Pliante | Casă și grădină | JYSK

Jysk

JYSK

28.05. – 01.09.2024

Vedeți pliantul
JYSK

12.06. – 11.07.2024

Vedeți pliantul
JYSK

13.05. – 11.06.2024

Vedeți pliantul
JYSK

18.04. – 12.05.2024

Vedeți pliantul

Broșuri expirate JYSK. »

Catalog Jysk

Fiecare catalog Jysk nou este plin de oferte Jysk la articole de casă și design interior, precum mobilă Jysk, textile, produse de grădină, decor interior sau chiar articole de bucătărie sau baie. Așadar, prin catalog Jysk, vă puteți amenaja întreaga locuință cu doar o vizită pe Jysk online sau, de ce nu, într-unul dintre Jysk magazine din apropiere, de unde puteți alege produsele dorite. Stilul scandinav, din cele mai de înaltă calitate materiale și la prețuri cât se poate de accesibile, este acum disponibil în fiecare nouă pagină a unui Jysk catalog, apărut în fiecare început de lună și care este valabil timp de trei sau patru săptămâni. Astfel, navigați printre numeroasele produse propuse de un Jysk catalog, de la mobilă Jysk pentru dormitor sau bucătărie, până la decorațiuni și accesorii pentru iluminat. Pe lângă aceste produse, într-un catalog Jysk online, aveți și articole pentru birou, cât și articole pentru depozitare, cum ar fi cutiile depozitoare, etajere sau diverse dulapuri. Așadar, dacă doriți să vă renovați locuința sau să amenajați o nouă cameră, nu ezitați să răsfoiți un Jysk catalog mereu actualizat. Mai mult, și catalogul Carrefour vă aduce câteva idei de produse în acest sens, astfel că pot completa frumos gamele deja prezentate în catalog oferte Jysk.

Catalog Jysk actual

Un catalog Jysk actual vine în întâmpinarea dvs. cu oferte Jysk inedite din game diverse de produse, astfel că puteți profita de articolele de sezon și să vă amenajați un spațiu de relaxare alături de cei dragi. Pentru a vedea gama de oferte Jysk cea mai actualizată, puteți găsi un catalog Jysk actual și online, plasând o Jysk comandă online direct pe magazine online Jysk, prin site-ul jysk ro, iar acest catalog Jysk este disponibil aproximativ 3 săptămâni, timp în care vă puteți pregăti listele de cumpărături și să profitați de Jysk reduceri actuale. 

Prin catalog Jysk actual, nu numai că vedeți produse moderne, dar și idei de design și de îmbinare a produselor într-un stil minimalist și actual. Tot ce trebuie să faceți este fie să accesați jysk ro, al secțiunea cataloage de actualitate, fie să treceți pragul unora dintre Jysk magazine pentru a procura un pliant Jysk printat, care conține promoțiile momentului. Însă, dacă nu ați găsit ceea ce căutați pentru spațiul dvs. de acasă într-un catalog Jysk actual, recomandăm și gama de oferte Mobexpert, regăsită în diversele cataloage promoționale de pe portalul nostru.

Catalog Jysk nou

Pentru a anticipa gama de oferte Jysk, un catalog Jysk nou vă aduce multe idei cu tendințele actuale în ceea ce privește designul interior sau exterior. De regulă, un catalog Jysk nou devine disponibil în zilele de miercuri ale lunii, o dată la 3 săptămâni, astfel că aveți la dispoziție suficient timp în care să cercetați oferta Jysk și să alegeți articolele care vi se potrivesc cu ideile dvs. de amenajare sau reamenajare a locuinței. cu fiecare catalog Jysk nou, veți avea și o nouă secțiune de Jysk reduceri de parcurs, care cuprinde, de regulă, acele produse îndrăgite de cea mai mare parte a clienților. Cercetați de fiecare dată pe jysk ro sau direct în Jysk magazine acel catalog Jysk nou, pentru a fi întotdeauna cu un pas în fața tendințelor actuale de amenajări interioare, fără a face un credit la bancă, ci doar profitând de oferta Jysk atât de avatajoasă. Totodată, alături de un catalog Jysk nou, puteți găsi și un catalog Brico Depot nou și actualizat, astfel că puteți completa gamele de produsele din catalog oferte Jysk România.

Despre Jysk România

Jysk România vă aduce cele mai bune oferte la articolele de mobilier în cele peste 120 de Jysk magazine fizice. Sortimentul de pe magazine Jysk online cuprinde produse pentru dormitor, bucătărie, baie, birou, sufragerie, dar și spațiul de depozitare, cât și articole individuale, cum ar fi perdele, articole pentru casă sau grădină și chiar o gamă outlet. Brandurile prezente în catalog Jysk online sunt proprii, în stilul minimalist scandinav, astfel că sunt de o calitate garantată, dar și la prețuri accesibile. Printre produsele favorite se află articolele de sufragerie, dar și cele de design, astfel că nu ezitați să consultați orice catalog Jysk nou și să profitați de reducerile acestora pentru proiectele din locuința dvs. Fiind vorba de produse minimaliste, acestea pot fi ușor de integrat în anumite tematici deja existente sau pot fi ușor combinate cu produse din sortimentul altor magazine promoționale. Descoperiți cea mai actuală ofertă Jysk, direct pe jysk ro și asortați-vă casa cu mobila Jysk cea mai potrivită pentru spațiul și stilul familiei dvs.

Jysk online

Jysk online vă prezintă întreg sortimentul de produse Jysk România, de la cele de bază, precum mobilier de dormitor, baie, bucătărie sau sufragerie, până la produse speciale, cum ar fi cele de depozitare, cele de design minimalist sau chiar cele pentru grădină în catalog Jysk online. În acest fel, puteți umple coșul de cumpărături pe Jysk online și să profitați de Jysk reduceri actuale. Mai mult, gama de produse Jysk online este disponibilă și prin intermediul portalului MrOferto sau Kaufino, astfel, nu ezitați să răsfoiți un catalog Jysk online oricând doriți și să plasați o Jysk comandă online. Mobilați-vă și accesorizați-vă locuința cu mobila Jysk achiziționată direct de pe jysk ro pentru a vă ușura cumpărăturile.

Jysk magazine

Având un număr mare de Jysk magazine pe teritoriul țării noastre, cu precizie, chiar mai mult de 100 de sedii, puteți trece oricând pragul unuia din apropierea dvs. și să testați pe propia piele raportul calitate-preț excelent. Pentru a vă fi cât mai la îndemână, vă punem la dispoziție câteva dintre cele mai importante sedii din țară, cum ar fi marile orașe București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, dar și alte mari orașe din țară, după cum urmează:

  • Jysk magazine București - Strada Mihail Sebastian, nr. 88, Bulevardul Theodor Pallady, nr. 51G, Șoseaua Fundeni, nr. 40 cu Jysk program de Luni până Duminică, între 10:00-21:00, respectiv 10:00-19:00 în weekend;

  • Jysk magazine Cluj-Napoca - Bulevardul Muncii, nr. 1-15 sau Strada Vaida Voievod, nr. 59, cu Jysk program Luni până Duminică, între 10:00-21:00, respectiv 10:00-19:00 în weekend;

  • Jysk magazine Timișoara - Aristide Demetriade, nr. 1-3B sau Calea Șagului, nr. 223, cu Jysk program Luni până Duminică, între 10:00-21:00, respectiv 10:00-19:00 în weekend;

  • Jysk magazine Iași - Bulevardul Chimiei, nr. 2 sau Bucium, nr. 17, cu Jysk program Luni până Duminică, între 10:00-21:00, respectiv 10:00-19:00 în weekend.

Așadar, acestea sunt câteva dintre magazinele Jysk România, însă puteți consulta harta completă a acestora pe Jysk online și să vizitați magazinele din apropierea dvs., de unde să alegeți sortimentul favorit, ales în prealabil de pe magazine Jysk online sau dintr-un pliant Jysk printat.

Cât costă transportul la Jysk?

Costul transportului al comenzii dvs. JYSK poate varia în funcție de locația dvs., dimensiunile și greutatea produselor comandate, precum și de eventualele promoții sau oferte speciale în desfășurare. În general, JYSK afișează informații despre costurile de transport în cadrul procesului de comandă, iar acestea pot varia în funcție de oraș și de metoda de livrare aleasă. Mai mult, compania scandinavă chiar vă oferă și opțiunea de a rezerva pe Jysk online acele produse JYSK la care visați de mult timp și pe care sa le puteți ridica singur din orice magazin din apropiere, în următoarele 24 de ore. 

Pentru a obține o estimare precisă a costului transportului pentru comanda dvs., vă recomand să adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături pe site-ul oficial JYSK România. În timpul procesului de checkout, veți putea vedea costurile exacte ale transportului înainte de a finaliza comanda.

Unde sunt magazine Jysk?

În România, puteți găsi magazine JYSK în mai multe orașe, acestea fiind extrem de numeroase și răspândite strategic în așa fel încât să fie cât mai accesibile pentru întreg publicul românesc. Câteva dintre locațiile de bază includ, printre altele, București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Sibiu și Constanța. JYSK ro are mai multe filiale în diverse locații, iar pentru a afla adrese specifice și informații despre magazinele JYSK din apropierea dvs., vă recomandăm să vizitați site-ul oficial al JYSK sau să utilizați funcția lor de localizare pe hartă. Un magazin Jysk cu toate nevoile unei familii se poate afla mai aproape de dvs. decât vă așteptați.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului JYSK? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

Stăpânește arta competențelor transversale: calea spre succes

Stăpânește arta competențelor transversale: calea spre succes

În lumea muncii în continuă schimbare de astăzi, abilitățile tehnice (hard skills) sunt importante, dar tot mai mult se dovedește că cheia succesului…

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

În zilele noastre, când mulți dintre noi lucrăm de acasă, este important să avem un loc unde ne simțim confortabil și unde putem fi productivi.…

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

În zilele aglomerate de astăzi, când zilele de lucru trec adesea ca un zbor și timpul este un lux, nu este ușor să găsești timp pentru o alimentație…

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…