Pliante | Farmacii și sănătate | Dr. Max

Dr. Max

Broșuri expirate Dr. Max. »

Catalog Dr.Max

Catalog Dr.Max vine în întâmpinarea dvs. cu Dr.Max oferte la o multitudine de produse prin card Dr.Max, de la medicamente de bază, pe care le puteți cumpăra fără rețetă medicală, până la anumite suplimente alimentare, precum vitaminele și mineralele, dar și suplimente pentru îngrijirea unghiilor sau a părului. Mai mult, game de Dr.Max oferte dintr-un catalog Dr.Max include și produse de frumusețe și îngrijire, dermato-cosmetice, cât și produse destinate pentru mama și copilului sau chiar remedii naturiste pentru tratarea anumitor afecțiuni. Astfel, întreaga familie se bucură de îngrijire și controlul sănătății atât de la interior, cât și la exterior, utilizând exclusiv produsele regăsite la raft în farmacii Dr.Max. Și în plus, câteva dintre produsele acestea pot fi întâlnite și în catalogul DM mereu actualizat cu oferte și promoții.

Revista Dr.Max

O revista Dr.Max acoperă toate aspectele din domeniul farmaceutic de care o persoană și a sa familie ar avea nevoie. Astfel, fiind realizată pentru a se adresa publicului larg, o revistă Dr.Max cuprinde deopotrivă interviuri cu specialiști din domeniu, noutăți despre produse farmaceutice și cele mai recente descoperiri medicale. Totodată, ea vă aduce cele mai bune sfaturi privind îngrijirea sănătății, într-un format ușor de înțeles și de accesat, presărat cu numeroase Dr.Max oferte la produsele favorite de public sau promoțiile momentului.

 În plus, de cele mai multe ori revista Dr.Max apare la data de întâi a fiecărei luni, pentru ca dvs. să aveți mereu la îndemână super produse, la prețuri dintre cele mai accesibile de pe piață. Profitați, prin urmare, de ceea ce are de oferit revista Dr.Max în paginile sale și dobândiți cu fiecare nouă achiziție un cod reducere Dr.Max pentru următoarele dvs. cumpărături. Aflați noutățile din domeniul farmaceutic, urmărind cel mai recente cataloage promoționale sau reviste de specialitate, chiar la noi pe site. 

Catalog Dr.Max actual

Dr.Max catalog actual poate fi ușor de urmărit atât prin intermediul drmax ro, cât și prin intermediul portalului MrOferto sau Kaufino. Pentru a vă permite să profitați de gama de Dr.Max oferte cât mai mult timp, orice catalog Dr.Max este valabil timp de aproximativ o lună. În acest timp, puteți fie consulta un Dr.Max catalog în hiper-farmacia Dr.Max, fie direct pe farmacia Dr.Max online, cea din urmă fiind o metodă foarte bună de organizare a următoarei serii de cumpărături în ceea ce privește medicamentele, suplimentele alimentare sau chiar produsele de îngrijire. În același timp, pe Dr.Max online, aveți mereu posibilitatea de a utiliza un cod reducere Dr.Max la produsele favorite pentru Dr.Max comenzi online. Fiți la curent cu cea mia nouă multitudine de Dr.Max oferte navigând un catalog Dr.Max actual direct pe Dr.Max online shop. În același timp, gama de oferte Catena vă poate completa lista de cumpărături cu produse inedite.

Dr.Max catalog următor

Dr.Max catalog următor vă prezintă ofertele și promoțiile care urmează să fie disponibile pe Dr.Max online shop și în toate farmacii Dr.Max. În acest fel, puteți consulta, din timp, gamele de produse următoare, având șansa de a economisi la produsele dvs. favorite. De regulă, Dr.Max catalog următor este disponibil timp de o lună, iar ofertele și promoțiile pot fi urmărite și pe Dr.Max online shop, în secțiunea de oferte. Așadar, accesați chiar acum contul dvs. e-shop Dr.Max pentru a vă familiariza cu ultimul număr Dr.Max catalog.

Despre Dr.Max

Farmacia Dr.Max este alături de clienții săi prin intermediul promoțiilor sale, dar și prin Dr.Max oferte mereu actualizate la nevoile dvs. Fiind prezentă în 8 țări din Europa, farmacia Dr.Max vine în întâmpinarea dvs. cu o gamă largă de produse în cele 700 de farmacii Dr.Max din România. Cu timpul, farmacia Dr.Max a introdus produse noi care să ajute clienții și pacienții din întreaga țară, de la suplimentele alimentare, la medicamente specializate pentru anumite afecțiuni, dureri sau stări de neliniște. În același timp, aveți șansa de a plasa Dr.Max comenzi online pentru a economisi timp. Mai mult, printre gamele și brandurile favorite din farmacia Dr.max, puteți regăsi Secom, SanoVita, Uriage, La Roche-Posay, Lacalut, Huggies (scutece premium pentru cei mici), Elmex, Eurovita, Dr.Mayer, dar și multe alte branduri renumite, pe care le puteți regăsi pe site-ul drmax ro, în secțiunea de branduri.

Dr.Max online

Având și opțiunea de Dr.Max online, este mult mai ușor de a consulta revista Dr Max și de a profita de ofertele actuale printr-un cod reducere Dr.Max. Mai mult, profitând de această opțiune de hiper-farmacia Dr.Max, aveți șansa de a plasa diverse Dr.Max comenzi online direct de pe farmacia Dr.Max online. Sortimentul de produse este unul vast, ceea ce vă permite să alegeți din game variate și să profitați de promoții la multe produse din revista Dr Max. Pe lângă aceste Dr.Max oferte sau chiar cod reducere Dr.Max, răsfoind un Dr.Max catalog online, pe Dr.Max online shop, puteți profita și de anumite sugestii pentru produse eficiente și care să vi se potrivească în funcție de simptomatologie sau nevoile fiecăruia, nefiind limitați de un Dr.Max program ca în farmaciile fizice.

E-shop Dr.Max

Comparativ cu alte farmacii de la noi din țară, farmacia Dr.Max a construit un întreg domeniu online, în cadrul cărora clienții își pot face cumpărăturile direct din liniștea casei, iar toate cele necesare vă sunt livrate fie la cea mai apropiată farmacie Dr.Max de dvs., fie direct la adresă. Astfel, navigând prin rafturile virtuale ale unei farmacii Dr.Max, veți putea descoperi cele mai recente Dr.Max ofere și promoțiile de sezon pentru a face cele mai înțelepte alegeri. În aceeași măsură, toate produsele dvs. favorite pot fi mai ușor de găsit, stocul de pe e-shop Dr.Max comenzi online fiind mult mai amplu decât cel din farmaciile fizice. Descoperiți ceea ce are de oferit cumpărăturile de acasă, direct pe Dr.Max ro, sau pe Dr.Max online, e-shop-ul dedicat farmaciei. O funcție similară veți găsi și pentru produsele farmaceutice ale Help Net, într-un catalog foarte recent actualizat din mediul online.

Farmacii Dr.Max România

Având sute de sedii pe întreg teritoriul țării noastre, farmacii Dr.Max, dar și hiper-farmacia Dr.Max România poate fi ușor de găsit în marile orașe din țară, iar, printre acestea, se numără și București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța, dar și multe alte orașe din țară. Pentru a vizita una dintre numeroasele farmacii Dr.Max fizică, puteți urmări adresele atât pe site-ul dr.max ro, cât și pe portalul MrOferto sau Kaufino, în secțiunea farmaciei, alături de Dr.Max program adaptat fiecărei farmacii.

  • Farmacia Dr.Max București - Bulevardul Pierre de Coubertin, nr. 3-5, sector 2 (Mega Mall);

  • Farmacia Dr.Max Cluj-Napoca - Strada Mănăștur, nr. 2-6 (Platinia Shopping Center);

  • Farmacia Dr.Max Iași - Bulevardul Chimiei, nr. 2D (Kaufland);

  • Farmacia Dr.Max Timișoara - Bulevardul General Dragalina, nr. 45;

  • Farmacia Dr.Max Constanța - Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 21.

Pe lângă acestea, există și alte sedii de farmacii Dr.Max în țară, pe care, dacă doriți să le vizitați, o puteți face urmărind lista completă a farmaciilor Dr.Max direct pe site-ul dr.max ro, în secțiunea de farmacii și să profitați de promoții prin card Dr.Max. În același timp, aveți posibilitatea de a accesa farmacia Dr.Max online, tocmai cu scopul de a economisi la cumpărăturile pentru toți cei dragi.

Dr.Max program

O adevărată inovație în rândul farmaciilor din România, farmacia Dr.Max România dispune atțt de un program de funcționare clasic, cât și de un Dr.Max program non-stop pentru câteva dintre farmacii Dr.Max din mările orașe. Prin urmare, Dr.Max program clasic funcționează, de regulă, de Luni până Vineri, de la ora 8:00 la ora 21:00, Sâmbăta, între orele 08:00-20.00, iar Duminica cu un Dr.Max program ceva mai scurt, de la 08:00 la 14:00. Acestora li se adaugă și lista de farmacii Dr.Max care dețin un Dr.Max program non-stop. Lista completă și programele de funcționare actualizate a tuturor farmaciilor le regăsiți direct pe dr.max ro, sau într-un Dr.Max catalog online.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Dr. Max? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

Stăpânește arta competențelor transversale: calea spre succes

Stăpânește arta competențelor transversale: calea spre succes

În lumea muncii în continuă schimbare de astăzi, abilitățile tehnice (hard skills) sunt importante, dar tot mai mult se dovedește că cheia succesului…

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

Design interior pentru acasă și proiecte DIY: Creează-ți un colț de lucru confortabil și funcțional acasă

În zilele noastre, când mulți dintre noi lucrăm de acasă, este important să avem un loc unde ne simțim confortabil și unde putem fi productivi.…

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

În zilele aglomerate de astăzi, când zilele de lucru trec adesea ca un zbor și timpul este un lux, nu este ușor să găsești timp pentru o alimentație…

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…