros Alba Iulia: B-dul Republicii nr. 30A, Alba Iulia, 510174,

 • Selgros Iași: Șoseaua Nicolina nr. 57A, Iași, 700711,

 • Selgros Cluj-Napoca: Calea Someșeni nr. 8, Cluj-Napoca, 400388,

 • Selgros Constanța: Bulevardul Tomis 387, Constanța 900002,
 • Selgros Brașov: Calea Bucureşti nr. 231, Braşov, 500299,

 • Selgros Baia Mare: B-dul București nr. 102, Baia Mare, 430013,

 • Selgros Timișoara: Strada Stefan Procopiu 1, Timișoara 300291.

Program Selgros

Iar pentru a fi cât mai la îndemâna clienților săi, Selgros România are un program Selgros de funcționare foarte accesibil. În cele mai multe sedii, program Selgros de lucru este de luni până duminică, în intervalul 08:00-22:00. Însă, aceasta poate varia în funcție de perioada anului, locația aleasă sau sărbătorile legale. De aceea, vă încurajăm să cercetați program Selgros direct pe Selgros online la secțiunea dedicată sau în oricare Selgros catalog recent actualizat.

Selgros contact

Pe site-ul selgros.ro veți putea plasa comenzi din cel mai actual catalog Selgros online și să le ridicați dintr-un magazin din apropiere, iar în cazul în care veți vrea să realizați un retur sau să aflați mai multe informații despre stocul anumitor Selgros produse sau disponibilitatea acestora într-un catalog Selgros nou, puteți apela oricând la asistența dedicată rezolvării problemelor clienților. Personalul specializat Selgros România vă sta la dispoziție pentru suport și îndrumare, la următoarele date:

 • Selgros contact telefonic: 08008 - 7354.767,
 • Selgros contact pe e-mail: contact@selgros.ro,
 • Selgros contact online: completând formularul pentru clienți de pe Selgros România,
 • Selgros contact pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram sau Twitter.

Aveți grijă de sănătatea dvs. și alegeți să consumați Selgros produse proaspete și calitative din cel mai actual pliant Selgros, dedicat dvs. și tuturor celor dragi. Variația de prețuri Selgros mici nu vă v-a dezamăgi niciodată nici la raft, nici în mediul virtual.

Ce program are Selgros?

Magazinele Selgros România au un program Selgros extrem de accesibil, pentru a le oferi tutoror clienților șansa de a le trece pragul. Astfel, majoritatea magazine Selgros sunt deschise de luni până duminică, în intervalul orar 08:00-22:00, iar câteva sedii din marile orașe chiar deschid mai devreme de ora 8. Cercetați în detaliu program Selgros pentru magazinul pe care urmează să îl vizitați și bucurați-vă de cumpărături în timpul dvs. liber.

Cum fac card Selgros?

Un card Selgros se poate realiza cu ușurință la oricare dintre magazine Selgros de lângă dvs., la punctul de informații și asistență. Indiferent dacă sunteți persoană fizică sau persoană juridică, puteți realiza un card Selgros pentru extra reduceri și cele mai avantajoase prețuri Selgros la articolele dvs. favorite. Citiți cu atenție detaliile și beneficiile unui card Selgros pe platforma Selgros online sau întrebați personalul specializat din magazine.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Selgros? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

În zilele aglomerate de astăzi, când zilele de lucru trec adesea ca un zbor și timpul este un lux, nu este ușor să găsești timp pentru o alimentație…

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Durianul. Pentru unii este un simbol al paradisului tropical, pentru alții este un coșmar olfactiv. Este o comoară fructiferă cu origini în Asia de…

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

După lungi luni de iarnă, natura se pregătește să se trezească la viață, iar grădina dvs. nu face excepție. Sezonul primăvăratec aduce cu sine…