Dr. Max

Dr.Max

Dr.Max

30.09. – 31.10.2023

Dr. Max - Farmacie

Dr. Max - Farmacie

01.09. – 30.09.2023

Dr. Max - Hiper Farmacie

Dr. Max - Hiper Farmacie

01.09. – 30.09.2023

Dr. Max - Farmacie

Dr. Max - Farmacie

01.09. – 30.09.2023

Dr.Max

Dr.Max

01.06. – 31.08.2023

Broșuri expirate Dr. Max. »

Dr.Max catalog

Dr.Max catalog vine în întâmpinarea dvs. Cu Dr.Max oferte la o multitudine de produse prin card Dr.Max, de la medicamente de bază, pe care le puteți cumpăra fără rețetă medicală, până la anumite suplimente alimentare, precum vitaminele și mineralele, dar și suplimente pentru îngrijirea unghiilor sau a părului. Mai mult, game de Dr.Max oferte din Dr.Max catalog include și produse de frumusețe și îngrijire, dermato-cosmetice, cât și produse destinate pentru mama și copilului sau chiar remedii naturiste pentru tratarea anumitor afecțiuni. Mai mult, câteva dintre produsele acestea pot fi întâlnite și în catalogul DM mereu actualizat cu oferte și promoții

Catalog Dr.Max actual

Dr.Max catalog actual poate fi ușor de urmărit atât prin intermediul drmax.ro, cât și prin intermediul portalului MrOferto sau Kaufino. Pentru a vă permite să profitați de gama de Dr.Max oferte cât mai mult timp, orice Dr.Max catalog este valabil timp de aproximativ o lună. În acest timp, puteți fie consulta un Dr.Max catalog în hiper-farmacia Dr.Max, fie direct pe farmacia Dr.Mac online, cea din urmă fiind o metodă foarte bună de organizare a următoarei serii de cumpărături în ceea ce privește medicamentele, suplimentele alimentare sau chiar produsele de îngrijire. În același timp, pe Dr.Max online, aveți mereu posibilitatea de a utiliza un cod reducere Dr.Max la produsele favorite pentru Dr.Max comenzi online. În același timp, gama de oferte Catena vă poate completa lista de cumpărături cu produse inedite.

Dr.Max catalog următor

Dr.Max catalog următor vă prezintă ofertele și promoțiile care urmează să fie disponibile pe Dr.Max online shop și în farmacia Dr.Max. În acest fel, puteți consulta, din timp, gamele de produse următoare, având șansa de a economisi la produsele dvs. favorite. De regulă, Dr.Max catalog următor este disponibil timp de o lună, iar ofertele și promoțiile pot fi urmărite și pe Dr.Max online shop, în secțiunea de oferte.

Despre Dr.Max

Farmacia Dr.Max este alături de clienții săi prin intermediul promoțiilor sale, dar și prin Dr.Max oferte mereu actualizate la nevoile dvs. Fiind prezentă în 8 țări din Europa, farmacia Dr.Max vine în întâmpinarea dvs. cu o gamă largă de produse în cele 700 de farmacii Dr.Max din România. Cu timpul, farmacia Dr.Max a introdus produse noi care să ajute clienții și pacienții din întreaga țară, de la suplimentele alimentare, la medicamente specializate pentru anumite afecțiuni, dureri sau stări de neliniște. În același timp, aveți șansa de a plasa Dr.Max comenzi online pentru a economisi timp. Mai mult, printre gamele și brandurile favorite din farmacia Dr.max, puteți regăsi Secom, SanoVita, Uriage, La Roche-Posay, Lacalut, Huggies, Elmex, Eurovita, Dr.Mayer, dar și multe alte branduri renumite, pe care le puteți regăsi pe site-ul drmax.ro, în secțiunea de branduri.

Dr.Max online

Având și opțiunea de Dr.Max online, este mult mai ușor de a consulta revista Dr Max și de a profita de ofertele actuale printr-un cod reducere Dr.Max. Mai mult, profitând de această opțiune de hiper-farmacia Dr.Max, aveți șansa de a plasa diverse Dr.Max comenzi online direct de pe farmacia Dr.Max online. Sortimentul de produse este unul vast, ceea ce vă permite să alegeți din game variate și să profitați de promoții la multe produse din revista Dr Max. Pe lângă aceste Dr.Max oferte sau chiar cod reducere Dr.Max, răsfoind un Dr.Max catalog online, pe Dr.Max online shop, puteți profita și de anumite sugestii pentru produse eficiente și care să vi se potrivească în funcție de simptomatologie sau nevoile fiecăruia, nefiind limitați de un Dr.Max program ca în farmaciile fizice.

Farmacia Dr.Max

Având multe sedii pe întreg teritoriul țării noastre, farmacia Dr.Max, dar și hiper-farmacia Dr.Max poate fi ușor de găsit în marile orașe din țară, iar, printre acestea, se numără și București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța, dar și multe alte orașe din țară. Pentru a vizita farmacia Dr.Max fizică, puteți urmări adresele atât pe site-ul drmax.ro, cât și pe portalul MrOferto sau Kaufino, în secțiunea farmaciei, alături de Dr.Max program adaptat fiecărei farmacii.

  • Farmacia Dr.Max București - Bulevardul Pierre de Coubertin, nr. 3-5, sector 2 (Mega Mall);

  • Farmacia Dr.Max Cluj-Napoca - Strada Mănăștur, nr. 2-6 (Platinia Shopping Center);

  • Farmacia Dr.Max Iași - Bulevardul Chimiei, nr. 2D (Kaufland);

  • Farmacia Dr.Max Timișoara - Bulevardul General Dragalina, nr. 45;

  • Farmacia Dr.Max Constanța - Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 21.

Pe lângă acestea, există și alte sedii de farmacia Dr.Max în țară, pe care, dacă doriți să le vizitați, o puteți face urmărind lista completă a farmaciilor Dr.Max direct pe site-ul drmax.ro, în secțiunea de farmacii și să profitați de promoții prin card Dr.Max. În același timp, aveți posibilitatea de a accesa farmacia Dr.Max online, tocmai cu scopul de a economisi la cumpărături.


Dr.Max contact

Pentru a putea lua legătura cu operatorii Dr.Max, puteți avea diverse metode de Dr.Max contact prin intermediul adresei sediului fizic, cât și a metodelor online sau remote. Printre acestea, putem regăsi următoarele:

  • Dr.Max contact la adresa de e-mail contact@drmax.ro sau info@drmax.ro;

  • Dr.Max contact la numărul de telefon 0372 492 292 sau 0800 080 400 (Tel Verde);

  • Dr.Max contact pe rețelele de socializare Facebook, Instagram și YouTube.

Așadar, în funcție de informațiile pe care doriți să le aflați prin intermediul unui operator Dr.Max, puteți alege metoda de Dr.Max contact favorită. În acest fel, puteți afla informații legate de Dr.Max comenzi online de pe farmacia Dr.Max online, card Dr.Max, Dr.Max program, produsele sau revista Dr Max actuală.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Dr. Max? Nu vă faceți griji, puteți să găsiți oferte speciale și de la alte magazine. Trebuie doar să dați click și veți putea vedea toate pliantele și ofertele promoționale.

Articole recente

Îngrijirea de toamnă a grădinii vă va face munca mai ușoară la primăvară

Îngrijirea de toamnă a grădinii vă va face munca mai ușoară la primăvară

Deși au mai rămas câteva zile călduroase în care ne putem bucura de temperaturi mai ridicate, de soare și de alte activități plăcute, toamna va veni…

Modă și stil pentru bărbați: Cum să fii elegant și încrezător

Modă și stil pentru bărbați: Cum să fii elegant și încrezător

Moda nu este doar pentru femei. Moda masculină a suferit o transformare semnificativă în ultimii ani și a devenit o parte din ce în ce mai importantă…

Cum să gestionezi procrastinarea și să te apuci eficient de treabă

Cum să gestionezi procrastinarea și să te apuci eficient de treabă

În lumea ocupată de astăzi, în care distracțiile sunt la fiecare colț și responsabilitățile se adună mai repede ca niciodată, lupta împotriva…

Revoluție în Cumpărături cu Oferte de pe MrOferto

Revoluție în Cumpărături cu Oferte de pe MrOferto

În lumea modernă de astăzi, unde gama de produse și servicii se extinde încontinuu și prețurile se schimbă mai rapid ca niciodată, căutarea celor mai…