Pliante | Hipermarketuri și supermarketuri | Cora

Cora

Broșuri expirate Cora. »

Cora catalog

Cora catalog vă aduce Cora reduceri la o mulțime de produse inedite, ideale atât pentru cumpărăturile de bază, săptmânale, cât și pentru acele cumpărături speciale, pe care doriți să le faceți în jurul unor evenimente importante alături de familia dvs. În acest fel, Cora România vă aduce mai aproape un catalog Cota mereu actualizat, de unde puteți alege toate produsele dorite, de la alimente, până la produse de îngrijire personală, produse de curățenie, produse pentru animalele de companie, produse pentru bebeluși și copii, dar și electronice sau electrocasnice.

Având o regularitate între două și patru săptămâni, fiecare catalog Cora actual apare, de obicei, în zilele de marți și vă stă la dispoziție atât în mediul online, sub forma de catalog Cora online, cât și drept revista Cora Hypermarket, care vă aduce cele mai noi oferte Cora. Transformați magazine Cora în hypermarket-urile familiei dvs. și nu veți regreta abundența de Cora reduceri și prospețimea fiecărei oferte Cora azi la articolele cele mai îndrăgite. Cercetați chiar acum ultimul număr al Cora catalog, disponibil în format electronic oricând pe portalul nostru. Mai mult, răsfoind și un catalog Metro, puteți găsi oferte inedite care să completeze gamele din Cora catalog.

Catalog Cora online

Un catalog Cora online de actualitate este mereu disponibil atât pe site-ul cora ro, cât și pe site-urile noastre Kaufino sau MrOferto. Prin intermediul acestui catalog Cora online puteți găsi produsele dvs. favorite în oferte Cora inedite, potrivite întregii familii. De regulă, un catalog Cora online este disponibil în jur de două săptămâni pentru produsele de bază, atât cele alimentare, cât și cele nealimentare. De aceea, gama de Cora reduceri vă poate ajuta la cumpărături suficient timp încât să profitați de ofertele active din numeroasele de magazine Cora fizice. Așadar, nu mai stați pe gânduri și întocmiți lista de cumpărături bazându-vă pe multitudinea de oferte Cora azi dintr-un catalog Cora online de actualitate și treceți pragul magazinului pentru a vă procura produsele. O altă opțiune avantajoasă a Cora Hypermarket constă în posibilitatea de a comanda acele articole de care aveți nevoie direct din mediul online, de pe Cora ro sau chiar Cora app, iar ele vor sosi cu un curier la ușă. În același timp, cu un caracter asemănător, puteți găsi și ofertele Selgros actuale în catalogul Selgros în curs.

Noul catalog Cora

Ori de câte ori se întâmplă să aveți nveoie de un produs, fie el din gama de articole alimentare sau din contră, noul catalog Cora vă aduce mai aproape aceste produse, la un raport calitate-preț de invidiat. Astfel, indiferent dacă preferați varianta pdf sau cea gata printată, noul catalog Cora este aici pentru a vă serbi în completarea bunurilor și poftelor familiei dvs. Aproape toate oferte Cora azi sunt încluse întotdeauna în noul catalog Cora, pe care îl puteți aștepta cu nerăbdare cam pe la fiecare mijloc al lunii. Pentru a avea timp să studiați oferte Cora, noul catalog Cora va apărea cu câteva zile în avans pe rafturile din magazine Cora, iar dvs. veți avea șansa de a vă programa următoarea tură de cumpărături bazându-vă pe promoțiile momentului. Totodată, puteți accesa și site-ul cora ro, profitând de Cora reduceri care ocupă mereu un loc special în noul cataog Cora. Așadar, noul catalog Cora vă oferă o privire de ansamblu a ceea ce un catalog complet poate conține pentru clienții săi, aducând mai aproape și acele prețuri accesibile la produsele de bază, atât de îndrăgite la Cora România. Iar pentru și mai multe opțiuni când vine vorba de mâncare sănătoasă, vă recoamndăm să navigați și catalogul Auchan online, pentru produse similare.

Despre Cora România

Cora România vă aduce în atenție un sortiment larg de produse, cu produse alimentare de bază din brandul propriu Cora, Nature Bio, Patrimoine Gourmand, Cora Dégustation, Cora Kido, dar și alte game de articole din brandul Winny, Influx pentru îmbrăcăminte, dar și OptimALP sau Verciel pentru articolele sportive sau de casă și grădină. În acest fel, cele mai îndrăgite produse rămân cele din gamele permanente Cora România, cu produsele de bază adresate întregii familii. Mai mult, comandând online de pe Cora ro, puteți profita de ultimile Cora promoții, dar și să comparați ofertele cu cele ale magazinului Carrefour, cu produse asemănătoare.

Cora App

Și pentru că hypermarket-ul Cora are drept scop accesibilitatea clienților de pretutindeni și din toate punctele de vedere, aceștia au creat Cora App, o aplicație inteligentă care vă aduce acele oferte Cora dintre cele mai profitabile, direct pe telefonul mobil. Pentru a profita de Cora reduceri actuale sau de oferte Cora azi, din cel mai catalog Cora actual, puteți folosi și Cora App absolut gratuit, dincolo de site-urile promoționale Kaufino sau MrOferto. În acest fel, prin Cora App, puteți avea diverse beneficii, printre care și opțiunea de Self-Scan a produselor, dar și aceea de a vă salva card Cora de fidelitate,  astfel încât în magazinele fizice, puteți face mult mai ușor cumpărăturile la produsele dvs. favorite. Tot pe Cora App veți primi în exclusivitate cele mai noi oferte Cora, și alerte pentru acele articole cu prețuri reduse, pentru ca cumpărăturile dvs. să fie cele mai ieftine. Pentru a fi disponibilă tuturor, Cora App este ușor de descărcat atât din Google Play, cât și din App Store.

Magazine Cora

Cora România vă propune 3 tipuri de magazine Cora, și anume Cora Express, Cora Urban și Cora Pro, toate dispunând de aceleași Cora reduceri sau oferte Cora, dintr-un catalog Cora actual. Pentru a putea fi cât mai aproape de clienții săi, gama de magazine Cora poate fi găsită în marile orașe din țară, iar printre acestea se numără capitala, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Drobeta-Turnu Severin sau Bacău la următoarele adrese:

 • magazine Cora București - Calea Moșilor, nr. 284, sector 2; cu program Cora de Luni până Vineri, între orele 07:00 - 21:00, iar Sâmbăta și Duminica între orele 08:00 - 21:00;

 • magazine Cora Cluj-Napoca - Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 142, cu program Cora de Luni până Duminică, între orele 08:00 - 21:00;

 • magazine Cora Constanța - Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 116C, cu program Cora de Luni până Duminică, între orele 08:00 - 22:00;

 • magazine Cora Ploiești - Strada Calomfirescu, nr. 2, cu program Cora de Luni până Duminică, între orele 08:00 - 22:00;

 • magazine Cora Drobeta-Turnu Severin - Aleea Constructorului, nr. 1, cu program Cora de Luni până Duminică, între orele 08:00 - 22:00;

 • magazine Cora Bacău - Strada Milcov, nr. 2-4, cu program Cora de Luni până Duminică, între orele 08:00 - 22:00.

Așadar, pentru a vizita oricare magazine Cora din țară, nu ezitați să consultați lista completă a acestora pe site-ul cora ro și să profitați de unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață, atunci când vine vorba de cumpărăturile zilnice sau electronice și electrocasnice.

Cora contact

Pentru a intra în legătură cu operatorii Cora România, referitor la orice detaliu suplimentar aveți nevoie apropo de produsele dintr-un Cora Hypermarket sau valabilitatea unui catalog Cora actual, puteți alege diverse metode de Cora contact, de la cel prin formularul de contact, la cel telefonic, email sau chiar direct pe rețelele de socializare, pentru a vă obține informațiile. Pentru acestea, aveți următoarele posibilități:

 • Cora contact la adresa sediului de pe: Șoseaua Dudești-Pantelimon, nr. 73-75, sector 3, București;

 • Cora contact pe adresa de email: info@cora.ro;

 • Cora contact prin formular de contact, disponibil pe cora.ro;

 • Cora contact la numărul de telefon: 0374 400 100;

 • Cora contact pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram și YouTube.

În acest fel, puteți adresa întrebările dvs. în legătură cu produsele favorite, comenzile dvs., programul magazinelor Cora România, dar și alte curiozități din revista Cora. Mai mult, puteți alege să vă abonați la newsletter-ul lunar al companiei, care vă aduce mai apropae de toate perioadele de Cora reduceri, trimițăndu-vă exclusiv în cutia poștală electronică noul catalog Cora cu oferte Cora la zi, chiar înainte să apară pe site-uri.

Câte magazine Cora sunt în România?

Cora hypermarket dispune de aproximativ 20 de magazine Cora pe teritoriul țării noastre, majoritatea fiind distribuite în marile orașe din România, însă, pe alocuri, pot exista și excepții. Puteți afla locațiile exacte a celor mai apropiate magazine Cora de dvs., accesând site-ul Cora online, la secțiune listă magazine sau să aflați asta din cel mai recent catalog Cora online. Însă, dacă locuiți într-un oraș, sunt șanse mari ca un Cora Hypermakrte să se afle în apropierea dvs., însă dacă vă este dificil să îi treceți pragul, puteți oricând să comandați absolut toate prodsele dorite din oferte Cora azi direct din Cora App sau de pe site-ul Cora ro.Algeți să vă realizați cumpărăturile inteligent pentru întreaga familie, profitând de cele mai avantajoase prețuri și calitatea întâi a produselor din magazine Cora România.

Cât valorează un punct de fidelitate Cora?

Dcaă sunteți deținătorul unui card Cora de fidelitate, punctele acumulate pe acestea pot valora până la un leu, transformându-vă astfel sesiunile de cumpărături în unele cu atât mai avantajoase. Însă, pe un card Cora se pot cumula și puncte bonus, în funcție de produsele pe care le cumpărați regulat de pe site sau din magazine Cora, iar acestea vă pot aduce extra discount-uri, la acele produse din game precum Cora reduceri sau chiar premii și cadouri, sub formă de produse ale sezonului. Să fii clientul unui Cora hypermarket este extrem de avantajos, întrucât dacă vă realizați gratuit un card Cora de fidelitate, nu veți avea decât de câștigat cu fiecare nouă cumpărătură de la Cora România.

Alte magazine

Ați vizualizat deja toate pliantele magazinului Cora? Asigurați-vă că sunteți informați și dați click pe logo-ul magazinului pentru a verifica sortimentul de produse și promoțiile pe care acesta le oferă.

Articole recente

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

5 Rețete Rapide și Sănătoase Pentru Profesioniștii Ocupați

În zilele aglomerate de astăzi, când zilele de lucru trec adesea ca un zbor și timpul este un lux, nu este ușor să găsești timp pentru o alimentație…

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

Cum să faci detox digital: Încetinește și reconectează-te cu lumea din jurul tău

În zilele noastre suntem mereu înconjurați de dispozitive electronice - telefoane, calculatoare, tablete. Chiar dacă tehnologia ne-a adus multe…

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Dezvăluim misterele durianului: Regele fructelor cu o reputație controversată

Durianul. Pentru unii este un simbol al paradisului tropical, pentru alții este un coșmar olfactiv. Este o comoară fructiferă cu origini în Asia de…

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

Redați frumusețea grădinii dvs.: Îngrijirea de primăvară după Iarnă

După lungi luni de iarnă, natura se pregătește să se trezească la viață, iar grădina dvs. nu face excepție. Sezonul primăvăratec aduce cu sine…