Dedeman

Dedeman

Dedeman

01.03. – 31.03.2023

Dedeman

Dedeman

01.02. – 28.02.2023

Dedeman

Dedeman

01.01. – 31.01.2023

Dedeman

Dedeman

01.12. – 31.12.2022

Dedeman

Dedeman

01.11. – 30.11.2022

Broșuri expirate Dedeman. »

Catalog Dedeman

Dedeman România, liderul în domeniul materialelor de construcții și amenajări interioare cu un capital 100% românesc, își surprinde mereu clienții cu oferte Dedeman de neratat. Cu un catalog Dedeman vast și variat, marea de magazine Dedeman pune la dispoziție produse și servicii de înaltă calitate, adresându-se atât persoanelor fizice, cât și profesioniștilor din domeniu. Astfel, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente Dedeman promoții, clienții pot consulta un pliant Dedeman, care reprezintă un instrument util ce cuprinde o selecție generoasă de produse noi adăugate și reduceri speciale. Noul catalog Dedeman constituie, deci, o sursă  importantă de inspirație pentru cei interesați de amenajarea casei, cu idei și soluții inovatoare pentru fiecare colț al locuinței.

Magazinul Dedeman online stă și acesta, în totalitate, la îndemâna pasionaților de bricolaj, aflându-se doar la un click distanță. Cu Dedeman România și noul catalog Dedeman veți întotdeauna la curent cu cele mai actuale tendințe în materie de amenajări și decorare a locuinței, cât și în ceea ce privește sculele, uneltele și materialele de construcții. Accesați chiar acum cea mai actuală revistă Dedeman chiar aici pe portal sau pe site-ul comerciantului și descoperiți multitudinea de Dedeman promoții propusă.

Noul catalog Dedeman

Aveți în plan proiecte de renovare sau redecorare a casei? Cu ajutorul unui catalog Dedeman actualizat, totul este posibil. Toate produsele prezente în noul catalog Dedeman sunt disponibile în funcție de anotimp. Așadar, în perioada verii vă va fi ușor să descoperiți printr-un pliant Dedeman o mulțime de lucruri pentru sezonul cald: piscine, șezlonguri, umbrele de soare, grătare și accesorii. Toamna veți găsi unelte pentru grădină, birouri și accesorii pentru spațiul de lucru de acasă, dar și obiecte pentru depozitare, iar primăvara tot ce vă trebuie pentru a vă trezi grădina la viață, inclusiv o colecție generoasă de plante și arbori.

Indiferent dacă ești în căutarea materialelor de bază sau a celor specializate, o revistă Dedeman oferă un sortiment complet și variat. De la vopsele și adezivi, până la scule și echipamente profesionale, fiecare dintre magazine Dedeman România sunt
partenerul de încredere
în construcția și renovarea locuinței dvs. Iar dacă sortimentul actual dintr-un catalog Dedeman nu v-a întâlnit toate nevoile, fiți sigur că pe site-ul nostru veți putea descoperi și alte magazine de profil, printre care și oferta Diego.

Oferte Dedeman

Dedeman România promovează în mod constant oferte Dedeman atractive, de la reduceri de sezon, la pachete promoționale și cadouri cu fiecare nouă achiziție. Ocazii precum Black Friday Dedeman sunt așteptate cu nerăbdare de către clienți, deoarece reprezintă o oportunitate excelentă de a achiziționa produse de calitate la prețuri avantajoase. Cu Dedeman online, fiecare zi poate fi o zi de shopping specială, cu nenumărate opțiuni și beneficii la cumpărături. Indiferent de sezon, gama de oferte Dedeman este adaptată nevoilor și preferințelor clienților săi. Prin urmare, fie că ai nevoie de un grătar nou pentru serile de vară sau de un sistem de încălzire eficient pentru iarna ce se apropie, într-un pliant Dedeman găsești soluții pentru toate cerințele tale. Echipa de profesioniști din oricare dintre magazine Dedeman este mereu pregătită să ofere consultanță specializată și să ghideze clienții către cele mai bune alegeri.

Iar atunci când vine vorba de materiale de construcții, tot o revistă Dedeman este sursa principală de încredere, unde poți găsi tot ceea ce ai nevoie pentru proiectele de acasă. Vizitează cel mai apropiat sediu dintre magazine Dedeman sau descoperă opțiunile din Dedeman promoții online și convinge-te singur de raportul calitate-preț excelent.

Magazine Dedeman România

Retailerul românesc se bucură de o rețea de peste 50 de magazine Dedeman de-a lungul și de-a latul țării, în cadrul cărora puteți întâlni numeroase oferte Dedeman, Dedeman promoții și perioade sezoniere cu reduceri semnificative, cum este Black Friday Dedeman. Beneficiați de calitatea garantată și garanția tuturor produselor atât de la raft, cât și din mediul virtual, pe Dedeman online.

 • Dedeman Oradea: Calea Aradului nr. 87A, Oradea 410224,

 • Dedeman Timișoara: Strada Divizia 9 Cavalerie nr. 66, Timișoara 300265,

 • Dedeman Ploiești: Strada Oborului nr. 1, Ploiești 100176,

 • Dedeman Suceava: Calea Unirii nr. 28, Suceava 720019

 • Dedeman Satu Mare: Str. Careiului nr. 81, Satu Mare 440157,

 • Dedeman Baia Mare: Bulevardul București nr. 104, Baia Mare 430013,

 • Dedeman Sibiu: Bulevardul Mihai Viteazul nr. 4, Șelimbăr 557260,

 • Dedeman Craiova: Strada Caracal nr. 258, Preajba 207365,

 • Dedeman Constanța: Bulevardul Tomis nr. 385, Constanța 900497.

 • Dedeman contact

  Pentru orice informație referitoare la noul catalog dedeman, stocul anumitor produse de pe Dedeman online sau detalii refertioare la comanda dvs., puteți intra în legătură cu asistența pentru clienți la următoarele:

  • Dedeman contact telefonic: 0234 525 525,
  • Dedeman contact pe e-mail: suportclienti@dedeman.ro,
  • Dedeman contact online: compleând formularul de pe site-ul Dedeman România,
  • Dedeman contact pe rețelele de scoailizare: Facebook, Instagram, sau LinkedIn.

  În plus, program Dedeman de lucru este unul foarte flexibil, magazinele fiind deschise de luni până sâmbătă de la 08:00-21:00, iar duminica de la 10:00-18:00. Veți putea discuta cu personalul specializat și în oricare dintre magazine Dedeman, dacă le vizitați în acest program Dedeman de funcționare.

  Alte magazine

  Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Dedeman? Nu vă faceți griji, puteți să găsiți oferte speciale și de la alte magazine. Trebuie doar să dați click și veți putea vedea toate pliantele și ofertele promoționale.

  Articole recente

  Îngrijirea de toamnă a grădinii vă va face munca mai ușoară la primăvară

  Îngrijirea de toamnă a grădinii vă va face munca mai ușoară la primăvară

  Deși au mai rămas câteva zile călduroase în care ne putem bucura de temperaturi mai ridicate, de soare și de alte activități plăcute, toamna va veni…

  Modă și stil pentru bărbați: Cum să fii elegant și încrezător

  Modă și stil pentru bărbați: Cum să fii elegant și încrezător

  Moda nu este doar pentru femei. Moda masculină a suferit o transformare semnificativă în ultimii ani și a devenit o parte din ce în ce mai importantă…

  Cum să gestionezi procrastinarea și să te apuci eficient de treabă

  Cum să gestionezi procrastinarea și să te apuci eficient de treabă

  În lumea ocupată de astăzi, în care distracțiile sunt la fiecare colț și responsabilitățile se adună mai repede ca niciodată, lupta împotriva…

  Revoluție în Cumpărături cu Oferte de pe MrOferto

  Revoluție în Cumpărături cu Oferte de pe MrOferto

  În lumea modernă de astăzi, unde gama de produse și servicii se extinde încontinuu și prețurile se schimbă mai rapid ca niciodată, căutarea celor mai…